Webbouwen aan de keukentafel

webbouwenaandekeukentafel.nl

Webbouwen aan de keukentafel Reviews

Excellent rating
5.0
246 reviews Verified
Webbouwen aan de keukentafel
%title%

%offer%

Reviews ( 237 ) 5.0

Annalot Boersma
Annalot Boersma
2024.05.25
Ik wilde eerst zelf een website maken, maar ontdekte al snel dat het echt een vak is waar ik geen kaas van heb gegeten en ook geen geduld voor heb. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om mijn website te laten bouwen door Webbouwen aan de keukentafel, want het heeft me een hoop frustratie, tijd en zweetdruppels bespaard! Natuurlijk moet je nog steeds wel iets zelf doen, zoals teksten schrijven, maar de online training die je als handleiding krijgt is superduidelijk en beknopt. Je vliegt door de korte filmpjes en opdrachten zonder overweldigd te raken door alle informatie. Alles wordt teruggebracht tot de kern. Waar ik eerst door de bomen het bos niet zag, had ik nu houvast en structuur om met een helder stappenplan aan de slag te gaan met teksten, beeld, kleuren en lettertypen. Zo kreeg mijn bedrijf steeds meer vorm. Ik vond het best spannend om daarna alles uit handen te geven, maar de website die Mariska voor mij heeft gebouwd, overtrof mijn stoutste verwachtingen. Echt bijzonder om alles samen te zien komen in een website die helemaal bij mij past. Ik ben er superblij mee! Het contact met Mok en Mariska vond ik ook heel prettig en persoonlijk, net als de bouwsessie aan de keukentafel. Ik voelde me enorm welkom en gezien. Ik kan iedereen die ook worstelt met een website aanraden om de bouw uit te besteden aan Webbouwen aan de keukentafel. Het scheelt je niet alleen een hoop tijd en frustratie, maar levert je ook een superwebsite op die helemaal klopt bij jou en je bedrijf. Het is de investering absoluut waard!
Trui van Campenhout
Trui van Campenhout
2024.04.06
Na heel lang tevergeefs met iemand bezig te zijn geweest voor een website ben bij Mok terecht gekomen! Ze heeft me fantastisch geholpen en heb sindsdien een website die ik zelf kan onderhouden! De klanten komen bij mij omdat de site ze aanpreken 🎉 Super blij mee en een echte aanrader!!!!!
Esther Miltenburg
Esther Miltenburg
2024.03.26
Wat een heerlijke ochtend bij Mok aan de keukentafel, om te werken aan mijn website: www.watkanikzelfdoen.info Bij binnenkomst meteen mijn to-do-lijst erbij gepakt, waarbij Mok handige tips geeft en met de cursus wekkerwebben erbij, kun je gericht aan de slag. Ik heb daardoor eindelijk mijn EFT-pagina gemaakt, homepage wat aangepast, idee voor een workshop-pagina (die ik nu makkelijker thuis kan maken). De ochtend geeft je focus, flow, hulp waar nodig. En voor mezelf lef en moed om aan mijn eigen website te werken. En je ontmoet naast Mok, ook meteen andere ondernemers. Kortom...niet twijfelen, maar lekker aanschuiven.
Cobi Gaasbeek
Cobi Gaasbeek
2024.03.21
Al maanden was ik aan het zoeken naar antwoorden op mijn vragen voor het bouwen van mijn nieuwe website. CobiCreation. Toen kwam ik Mok tegen op FB met een promo. Afspraak gepland en daarin beantwoorde zij al mijn vragen binnen 10 minuten. Ik wist waar mijn website hoorde: aan de keukentafel! Geen minuut spijt van gehad. Mok en haar team is duidelijk, snel en geeft je alle mogelijkheden je website ook up to date te houden. Aanrader op alle websitefronten. Dank je wel, Mok. Nog steeds blij met jou en mijn website! Liefs, Cobi Gaasbeek
Esmee Branbergen
Esmee Branbergen
2024.03.21
Ik heb mijn website www.bloggerbynature.nl laten maken door Mok en haar team van Webbouwen aan de keukentafel. Ik zocht een creatieve webbouwer die mijn persoonlijkheid wist te vertalen naar beeld, vormgeving en gevoel en gelijk bij de eerste blik die ik erop wierp, was ik verkocht. En het mooie van een ontwerp dat past als een handschoen is... dat je er JAREN mee doet. Zo'n ontwerp verveelt gewoon nooit. Bedankt Mok voor de website waar ik na jaren nog steeds zó blij mee ben!
