Vloerenbaas B.V.

Vloerenbaas B.V. Reviews

Excellent rating
4.6
115 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (115)
Bram van den Oetelaar
Bram van den Oetelaar
2024.03.09
Tevreden met de vloer (ondanks dat deze in eerste instantie omhoog kwam - maar dit is snel opgelost). Echter dit bedrijf is vooral druk met marketing. Hip gedoe alles en iedereen baas noemen en een infantiel telefoon menu. Maar als het puntje bij paaltje komt is men niet bereikbaar of worden afspraken niet nagekomen. Plinten zouden vernieuwd worden en hiervoor heb ik betaald. Uiteindelijk besloot de vloerenlegger eenzijdig dat de oude plinten bleven zitten. En heb ik pas na weken en tig telefoontjes mijn geld terug gekregen. En ook nog niet eens het volledige bedrag omdat plotseling een ander kortings % werd gehanteerd in de eindafrekening. Cowboy clubje die niet aan klantenbinding doet. *reactie van woningbaas is niet correct en vol feitelijke onjuistheden. Dat past exact bij het beeld wat ik van ze heb gekregen.
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.03.07
Beste Bram, Helaas is het bazige gevoel blijkbaar niet voor iedereen weggelegd, dit betreuren wij ten zeerste! Gelukkig ben je wel tevreden met die vloer, ondanks dat er iets niet goed was dat we hebben kunnen oplossen. Uiteindelijk is dat ook waarvoor we het doen! Erg vervelend ook dat je je stoort aan ons telefoonmenu, een ekte baas geeft het een glimlach op het gezicht. We hebben diverse keren contact met je gehad maar tevergeefs zo te zien, want we hebben niet het juiste gevoel achter gelaten. Feit blijft wel dat we je goed hebben geholpen. De plinten zijn inderdaad komen te vervallen, maar wat je vergeet te vermelden is dat je een dag voor uitvoering 60% van de opdracht hebt geannuleerd. Allemaal geen ramp, wij houden van snel schakelen. Ondanks dat het ons kosten heeft opgeleverd en we hiervoor volgens de voorwaarden zelfs gewoon 50% in rekening kunnen brengen, heb je ons niet gehoord en hebben we geen probleem gemaakt! Ons doel bleef staan, jou blij maken met de opdracht die je ons wel hebt toevertrouwd. Wat we nu dan ook enorm jammer vinden, is dat je deze slechte review geeft omdat je het niet eens bent met het feit dat je uiteindelijk in een andere kortingsstaffel valt. Wij vinden het redelijk normaal dat je net iets minder korting krijgt als je een stuk minder aanschaft… Gelukkig lukt het ons om vele klanten (lees bazen) wel blij te maken. Ondanks dat het “too much” was voor je, wensen we je wel veel plezier van je vloer. Team VloerenBaas
Nick van den Heuvel
Nick van den Heuvel
2024.03.06
Super positief over dit bedrijf, van eerste contact met verkopers tot aan de personen die uiteindelijk de PVC-vloer bij ons gelegd hebben. Heel tevreden over het eindresultaat en de prijs-kwaliteit verhouding!
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.03.06
Bedankt baas, geniet van je vloer!
Frank Van Den Akker
Frank Van Den Akker
2024.02.27
Goed geholpen met advies voor een pvc visgraat vloer en zwarte plinten, besloten om vloer zelf te leggen dit was geen probleem. Vloer keurig op tijd geleverd conform afspraak. Later nog contact gehad voor een extra pak pvc stukken en ook dit was mogelijk. Al met al een goed ervaring👍
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.02.27
Bedankt baas, geniet van je vloer!
Bram Van gompel
Bram Van gompel
2024.02.17
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.02.27
Bedankt baas!
Friet Met
Friet Met
2023.12.22
Vloerenbaas , woningbaas je hoort er niks meer van
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.02.27
Eerder friet zonder, jammer hoor!
Gerry Voermans
Gerry Voermans
2023.11.21
Wij zijn uiterst te vreden over de woningbaas . service,netjes alles afgehandeld, Vooral de vloeren leggers Moniek een Mark zijn Geweldig zij verdienen een grote pluim . We zijn heel blij met onze nieuwe vloer,iedereen roept er over.
Reply from Vloerenbaas B.V. 2024.02.27
Bedankt baas, geniet van je vloer!
B A
B A
2023.11.11
Mooie bedrijf mooie producten en zijn bij de tijd met alles wat er binnen te zien is!
Martine Burgersdijk
Martine Burgersdijk
2023.11.10
Goede ervaring met Vloerenbaas van begin tot eind, goede communicatie, service en geweldige leggers. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe PVC-vloer!!! Familie Burgersdijk
David Bloemers
David Bloemers
2023.11.09
Heel blij met het resultaat van een supermooie pvc vloer! Bij een paar stroken sloot het niet goed aan, ze zijn meteen langs gekomen om dit op te lossen!
ehv eindhoven
ehv eindhoven
2023.11.08
Mooie vloeren, goed gelegd !
