VILLA MAMMA | Event Place - Przestrzeń Eventowa | Sala Bankietowa

VILLA MAMMA | Event Place - Przestrzeń Eventowa | Sala Bankietowa Opinie

Opinie Doskonały
4.8
340 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (340)
Dominika Watras
Dominika Watras
2024.04.22
Świetna atmosfera miejsca. Jedzenie również przepyszne i bardzo miła obsługa polecam
agnieszka kapusciok
agnieszka kapusciok
2024.04.22
Fajne miejsce, idealna lokalizacja oraz obsługa. Dania były dobre, a parkiet idealny by pomieścić większą ilość osób podczas imprez
Paulina Gębala
Paulina Gębala
2024.04.20
Świetne miejsce na organizacje uroczystości. Świetne jedzenie i miła obsługa. Piękna sala. Polecam
Bartek Piotrowski
Bartek Piotrowski
2024.04.17
Świetna sala, obsługa na wysokim poziomie, polecam
Karol Ołowski
Karol Ołowski
2024.04.08
Kamil Stanisławski
Kamil Stanisławski
2024.04.03
Serdecznie polecam to miejsce. Wspaniałe jedzenie. Miła obsługa. Pokoje bardzo przytulne i czyste.
Kinga Mąka
Kinga Mąka
2024.04.03
Piękna sala, wspaniała obsługa, pyszne jedzenie i bardzo dobry kontakt z właścicielką, która zadbała o wszystkie szczegóły. Mieliśmy w tym miejscu cudowne przyjęcie, polecam 🌸
Kacper Mąkosa
Kacper Mąkosa
2024.04.02
Sala bankietowa Villa Mamma to absolutnie niesamowite miejsce na organizację wyjątkowych wydarzeń. Ich obsługa jest niezrównana - zawsze profesjonalna, uprzejma i gotowa spełnić nawet najbardziej wymagające życzenia. Atmosfera, jaką stworzyli, jest magiczna - elegancka, ale jednocześnie przytulna, co sprawia, że każda uroczystość staje się niezapomnianym przeżyciem.
Dominika Tomczyk
Dominika Tomczyk
2024.04.01
Miła obsługa,piękna sala,pyszne jedzenie.Wspaniałe miejsce.
Agata Ś-D
Agata Ś-D
2024.03.23
Szymon Lis
Szymon Lis
2024.03.18
Fajne miejsce, idealna lokalizacja oraz obsługa. Dania były dobre, a parkiet idealny by pomieścić większą ilość osób podczas imprez.
Natalia Szymkowska
Natalia Szymkowska
2024.03.16
Bardzo Ładna, duza sala. Miła obsługa. Smaczne jedzenie. Polecam ;))
Julia Regmunt
Julia Regmunt
2024.03.14
Fajna restauracja godna polecenia. Dobre jedzenie i miła obsługa. Polecam z całego serca.
Zofia Świercz
Zofia Świercz
2024.03.13
Miła obsługa smaczne jedzenie piękny wystrój sal serdecznie polecam
Marcin Narozniak
Marcin Narozniak
2024.03.12
Super miejsce;)
Dc Dc
Dc Dc
2024.03.12
Villa Mamma to miejsce, które w pełni spełnia oczekiwania podczas organizacji wyjątkowych uroczystości. Elegancka sala bankietowa zachwyca nie tylko swoim wnętrzem, ale także doskonałą obsługą. Menu serwowane przez Villa Mamma to prawdziwa uczta dla podniebienia, a profesjonalna obsługa sprawia, że każde wydarzenie staje się niezapomniane.
Jan Czuba
Jan Czuba
2024.03.11
Bardzo polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Miejsce jak żadne inne.
Odpowiedz z VILLA MAMMA | Event Place - Przestrzeń Eventowa | Sala Bankietowa 2024.03.11
Dziękujemy
Dawid Cebulski
Dawid Cebulski
2024.03.09
Jestem zachwycony obsługą, którą otrzymałem od firmy wynajmującej sale weselne. Od pierwszego kontaktu aż po zakończenie naszego przyjęcia weselnego, personel był niesamowicie profesjonalny i pomocny. Sale były przepięknie urządzone, a atmosfera stworzona przez cały zespół sprawiła, że nasze wesele było niezapomniane. Polecam tę firmę każdemu poszukującemu idealnego miejsca na swoje wyjątkowe wydarzenie.
Ewelina H
Ewelina H
2024.03.06
Bardzo przyjemne miejsce na różnego rodzaju spotkania. Piękny wystrój, jedzenie ok, bez zastrzeżeń
Slawek Mistrz
Slawek Mistrz
2024.03.05
Polecam! Świetne miejsce, pełny profesjonalizm od A do Z🙂