DJ. Morten Bartelsen - WeddingDj.dk

DJ. Morten Bartelsen - WeddingDj.dk Reviews

Excellent rating
5.0
51 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (51)
Katrine Hasberg
Katrine Hasberg
2023.05.29
recommends
Vi har haft fornøjelsen af, at have Morten som DJ til vores bryllup. Vi er yderst tilfredse, vi var i alt 36 pers. Og Morten sørgede for musik, lys og stemning, så dansegulvet var fyldt hele aftenen:) vores gæster har efterfølgende rost musikken. Herfra et kæmpe tak til Morten, for at være med til at gøre vores dag perfekt.
Camilla Greve
Camilla Greve
2022.06.11
recommends
Vi havde booket Morten til at spille til vores bryllup, og var fuldt ud tilfreds! Musikken er så vigtig en del af en fest, og derfor havde vi også ændret vores dato for brylluppet, for at kunne få Morten til at spille. Vi havde nemlig oplevet ham før til et andet bryllup. Morten kan holde gang i dansegulvet og spille musik så der er til enhver smag. Hvis vi nogensinde skal giftes igen, så skal Morten spille 😜 - De varmeste anbefalinger herfra!
Julie Krarup Christensen
Julie Krarup Christensen
2022.06.09
recommends
Vi brugte Morten til en fest i vores personaleforeningen. Der var godt gang i dansegulvet, og Morten var rigtig sød og behagelig DJ som passede ind til festen🥳 Rigtig god anbefaling herfra!
Sabina Waje Møllebro
Sabina Waje Møllebro
2022.03.13
recommends
DJ Morten Bartelsen spillede til vores 40års/kobberbryllup. Morten mærkede hurtigt stemningen i lokalet og valgte sange, der passede perfekt til gæsterne og festen. Han formåede at spille musik både for de unge, de lidt ældre og ramme alle genrer, da det var en meget broget flok gæster. Morten sørgede for god stemning, et fyldt dansegulv og han var med til at gøre vores fest helt perfekt. Alt spillede lige fra musik, til lyd og lys. Morten får vores varmeste anbefalinger.
Morten Alnor Simonsen
Morten Alnor Simonsen
2021.10.14
recommends
Vi havde booket Morten til vores bryllup i oktober 2021. I forberedelserne op til dagen, var Morten en god sparringspartner ift. planlægning med tid og musik. ca 1 år før brylluppet taler jeg med Morten og fortæller om vores musiksmag, dette havde Morten noteret sig og havde opbygget sit valg af musik med dette in mente. Mortens første nummer var selve brudevalsen kl. 23:30 og da denne sang fadede ud, mixede han et ABBA nummer ind og alle folk var jo på gulvet og gik fuldstændig amok, derefter så vi os ikke tilbage og Morten lavede en perfekt fest for alle vores gæster. Dansegulvet var fyldt fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Morten Bartelsen til jeres næste fest!!!!
René Arnold
René Arnold
2019.09.08
recommends
Vi brugte Morten til vores bryllup. Han var utrolig god til at mærke stemning og komme med det rigtige sang valg. Jeg vil helt klart anbefale ham til andre som ønsker DJ til deres arrangement.
Malene Søgaard-Andersen
Malene Søgaard-Andersen
2019.08.01
recommends
Morten spillede til min 40 års fødselsdag. Han var med til at gøre festen helt perfekt. Morten var god til at vejlede før festen i forhold til opstilling af borde og dansegulv. Under festen sørgede han for god stemning og et fyldt dansegulv! Jeg vil klart anbefale Morten når du skal holde fest💃🕺
Siri Æbelø Schmidtke
Siri Æbelø Schmidtke
2019.06.23
recommends
Morten han forstår at fange stemningen og selskabets musiksmag. Super dygtig og har den fedeste opsætning og samt en super personlighed 😊 De varmeste anbefalinger herfra 🎉
Arne Widding Nielsen
Arne Widding Nielsen
2019.04.10
recommends
Er simpelthen nødt til at sætte mig ned et minut og skrive denne besked! Vi har i aften besøg af Morten og hans unge kollega. Aldrig har vi set så flot lys, haft så god lyd, og haft SÅ mange på dansegulvet HELE aftenen! Drenge, piger og selv forældrene har han netop haft på gulvet! Han har SÅ godt tag i børnene og forstår netop det DE ønsker! Top professionel fest-skaber fra start til slut! Denne video er netop taget: — her: Sdr. Bjert Centralskole.