Clementine Noordzij
Clementine Noordzij
2024.03.18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Afgelopen zaterdag 16 maart deelgenomen aan de aanschuifdag van Webbouwen aan de keukentafel en wow wat heb ik enorme stappen gemaakt in het aanpassen en verbeteren van mijn website die ook alweer 3 jaar oud is! Echt de moeite waard! Ik heb me de training op onderdelen weer eigen gemaakt en kon ter plekke vragen stellen aan Mok als iets niet duidelijk was. Dat gaf mij veel vertrouwen en ook weer lol in het creëren. Heel trots dat ik zelf van alles heb kunnen aanpassen met de super aanwijzingen van Mok en haar hulp als ik er echt niet zelf uitkwam. Die combinatie werkt heel goed. Naast dat het heel nuttig was was het ook gezellig met de andere ondernemers en heb ik een aantal waardevolle contacten opgedaan! Heerlijk om een hele dag geconcentreerd aan je website te werken en ook echt resultaat te boeken met Mok als enthousiaste begeleider en aanjager. Nu met vernieuwde energie en verscherpte focus verder met mijn business. Dan je wel Mok, ik zou zo weer aanschuiven, super investering!
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2021.03.19
Ik ga er helemaal van blozen Clementine! Dank je wel voor het delen van je ervaring en je aanbeveling. Ik vond het heel erg leuk je bijzondere diensten vangen in een website. En fijn zo'n mooie en inspirerende vrouw aan m'n keukentafel te mogen ontvangen. Hopelijk tot nog eens ziens :)
Maartje Snoek
Maartje Snoek
2024.03.18
Zaterdag bij de aanschuifdag geweest: heel fijn om gefocust aan mijn website te kunnen werken en meteen mijn vragen aan Mok te kunnen stellen. Hierdoor ben ik enorm opgeschoten in korte tijd. Daarbij zit je ook nog eens met gelijkgestemden in een prachtig pand met heerlijke koffie en cake. Een echte aanrader dus!
Marjon
Marjon
2024.03.12
Ik ben ontzettend blij met Mok en haar team van Webbouwenaandekeukentafel. Mijn website is professioneel en mooier geworden dan ik had durven dromen. Daarbij is de service supersnel en denken ze met je mee. Mok en haar team light up the world! Marjon Minartz Centrum Lichtkracht Voerendaal
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2024.03.12
Fijn dat je er zo blij mee bent Marjon, en voor ons ook waanzinnig dat we mee hebben kunnen helpen aan al die lichtkracht die jij de wereld in brengt!!
Saskia Smeets
Saskia Smeets
2024.03.03
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2024.03.03
Dankjewel Saskia, fijn dat wij je 'happy' hebben gemaakt met je website. Jij ons ook met je beoordeling! Groetjes, Mok :)
Annette Upperman
Annette Upperman
2024.02.14
Carlein Maka
Carlein Maka
2024.02.14
Fijne samenwerking, mooie website gekregen!
Vera van Hoorn
Vera van Hoorn
2024.01.19
Mok & haar team zijn niet alleen heel betrokken en gedreven, maar maken het bouwen van een website ook heel praktisch en toegankelijk. De belangrijkste reden daarnaast om met Mok samen te gaan werken is haar prachtige missie, die mij raakte; zo veel mogelijk ondernemers helpen hun licht de wereld in te laten schijnen! Dank 🙏 Mok, Mirjam en collega’s!
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2024.01.19
Heerlijk om met je te werken Vera. Op het schijnen van jouw prachtige licht en daar weer anderen mee raken!
muriel x
muriel x
2023.12.21
Eerst waren er onze talloze ideeën, gedachten, wensen en verwachtingen die alle kanten uitschoten, als ongeleide projectielen. En dan was er ineens (niets is toevallig) Moks insteek die houvast bood en structuur, een insteek die ons toeliet onszelf als ondernemer in vraag te stellen, onze eigen koers uit te zetten én, die ertoe bijdroeg dat je er gewoon zin in kreeg om digitaal goed uit de verf te komen zoals je bent. Wij volgden de module online en lazen haar waanzinnige boek. In beide gevallen sprak Mok ons aan op onze verantwoordelijkheid, op onze autonomie. Telkens weer sloeg zij erin het resultaat in onze handen te leggen. Het door ons aangereikte materiaal pakten Mok en haar team aandachtig uit aan hun keukentafel. Zij bezorgden ons een fixe kers op de taart dankzij hun mateloze professionele betrokkenheid, hun uiterste zorg voor kwaliteit, hun expertise. Van een ongeleid projectiel naar kers op de taart … ook onze keukentafel is vanaf nu onlosmakelijk aan Mok & haar megateam gelinkt dankzij die perfect begeleide Zoomsessie, doorspekt met humor, met luisteren-op-maat, met mee nadenken, met aanzetten tot “zelfstandig-websiten-achter-de-schermen”.
