Shop - ikSUP Loosdrecht

webshop.iksuploosdrecht.nl

Shop - ikSUP Loosdrecht Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
Shop - ikSUP Loosdrecht
%title%

%offer%

Reviews ( 40 ) 5.0

nokkie Muntajit
nokkie Muntajit
2024.06.15
Advertisement
Marcel van Wensveen
Marcel van Wensveen
2024.05.15
Super goed geholpen met de keuze van een hardboard sup. Duidelijk kennis van zaken en de techniekles die ik erbij heb geboekt was enorm leerzaam en leuk. Zeker een aanrader!
Susene .Hollander
Susene .Hollander
2024.04.21
Goed en duidelijk advies en mooie spullen! Alles wat je wenst van een shop 🤗
Renee Keijzer
Renee Keijzer
2024.04.16
Lennert
Lennert
2024.04.15
Starboar Lima pp paddle gekocht en op maat gemaakt, een wereld van verschil.
Advertisement
Simone Haagen
Simone Haagen
2024.04.14
Super goede service. Zeer ervaren personeel dat behulpzaam is en kennis van zaken heeft! Goede kwaliteit spullen en je kunt ze altijd bellen voor advies! Ook een gezellige club mensen:-)
Fernanda Bohr
Fernanda Bohr
2024.04.14
Great advice and best product!
Wichgers-Mariën
Wichgers-Mariën
2024.04.14
Een mooi assortiment van zowel nieuwe als gebruikte SUPs van topmerken zoals RED Paddle Co en Starboard. Ze bieden ook een geweldige selectie aan peddels, kleding en accessoires. Wij hebben zelf de Starboard All Star gekocht en ben er super tevreden mee!
Susan V.M.
Susan V.M.
2021.11.20
Super fijne winkel. Ik heb er sups mogen testen, allemaal gloednieuw. Er werd niet moeilijk gedaan en ik heb wel 5 sups mogen testen, waarvan 2 sups nog enkele dagen later extra getest om een betere keus te maken. (Prijs testrit van aankoopprijs afgehaald) Goed persoonlijk advies, goede range in prijs en kwaliteit, voor ieder wat wils. Goede service, aardige mensen. Aanrader!
Advertisement
Petra Coade-Potse
Petra Coade-Potse
2021.09.26
Goede service en een prachtig supboard gekocht. Ze hebben zowel nieuw als occasion en doen ook hondensup. Verkopen ook kleding voor suppenvoor een goede prijs. Zeer tevreden!
Gabriëlle Klingers
Gabriëlle Klingers
2021.09.26
Was een geweldige ervaring met mn hond op de sup,als 60 plusser!! Fantastisch natuurgebied om te varen.Relaxte begeleiding kortom voor herhaling vatbaar!
marloes meulenbroek
marloes meulenbroek
2021.08.11
Hele goede service, eerst een aantal boards getest om te kijken wat de verschillen waren en goed advies gekregen. Had uiteindelijk helaas een defect aan mijn sup en uiteindelijk een nieuwe gekregen. Ook de lessen zijn heel goed en fijn om te volgen. Je krijgt goede instructies kan iedereen aanraden in de winkel te komen voor informatie en testen en uiteindelijk kopen en daarna een paar lessen te nemen zodat je de goede techniek van het suppen kan leren.
lia
lia
2021.07.11
super winkel!
Advertisement
Catja van Toren
Catja van Toren
2021.07.06
Eind maart, tijdens de lockdown, een afspraak gemaakt bij Ingrid voor informatie over een sup. Ingrid nam alle tijd om de verschillen tussen de sups qua materialen en gebruik uit te leggen. Met een hoofd vol informatie naar huis gegaan en na een nacht slapen besloten om een sup uit te gaan proberen. Zaterdag einde dag kon ik bij haar man terecht en heb ik verschillende sups uit kunnen proberen met de nodige uitleg. Het was een prachtige zonnige dag waardoor het meteen een geweldige ervaring op het water werd. Door de kennis en ervaring van Ik Sup Shop Loosdrecht besloten om een nieuwe sup aan te schaffen. Met veel plezier gebruik ik regelmatig m’n sup!
Carmel O'Keeffe
Carmel O'Keeffe
2021.04.17
Thanks so much to Ingrid and co for all their help when purchasing my SUP board. Ingrid was beyond helpful willing to answer all my questions before and after purchase. There was an issue with the post office during delivery which Ingrid handled for me keeping me updated and getting onto PostNL until the paddle board arrived! Great service. Thanks again!
Chris Vrolijk
Chris Vrolijk
2021.03.25
Heel fijn gewinkeld en goed advies gekregen. Ik kon makkelijk een paar sups proberen en had daardoor een heel goed gevoel bij mijn keuze. En hij supt ook heerlijk.
annelies verkerk
annelies verkerk
2021.03.22
Advertisement
Miranda van Kuijeren
Miranda van Kuijeren
2021.03.21
Ingrid en Henri zijn ervaren super enthousiaste suppers, hebben verstand van zaken en nemen uitgebreid de tijd voor advies en een gezellig praatje. Inmiddels behalve een mooie inflatable ook andere sup hebbedingetjes gekocht en al heel wat vrienden en kennissen naar hun shop gestuurd. Ook perfecte aftersales, mijn zorgen om een board met fabrieksfoutje werden zonder gedoe meteen uit handen genomen en probleem naar volle tevredenheid opgelost.
Marije van der Meulen
Marije van der Meulen
2021.03.21
Super fijne winkel! Je word met heel veel kennis van de producten geholpen. Nog steeds onwijs blij met al mijn producten die ik aangeschaft heb!!
Ghislaine Cordier de Croust
Ghislaine Cordier de Croust
2021.03.20
Altijd super fijne service, eerlijk, breed advies en gezellig, ook best belangrijk. Kom hier graag als ik vragen heb of ergens naar opzoek ben. Snelle reactie per mail & telefoon. Toppie!