Votum S.A.

votum-sa.pl

Votum S.A. Reviews

Good rating
4.4
269 reviews Verified
Votum S.A.
%title%

%offer%

Reviews ( 269 ) 4.4

Katarzyna Foryś (Larana Art)
Katarzyna Foryś (Larana Art)
2024.05.11
Reply from Votum S.A. 2024.05.13
Pani Katarzyno, będziemy wdzięczni za wskazanie, co wpłynęło na wystawienie przez Panią takiej oceny. Zależy nam, aby jakość naszych usług była jak najlepsza, a ewentualne błędy eliminowane.
Grzegorz Kwasniewski
Grzegorz Kwasniewski
2024.05.07
Dobry kontakt z prawnikiem. Jeżeli nie może rozmawiać od razu na pewno szybko się skontaktuje. Sprawa prowadzona profesjonalnie.
Robert Leszczyński
Robert Leszczyński
2024.05.05
Andrzej Suwałki
Andrzej Suwałki
2024.04.25
Zostałem pozwany przez Bank o bezprawne korzystanie z kapitału. Podpisałem umowę z Votum. Opłacałem faktury za reprezentowanie mnie na rozprawach oraz koszty sądowe. Na koniec okazało się, że firma w żaden sposób nie zabezpieczyła moich interesów tylko swoje. Roszczenia banku zostały oczywiście oddalone ale całą zasądzoną kwotę ponad 6000 zł. zatrzymało Votum. Nie otrzymałem nawet zwrotu poniesionych kosztów postępowania. Na pytanie z czego to wynikło otrzymałem odpowiedź w wiadomości na panelu , że wszystko jest zgodnie z podpisaną przeze mnie umową. ( Kontakt telefoniczny był możliwy dopiero po kilku wyraźnych prośbach). Jeżeli ktoś chce podpisać umowę z tą firmą to proponuję najpierw skonsultować ja z innym prawnikiem bo na koniec będzie "niespodzianka ".
Reply from Votum S.A. 2024.05.13
Szanowny Panie Andrzeju, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, iż udało nam się uzyskać dla Pana korzystne rozstrzygnięcie sprawy. Uprzejmie wskazujemy, iż Spółka na żadnym etapie prowadzenia sprawy nie zataja przed Klientami wysokości należnego honorarium ani sposobu rozliczenia. Wszelkie postanowienia dotyczące współpracy określa Umowa, której treść jest Klientowi znana przed jej podpisaniem. Przykro nam, iż pomimo oddalonego powództwa Banku nie jest Pan zadowolony z usług Spółki. Pragniemy wyrazić chęć podjęcia działań zmierzających do wyjaśnienia sytuacji, dlatego zwracamy się z uprzejmą prośbą o kontakt ze Spółką, co pozwoli na podjęcie odpowiednich kroków w tym celu. W przypadku pytań lub wątpliwości pozostajemy do Pana dyspozycji.
Monika Demidowska
Monika Demidowska
2024.04.18
Ireneusz Rusnak
Ireneusz Rusnak
2024.04.11
Trochę długo trwa moja sprawa nie wiem jak inne
Anna B
Anna B
2024.04.08
VOTUM SA, poprzez kancelarię Bochenek i wspolnicy prowadzila naszą sprawę frankową. Od początku do końca sprawy, a także podczas sprawy, w ktorej bank pozwał nas, wszystko było przygotowane na czas, gdyby pojawiały się pytania, zawsze mogliśmy liczyć na kontakt ze strony kancelarii. No i co najważniejsze- wygraliśmy obie sprawy. Mogę z czystym sumieniem polecić Votum SA oraz kancelarię Bochenek i wspólnicy do prowadzenia spraw frankowych
Jarosław Marek Stępiński
Jarosław Marek Stępiński
2024.03.10
Polecam
Mateusz Hop
Mateusz Hop
2024.03.09
Dzwoni jakas Agnieszka Ka. zawraca glowe, a na pytanie skąd ma numer się rozłącza xD
DAWID WORACH
DAWID WORACH
2024.03.05
Polecam ! Szybko i sprawnie zajęli się moją sprawą
sassa sassasa
sassa sassasa
2024.03.05
Rzetelna firma, uczciwa i szybka w działaniu. Polecam korzystanie z ich usług!
Paweł Gajda
Paweł Gajda
2024.03.03
Anna Poczynek
Anna Poczynek
2024.03.03
Bardzo rzeczowe i konkretne odpowiedzi na pytania zadane przeze mnie
Marcin Pajor
Marcin Pajor
2024.02.29
Firma odszkodowacza godna do polecenia. Pozdrawiam 👍
Bartosz Włodarczyk
Bartosz Włodarczyk
2024.02.23
Reply from Votum S.A. 2024.02.26
Panie Bartoszu będziemy wdzięczni za informacje, na temat tego co przyczyniło się do wystawienia nam takiej oceny i jaki element obsługi wymaga według Pana poprawy.
Tomasz Suchorowski
Tomasz Suchorowski
2024.02.13
Sprawa ciągnie się od maja 2023 i jeszcze pozwu nie złożyli a mamy połowę lutego 2024. Klasyka do podpisania umowy i wniesienia niemałych opłat wszystko szybko sprawnie i sympatycznie, od tametej pory trzeba o wszystko dopytywać i sprawdzać 3 razy bo sami nie wiedzą jakie dokumenty mają a jakich nie i na co czekają. Odradzam, widać że nie radzą sobie z ilością spraw które przyjmują, dziś poszukałbym chyba jakiejś mniejszej kancelarii, bo jak widać ich doświadczenie z tysięcy takich samych spraw jakie prowadzą dla klientów to żaden atut..
Reply from Votum S.A. 2024.02.16
Panie Tomaszu, dziękujemy za opinię. Zweryfikowaliśmy Pana sprawę, prosimy oczekiwać kontaktu telefonicznego. W czasie poprzedzającym złożenie pozwu wykonujemy szereg działań mających na celu zabezpieczenie interesu naszych Klientów. Ponadto czas oczekiwania na skierowanie sprawy do sądu będzie kształtować się inaczej w przypadku różnych spraw, ponieważ każdą z nich analizujemy indywidualnie. Naszym celem jest uzyskanie najkorzystniejszego rozstrzygnięcia sprawy. Wierzymy, iż dalsza współpraca będzie kształtowała się w owocny sposób, a Pana opinia ulegnie zmianie.
Krzysztof Życzyński
Krzysztof Życzyński
2024.02.11
Kompleksowa obsługa prawna w wielu dziedzinach (m.in. odszkodowania i prawo bankowe). Polecam
Michał Bretsznajder
Michał Bretsznajder
2024.02.10
Mili ludzie, chętnie pomagają.
Marek Paczkowski
Marek Paczkowski
2024.01.30
Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Konsultanci jak i mecenasowie starają się wszystko tak wytlumaczyć, aby było to łatwo przyswajalne dla osoby, która nie zna się na języku prawa. Do samej rozprawy też podchodzą ze szczególnym zainteresowaniem, traktując każdą sprawę indywidualnie. Reprezentująca mnie pani Mecenas pod każdym względem właściwie ze sprawą zapoznana i do rozprawy przygotowana. Polecam
Krystian Tęgowski
Krystian Tęgowski
2024.01.29