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.12.29
Zo fijn dat jullie vanuit Frankrijk aan onze keukentafel zijn aangeschoven Muriel!! De hele ruimte lichtte op van jullie enthousiasme. Wat een parel van een plek hebben jullie. Super trots dat wij daar een klein deel nu van zijn :)
Lennard Tettero
Lennard Tettero
2023.12.08
Ik wilde al erg lang een website die uitstraalt waar ik voor sta en wie ik voor mijn klanten én voor mijzelf als meubelbouwer wil zijn. Op zich had ik altijd al genoeg werk, dus de motivatie was niet enorm om er vervolgens ook écht werk van te gaan maken, maar op een gegeven moment begon het toch wel te erg te knagen. Aan alle kanten was ik aan het professionaliseren, maar als mensen vroegen waar ze mijn werk konden bekijken, moest ik ze verwijzen naar een facebook pagina, met een gemompelde verontschuldiging dat het er nog niet van was gekomen om een website te bouwen… En dan het bouwen… zelf doen of laten doen? Natuurlijk kan ik alles zelf (ahem), maar als professioneel bouwer weet ik als geen ander dat er een wereld van verschil ligt tussen als amateur en beginner iets bouwen en wanneer een prof met jarenlange ervaring dit voor je doet…. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij met de keuze om mijn website bij Mok te laten maken. Zij nam me aan de hand mee door het hele proces van het schrijven van teksten en verzamelen van beeldmateriaal. En dit bleek nog echt niet eenvoudig te zijn… Want waar sta ik dan eigenlijk voor? Als je dat moet gaan beschrijven in een paar zinnen, blijkt dat dus een hele uitdaging! Maar door de goede hulp ben ik er heel mooi uitgekomen en heb ik nu teksten en foto’s waar ik ontzettend blij mee ben en waar ik van bezoekers van mijn site heel mooie feedback op krijg. Wat ik verder heel fijn vond bij Mok was het feit dat zij thuis is in de technische kant van een website, maar ook in de marketing én de vormgeving kant. Ik kon me dus als een hulpeloze zuigeling laten meevoeren in haar veilige webbouwers armen in de wetenschap dat het helemaal goed zou komen op alle fronten! Ik heb Mok al bij verschillende mensen aangeraden, omdat datgene wat zij aanbiedt zo compleet is én omdat haar omgang met mij als klant heel ontspannen en laagdrempelig is. Dit voelde fijn en vertrouwd en ik was mede daardoor heel erg gemotiveerd om er echt iets moois van te maken!
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.12.29
Dankjewel voor je mooie en duidelijke review Lennard. Het was een groot plezier om je prachtige werk zo goed tot z'n recht laten komen!!
Marije Korenromp
Marije Korenromp
2023.12.07
Aaf Grasveld
Aaf Grasveld
2023.11.13
Ik ben super blij met Mok! Ze heeft alles in huis waar je naar op zoek bent bij het bouwen en onderhouden van je website. De online training is echt een dikke aanrader. Ze legt alle stappen heel duidelijk en helder uit waardoor je heel veel zelf kan doen. Maar als je ergens tegenaan loopt word je ook altijd heel snel geholpen. Ze legt alles heel simpel en met enthousiasme uit, waardoor alle technische dingen makkelijk voelen en ik het zelfs leuk ben gaan vinden om met mijn website aan de slag te gaan. Kortom, ik kan iedereen Mok aanraden als je een nieuwe website wilt bouwen of actiever gebruik wilt maken van je huidige je website.
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.12.29
Dankjewel voor je enthousiaste review Aaf. Ik ben blij dat mijn training je heeft geholpen je mooie dienst zo zichtbaar en tastbaar te maken!!
