Veranda Land

Veranda Land Recensies

Uitstekend beoordeling
4.6
18 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (18)
Maartje Broeren
Maartje Broeren
2024.03.12
Blij met onze overkapping! De heren van Verandaland hebben mooi werk geleverd. In slechts 1 dag is de overkapping geplaatst. Mike is ontzettend eerlijk en helpt je door alle mogelijkheden heen. Bedankt voor alles en de gezelligheid!
Susan Zeestraten
Susan Zeestraten
2023.03.08
Rynate Minnema
Rynate Minnema
2022.09.20
Wat een vakmannen, hebben onze veranda gemaakt. Super vriendelijk en meedenkend. Kortom bij veranda land zeker je laten adviseren wat de mogelijkheden zijn voor bij jou.
Hans van Baalen
Hans van Baalen
2022.04.16
Wij waren op zoek naar een glazen schuifwand van 6,5 meter. Bij Verandaland zijn we in de showroom bijzonder goed en op een plezierige manier geadviseerd. De plaatsing door Mike en zijn collega verliep vlekkeloos. Zeer vriendelijk, vakkundig en netjes! Grond die over was werd bijvoorbeeld niet op de bestrating gegooid maar keurig op folie zodat niet de hele bestrating onder zit. Over het resultaat kunnen we kort zijn: fantastisch! Wij kunnen Verandaland dus van harte aanbevelen.
Raymon Mullink
Raymon Mullink
2021.12.17
Wij zijn bij verandaland goed en vakkundig geholpen door de aardige mensen,onze glazen schuifwand en vast kozijn zijn netjes en vakkundig gemonteerd door twee aardige monteurs! Ga zo door!! Mvgr Raymon Mullink
Bop Bcdp
Bop Bcdp
2021.03.29
Nu bijna een jaar geleden een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen door dit bedrijf. Wij hebben een fijne ervaring gehad met de mensen van dit bedrijf. Eerlijk en vakkundig En waar voor je geld. Wij zijn heel blij met onze aankoop , en genieten met volle teugen van onze beste aanschaf ooit. Groeten fam. Vd paverd uit Arnhem
Karin Arends
Karin Arends
2020.04.02
Al 11 jaar geleden is er bij mijn ouders een veranda geplaatst. Nog steeds even mooi! Nu wilden mijn ouders graag ook glazen deuren laten plaatsen, zodat je een soort serre krijgt. Opnieuw weer door Verandaland laten doen en opnieuw prachtig en tot grote tevredenheid gerealiseerd!
W
W
2020.03.24
Net bedrijf, vakkundige mensen
Alice van Megen
Alice van Megen
2019.09.16
Beste aanschaf ooit. Hebben een prachtige, ruime overkapping laten plaatsen. Vriendelijk en deskundig personeel. Werden geweldig geholpen. Hebben alleen spijt dat wij dit niet 10 jaar eerder hebben laten plaatsen. 😉
Jos Reintjens
Jos Reintjens
2019.02.24
Prima advies gekregen over het product waarvoor we kwamen, super vakkundig en duidelijk uitgelegd gekregen welke mogelijkheden er gebode worden.
Mc constructie & engineering
Mc constructie & engineering
2018.10.20
fred brugman
fred brugman
2018.09.29
Jan X
Jan X
2018.09.08
Wiljan Hendriks
Wiljan Hendriks
2018.09.07
Vriendelijke en klantgerichte service
Kevin Pot
Kevin Pot
2018.09.07
Mooi spul maar duur
Hartemink Hartemink
Hartemink Hartemink
2018.03.22
David Hesseling
David Hesseling
2017.08.23
Michiel van Dorp
Michiel van Dorp
2017.05.20