Mads W. Birkelund
Mads W. Birkelund
2019.03.25
recommends
Jeg kan klart anbefale Morten! Vi havde ham ude til en 30 års fødselsdag og det var fantastik musik og han var meget fleksibel med forlængelse af spille tid. Han spillede under maden og byggede stille og roligt stemningen op i løbet af aftenen. Tak for en fantastik fest!
Malene Thorsted Blæsbjerg
Malene Thorsted Blæsbjerg
2018.09.04
recommends
Vi holdte bryllup i lørdags, og Morten er helt klart at anbefale! Super fed musik og set up. Alle gæster hyggede sig, dansede og havde det sjovt.!😁 5 stjerner til Morten! Ikke sidste gang vi har lejet Morten 🤘🎉🎉🎉🎉🤘☺️☺️☺️
Jakob Bøgelund Schlünssen
Jakob Bøgelund Schlünssen
2018.08.03
recommends
Tak for en fantastisk lydtæppe til vores bryllup. Du nailede den og der var gang i den fra start til slut �
Susan Andersen
Susan Andersen
2018.06.25
recommends
Holdet min 50 års fødselsdags fest� sikkert en fed fest��du fik sat gang i festen alle mine gæster dansede hele aften�� mange tak � vil ringe en anden gang igen �
Martin Hansen
Martin Hansen
2018.05.03
recommends
Karen Klarskov Wind
Karen Klarskov Wind
2018.04.24
recommends
Vi havde booket Morten til at spille til vores bryllup i lørdags d. 21.04.18 og hold nu op for en fest vi havde! � Dansegulvet var fyldt hele tiden og musikken var spot on ift. Vores smag! Morten formåede virkelig at give vores livs fest den helt rigtige stemning! Flere gæster har rost hans præstation bag pulten! Egentlig havde vi booket ham fra 18.00-02.00, men festen var slet ikke klar til at slutte kl. 02.00, heldigvis var det intet problem at fortsætte yderligere 2 timer. Tilmed er han yderst sympatisk og en rigtig rar personlighed! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har brugt Morten til at spille til en fest. Vi kan kun give ham de bedste anbefalinger! ���
Anna Rieper Jørgensen
Anna Rieper Jørgensen
2017.09.18
recommends
1000 tak for den fantastisk stemning du skabte til min 40 års fødselsdag. ������ Alle roste musikken og DJ'en med det gode humør. Musikken blev hele tiden tilpasset alle og der var så meget gang i den på dansegulvet��� Vi havde ikke den største festsal men du fik sat udstyr op så det passede perfekt til rummet, og musikken kom til at fylde præcis som det skulle�� Tak for en fantastisk aften�
Anja Schmidt
Anja Schmidt
2017.09.04
recommends
Har lige været med til at arrangere byfest i Bække hvor vi havde Morten til at spille til festen om lørdagen.. Mange år siden der har været så mange på dansegulvet.. Morten ved lige hva man skal spille når det er et blandet selskab top karakter herfra���
Kristina Æbeløe Thielsen
Kristina Æbeløe Thielsen
2017.08.19
recommends
Morten er en fantastisk DJ og kan få gang i en hver fest! �� Han lytter til ens ønsker og er altid frisk på lidt sjov og ballade. Jeg vil helt sikkert anbefale ham til andre! ��
Louise Grib
Louise Grib
2017.07.30
recommends
Fantastisk dj der forstår at sætte gang i en fest, uden lige! Masser af lækker musik til alle aldre og typer, samt en dj der lever sig ind i festen. Han fortjener intet mindre end 5 store stjerner og en masse ros for sit arbejde! :D
Nicolai Nielsen
Nicolai Nielsen
2017.07.28
recommends