Webatleten

webatleten.nl

Webatleten Reviews

Excellent rating
4.8
12 reviews Verified
Webatleten
%title%

%offer%

Reviews ( 12 ) 4.8

Tijn Langenberg
Tijn Langenberg
2024.03.11
We kunnen niets anders doen dan Webatleten aanraden aan iedereen die een professional zoekt voor maatwerk aanpassingen aan je webshop. We zijn goed geholpen en werken tot op heden succesvol samen.
Ilse Daatselaar
Ilse Daatselaar
2023.11.10
Great professional company! Very much recommended
Martijn Oosterhof
Martijn Oosterhof
2023.03.03
Webatleten, heeft ons goed geadviseerd en geholpen om onze website gekoppeld te krijgen met ons ERP pakket. Jeroen reageert snel en lost onze vraagstukken snel op. We zijn dan ook erg tevreden met de samenwerking welke wij zijn aangegaan met Webatleten. Martijn Oosterhof Distrilab BV
de Kap
de Kap
2023.03.03
De realisatie van onze website is naar tevredenheid verlopen. We hebben de hosting ook bij Webatleten ondergebracht. Het is prettig samenwerken met Jeroen. Hij reageert snel en denkt mee in oplossingen. Webatleten is een aanrader.
Juliette Desseaux
Juliette Desseaux
2022.05.02
met Jeroen van Webatleten is het prettig communiceren. Hij is doortastend, begrijpt wat je bedoelt en zorgt voor snelle opvolging. Een absolute aanrader!
Info Plenkshop
Info Plenkshop
2021.09.21
Sinds een aantal maanden werken wij samen met Jeroen. Wat een onwijs toffe kerel! Jeroen staat altijd klaar voor je en zal elke vraag tot in de puntjes uitleggen. Daarnaast kijkt hij verder dan alleen de vraag. Hij achterhaalt de vraag achter de vraag bij zijn klant en zet hiervoor dan ook de nodige acties uit. Wij zijn onwijs blij met Jeroen en zullen de komende jaren zeker nog vaak samenwerken!
Otto Kamsteeg
Otto Kamsteeg
2021.04.26
In een zeer korte tijd heeft Webatleten de technische realisatie van onze website verzorgd. De korte communicatielijnen en de agile aanpak van Webatleten zorgde ervoor dat we snel konden doorontwikkelen waarbij het steeds duidelijk wat wat onze nieuwe inzichten voor consequenties hadden voor planning en prijs.
Benjamin Ball
Benjamin Ball
2021.02.19
Jeroen is punctueel en responsief. Hij kent zijn vak. In ons geval WordPress-WooCommerce-LearnDash - hij loste in geen tijd een aantal slepende technische problemen op waar anderen hun tanden op stukbeten. Inclusief het herschrijven van stukken code, dus echt dieper programmeerwerk dan wat rommelen aan de instellingen. Ik apprecieer in het bijzonder zijn no-nonsense stijl. Aanrader!
Randy Gasper
Randy Gasper
2021.01.08
Wij zijn met Klimaatverbond Nederland heel tevreden over de functionaliteiten van onze website. Heel prettig dat we vooraf samen die functionaliteiten goed met elkaar hebben besproken, uitgedacht, geanalyseerd, aangevuld of weggelaten, waardoor we van scratch on de website naar wensen hebben kunnen bouwen. Ook gedurende het vullen en na het live-gang is het erg prettig schakelen, kunnen ontwikkelpunten goed worden gearchiveerd en verwerkt. Dit wordt dan ook snel opgepakt. En zelfs in de voortgang is er continu ruimte om mee te blijven denken. De Webatleten voelen echt als een team die aan onze zijde staan, een verlengstuk van onze communicatieafdeling. Fijn werken zo!
natasha schulte
natasha schulte
2021.01.04
Uitstekende samenwerking! Erg prettig om mee te werken. Reageert snel, werkt efficient en staat altijd voor je klaar. Geen vraag is te dom. Weet veel van learndash en heeft voor ons in heel korte tijd een online trainingsomgeving gebouwd.
Catelijne Hol
Catelijne Hol
2020.04.29
Duidelijke communicatie, snelle reactie, technische problemen waren snel opgelost. Hosting vervolgens bij Webatleten ondergebracht.
H Baars
H Baars
2020.03.29