N Vd hurk
N Vd hurk
2023.11.03
Rianne Baten
Rianne Baten
2023.10.24
Meyke van Dijk
Meyke van Dijk
2023.10.12
In eerste instantie werd er met ons meegedacht en n hoewel we uiteindelijk meer moesten betalen om de vloer glad genoeg te krijgen, waren we tevreden. Echter bleek de vloer niet uv bestendig te zijn. Vorig jaar augustus hebben we hier contact over gezocht. Nu, oktober een jaar later, is er nog steeds geen oplossing/voorstel gedaan vanuit vloerenbaas. Wel is er een deskundige langs geweest en is er zelfs gekeken of het niet aan onze poetskunst lag. Dit bleek uiteraard niet het geval. Korting werd niet gegeven, beleefd werd er ook zeer zeker niet gedaan en uiteindelijk hadden ze me flink boos aan de telefoon. Hier werd lachend op gereageerd. Een tegenvoorstel is er overigens niet gekomen. Inmiddels gaan we verhuizen en is er nog altijd geen oplossing. Wel zouden ze ons korting (maar een bedrag of percentage is nooit genoemd) kunnen geven op een vloer voor ons nieuwe huis. Alsof je ooit nog aan dit soort “service” vast wil zitten. Nooit meer. Inmiddels plaatsen ze dit soort vloeren kennelijk niet meer, omdat het gedoe gaf. Maar compenseren ho maar
Sjoerd van Dijk
Sjoerd van Dijk
2023.10.11
Ik had hier eerst een heel positieve review staan, omdat Vloerenbaas bij ons een nette vloer heeft geleverd. Echter, op het moment dat er iets niet helemaal ok is, blijkt Vloerenbaas minder 'bazig'. Bij het verkoopgesprek voor onze gietvloer met (veel!) vlokken hebben we specifiek gevraagd naar de UV-bestendigheid van de vloer. Die was prima; "als je een vloerkleed op één plek hebt liggen kun je na járen wel iets kleurverschil zien, maar meer niet." Na 1,5 jaar is onze vloer echter compleet verkleurd door de zon. Dus hebben we contact gezocht met Vloerenbaas, die konden het zich niet voorstellen, dus kwamen ze even kijken. Daarna zijn ze nog een keer teruggekomen met de fabrikant van de materialen. Daarna hebben ze de fabrikant nog wat testjes laten doen (want het zou wel eens aan onze poetskwaliteiten kunnen liggen). Conclusie; de vloer is compleet vergeeld door... de zon (UV dus) Inmiddels is onze melding van de verkleuring meer dan een jaar geleden. Vloerenbaas biedt alleen een korting aan op een nieuwe vloer (maar noemt geen bedrag of percentage), waar wij echter vriendelijk voor bedanken want dit hele circus hoeven we niet nog een keer. Vloerenbaas komt niet met een ander voorstel, mijn vrouw is aan de telefoon uitgelachen toen ze boos werd omdat Vloerenbaas alleen maar 'nee' zegt en niet met een voorstel komt, en ze weigeren te compenseren voor het leveren van een slecht product (althans: niet zoals beloofd). "Wij zijn pas tevreden als jij dat bent" kunnen ze beter veranderen in "Wij zijn pas tevreden als jij betaald hebt", want tot die tijd spelen ze mooi weer. En voor alle "Bazen" die reageren op deze reviews: producten aanbieden in ruil voor een goede review is wel degelijk reviews kopen. Niet dat ik ooit iets heb ontvangen n.a.v. mijn oorspronkelijk goede review, maar dat terzijde.
Reply from Vloerenbaas B.V. 2020.11.05
Wat fijn om deze review te lezen! Daar worden wij ontzettend blij van. We zijn ook zo trots op het eindresultaat, geen wens is bij ons te gek. We vonden het super leuk dat jullie deze 'gekke' wens hadden, daar houden we van. We hopen dat jullie nog lang kunnen genieten van jullie te gekke 'BAZEN' vloer.
Brechje de Vries
Brechje de Vries
2023.10.03
Erg vriendelijk en behulpzaam. Denken mee in wat ze kunnen betekenen voor je. Onze vloer kwam op een plek omhoog. We hebben contact opgenomen met ze, er is meteen iemand langs gekomen en ze hebben het dezelfde dag nog opgelost! Super service!
Maarten
Maarten
2023.09.30
Werken volgens planning. Er waren wat onduidelijkheden tussen verkoop en uitvoering maar die werden direct opgelost. De leggers leveren topwerk! We hebben een supervloer!
mark daamen
mark daamen
2023.09.27
Voor nieuwbouw PVC vloer uitgezocht in de showroom met goed advies en scherpe prijs, vraag vooral naar de projectkorting. Duidelijke communicatie, werd regelmatig gebeld hoe de bouw vorderde zodat ze hun planning konden maken. Vloer op afgesproken tijd gelegd, er werd ruim de tijd genomen om de vloer netjes te leggen Incl het kitten van de plinten. En ja waar gewerkt wordt kan ooit iets beschadigd raken. Ook dit is netjes opgelost! Tip daarvoor misschien de deuren die er uitgehaald worden met bescherming er tussen wegzetten.
Reply from Vloerenbaas B.V. 2023.09.27
Bedankt baas!
Sandra Groenen
Sandra Groenen
2023.09.26
Super mooie vloer die er erg strak in ligt! Niet helemaal soepel verlopen, maar de oplossing was wel top!
Reply from Vloerenbaas B.V. 2023.09.27
Bedankt baas!
Anouk Wouters
Anouk Wouters
2023.09.26
Super mooie vloer en nog betere service! Wij zijn zeker heel tevreden!
Reply from Vloerenbaas B.V. 2023.09.27
Bedankt baas!
Lisa Kouwenberg
Lisa Kouwenberg
2023.08.30
Wij zijn super blij met onze PVC vloer. Fijne en leuke mensen over de vloer gehad die alles kwamen leggen. Toppers!