Hester Wandel
Hester Wandel
2023.10.22
De naam alleen al vond ik leuk! Geen technische termen, moeilijk gedoe met codes, maar aan de keukentafel een website bouwen. Dat klonk gezellig. Toen ik bij Mok en haar team kwam voor mijn website was het ook gezellig. In een middag hebben we de website afgebouwd, die zij hebben vormgegeven. Hij ziet er prachtig uit. Van te voren had ik natuurlijk de hele inhoud bedacht, maar ook dat had ik niet zonder Mok gekund. Ze loodst je met haar methode door allerlei vragen en problemen die je ervaart met het vinden van klanten. In een duidelijke structuur laat ze je nadenken over wat je nou echt wil zeggen en bereiken met je website. En je kunt allerlei wensen opgeven voor het uiterlijk van je site. En dan is daar in een middag een mooie website. Die je bovendien zelf kunt onderhouden, omdat hij zo helder is opgezet. En daarbij krijg je allerlei instructiefilmpjes, voor als je het niet meer weet. Dus je zit niet vast aan een bedrijf dat je steeds moet benaderen als je net dat ene zinnetje anders wil hebben. Je kunt het gewoon zelf! Ik kan Webbouwen aan de Keukentafel van harte aanbevelen.
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.10.24
Dankje voor het delen van je ervaring Hester. Op al die mooie ateliers die jij een stem geeft!
Janine Van Hal
Janine Van Hal
2023.10.18
Ik volgde Mok al een tijdje, vond het inspirerend wat ze deelde. Zelf had ik al wat jaren een website, ik vond het lastig los te komen van wat er stond en iets nieuws te ontwerpen. En dan vooral iets wat aansprekend is voor toekomstige klanten, want dat was mijn website niet. Ik heb het heel waardevol gevonden om, met een uiterste inlever datum in zicht, van begin af aan na te denken over mijn site. Het online programma waanzinnige website waarde was hier heel handig bij. Mok legt op duidelijke wijze dingen uit, je kunt de video's stopzetten en terugkijken en daardoor meteen handelen. Hierdoor heb ik dingen die wel goed waren kunnen overnemen maar ben ik ook over dingen anders gaan nadenken. Hierdoor staat er nu een website die écht bij mij past! Het online gesprek met Mok heb ik als heel waardevol ervaren. Mok benoemde wat ze goed vond en ook wat verbeterpunten waren. Ze schetste al een beeld dat mijn hart sneller liet kloppen, dit was wie ik ben en dit is wat bij mij past. Een ja volgde snel! De aanloop naar de bouw- en lanceermiddag heb ik als heel prettig ervaren. Na aanmelding kon ik al snel aan de slag, alles was goed vindbaar! Bij het zien van de homepage kwamen tranen. Het was zo knap hoe ze alles wat ik aangedragen heb tot een gemaakt hadden! Het voelde direct goed en het samen verder bouwen aan de andere pagina's was fijn zodat ik daar nu al wat feeling mee heb en me best zelfverzekerd voel zelf aanpassingen te doen. Dat ik nog een andere fijne online training heb waar ik dit soort dingen kan terugzien is helemaal top net als een fijne facebookgroep waarin we elkaar kunnen helpen. De sfeer aan de keukentafel was ontspannen en gezellig!
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.10.24
Dankjewel Janine voor het delen van je ervaring. Op al die mooie mensen en kinderen die jij kunt helpen aan meer zelf vertrouwen zodat ze volluit kunnen leven!!
Miranda Siebel
Miranda Siebel
2023.09.17
De place to be als je je website wilt laten bouwen of wilt leren hoe je dit zelf doet. Met de begeleiding van Mok en haar kundige team aan de gezellige keukentafel.
Saskia Chatillon
Saskia Chatillon
2023.07.31
Ik had ooit zelf een website gebouwd. Die werkte, maar zag er gewoon niet lekker uit. Hoe ik het kon verbeteren wist ik ook niet. Nu heb ik echt een waanzinnig stralend mooie site, mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. Wat ook heel helpend was, was de online training om webteksten te schrijven. Ik kan schrijven, maar voor een website moet je gewoon heel anders schrijven. Als je een prachtige site wilt hebben inclusief de ervaring dat je gehoord wordt en weet hoe je support krijgt, kies dan voor Mok.
Reply from Webbouwen aan de keukentafel 2023.08.20
Dankje Saskia, het was een plezier om je aan de keukentafel te hebben!!!