WatiGraf studio graficzne Opinie

WatiGraf studio graficzne Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 5

watigraf.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (5)
Karolina Mielczarek
Karolina Mielczarek
2024-02-21
poleca
Jestem zachwycona profesjonalizmem studia graficznego! Ich kreatywność i staranność w każdym projekcie są niesamowite. Zdecydowanie polecam!
Odpowiedz z WatiGraf studio graficzne 2024-02-23
Dziękuje za pozytywny komentarz, Karolina! Cieszę się, że jesteś zadowolona. Twoja satysfakcja zawsze będzie dla mnie priorytetem.
Advertisement
Michał Jesion
Michał Jesion
2024-02-07
poleca
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy! Materiały reklamowe, zwłaszcza ulotka i wizytówka, są świetnie zaprojektowane. Profesjonalizm w każdym detalu. Dziękuję za kreatywność i staranność w realizacji projektu!
Odpowiedz z WatiGraf studio graficzne 2024-02-11
Dziękuje za pozytywne słowa, Michał! Cieszę się, że jesteś zadowolony. Twoje zadowolenie jest najważniejsze. Do zobaczenia w przyszłości!
KoniczynkaAga
KoniczynkaAga
2024-02-06
Ogromnie jestem zadowolona z usług studia graficznego WatiGraf, a zwłaszcza z profesjonalizmu Pana Mariusza. Zleciłam stworzenie mojej strony internetowej, i muszę przyznać, że praca została wykonana sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pan Mariusz nie tylko dostarczył doskonałą usługę, ale także służył mi cenną radą, co było niezwykle pomocne. Obsługa klienta była na najwyższym poziomie, a cały proces przebiegł bez zakłóceń. Bardzo polecam WatiGraf wszystkim, którzy szukają solidnego partnera do realizacji projektów graficznych i internetowych. Dziękuję za profesjonalizm!
Odpowiedz z WatiGraf studio graficzne 2024-02-07
Dziękuje za pozytywną opinię! Jestem zachwycony, że byłem w stanie sprostać Pani oczekiwaniom i z niecierpliwością oczekuje dalszej współpracy.
Aga M Aga
Aga M Aga
2024-02-06
poleca
Ogromnie jestem zadowolona z usług studia graficznego WatiGraf, a zwłaszcza z profesjonalizmu Pana Mariusza. Zleciłam stworzenie mojej strony internetowej, i muszę przyznać, że praca została wykonana sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pan Mariusz nie tylko dostarczył doskonałą usługę, ale także służył mi cenną radą, co było niezwykle pomocne. Obsługa klienta była na najwyższym poziomie, a cały proces przebiegł bez zakłóceń. Bardzo polecam WatiGraf wszystkim, którzy szukają solidnego partnera do realizacji projektów graficznych i internetowych. Dziękuję za profesjonalizm!
Odpowiedz z WatiGraf studio graficzne 2024-02-07
Droga Ago, dziękuje za te wspaniałe słowa! Cieszę się, że jesteś zadowolona z mojej pracy. Zawsze staram się służyć fachowym wsparciem. Dziękuje za polecenie!
Alina Wickowska
Alina Wickowska
2024-02-02
Zleciłam Panu Mariuszowi wektoryzację różnych logotypów na podstawie przesłanych zdjęć. Nawet średniej jakości zdjęcia z telefonu zostały doskonale zwektoryzowane, umożliwiając precyzyjne nanoszenie nadruków na odzież czym się zajmuje. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Mariusza i jego studia graficznego.
Odpowiedz z WatiGraf studio graficzne 2024-02-05
Pani Alino dziękuję za opinię. Cieszę się, że jest Pani zadowolna z moich realizacji.
Advertisement