Vouwwagenspecialist

Vouwwagenspecialist Reviews

Excellent rating
4.5
241 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (241)
Twan van Zantvoort
Twan van Zantvoort
2024.04.03
Mj De Jong
Mj De Jong
2024.04.01
Zeer vriendelijk en gastvrij vrij ontvangen
Jan van Hal
Jan van Hal
2024.03.31
Mooie zaak
Agnes Bax
Netherlands | 2024.03.10
Goede service en zeer vriendelijk Erg vriendelijk personeel. Hele goede service. En als er iets is, staan ze je vriendelijk te woord, denken goed mee en proberen het probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. Wij komen hier graag en raden de vouwwagenspecialist Boxtel zeker aan !!!!!!
Han Plaatsman
Han Plaatsman
2024.02.14
Grote showroom met zeer deskundig personeel, gelukkig geen puschi verkopers, maar echt mensen die eerst alle wensen in kaart brengen en dan advies geven.
Marijn Vermeulen
Marijn Vermeulen
2024.01.27
goede service bij ophalen van onze vouwwagen zeer uit gebreide uitleg gehad top!
Johan Sombekke
Johan Sombekke
2023.12.10
UPDATE 2022/2023 Inmiddels hebben we onze vouwwagen hier gekocht en ook in onderhoud gegeven. En zoals je ziet zijn we een tevreden klant! De start was - waarschijnlijk wegens corona en de angst voor besmetting- moeizaam. Maar inmiddels hebben we gekampeerd met onze Combi-Camp en zijn wat kleine problemen prima verholpen met de onderhoudsbeurt. De Vouwwagenspecialist kunnen we daarom van harte aanbevelen! UPDATE Naar aanleiding van deze review ben ik gebeld en heb een goed gesprek gehad met de eigenaar. Het is mij duidelijk geworden dat ze zich deze kritiek aantrekken en ook willen gebruiken om te verbeteren. Chapeau! Ze verdienen daarom zeker een tweede kans en die kop koffie komen we ook graag drinken. Gezien ‘corona’ hebben we onze plannen even een jaar uitgesteld, maar we komen er zeker op terug! Oorspronkelijk bericht Wat mooi is, is dat ze in Boxtel veel vouwwagens hebben staan. Het is een mooie showroom. Echter, mijn vrouw en ik hadden allebei hetzelfde gevoel toen we weer wegreden: hier gaan we niets kopen. De stijve manier waarop we te woord werden gestaan, er kon werkelijk geen lachje af. Onze kinderen werden straal genegeerd, daarbij de opmerkingen van 2 heren van de zaak die zogenaamd leuk moesten zijn, het sloeg bij ons de plank op verschillende fronten gewoon mis. Geen blij vakantiegevoel aan overgehouden, helaas....
Reply from Vouwwagenspecialist 2021.04.10
Beste Johan, dank voor je bericht. Wat vervelend dat jouw ervaring met de Vouwwagenspecialist niet goed was. We hopen op een tweede kans. Stuur je een mailtje naar wim@vouwwagenspecialist.nl? Dan drink ik graag een kopje koffie met je.
Sien Geurtjens
Sien Geurtjens
2023.11.30
Jan Geurtjens
Jan Geurtjens
2023.11.18
Nieuwe vouwwagen opgehaald, eerst uitstekende uitleg gekregen hoe het beste en snelste op te zetten is.
Sebastiaan Sewalt
Sebastiaan Sewalt
2023.11.11
Sjak van Alphen
Sjak van Alphen
2023.11.07
Super geholpen. Door het advies van Patrick uiteindelijk gekozen voor een geheel andere vouwwagen.
Faby Demoulin
Faby Demoulin
2023.10.27
Vriendelijk en professioneel!
Corne Robben
Corne Robben
2023.10.15
Goede informatie bij leuke sportieve producten. Jammer dat er niet meer kleine caravans zijn. Hurkt wel aan tegen de vouwwagens.
Thijs Bakker
Thijs Bakker
2023.08.11
Heel fijn bedrijf, goede service en zeer vriendelijk en deskundig personeel
Mitchel Mansvelders
Mitchel Mansvelders
2023.08.11
Prima service, aardig personeel
Geweldige service. Vandaag kwam ik bij het bedrijf, terwijl ik niet eens een vaste klant ben en het midden in het hoogseizoen is, met een kapotte poot van onze caravan. De poot werd meteen gelast en tot mijn verbazing was het nog gratis ook. 'Service meneer', hoorde ik. Nou, dat noem ik inderdaad service: geweldig, boven verwachting.
Pauline B
Pauline B
2023.08.06
Kim
Kim
2023.07.27
Hele vriendelijke en behulpzame mensen. 2x mijn combi camp heen gebracht. Ze lijken mij heel deskundig.
Mark de Moor
Mark de Moor
2023.07.20
De servies is altijd buitengewoon goed, ze hebben me al meerdere keren zo goed geholpen dat ik zelfs me zelf afvraagt hoe zij nog een bedrijf draaiend kunnen houden. Voor mij nooit een andere bedrijf.