Van Tol Vloeren BV Reviews

Van Tol Vloeren BV Reviews

4.9

Excellent - based on 67 reviews

vantolvloeren.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (67)
boy verdegen
boy verdegen
2023-09-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Super fijn bedrijf!! Persoonlijk en betrouwbaar. Iedereen aan te raden.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2023-09-03
Bedankt voor de mooie review. Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe Grainflow gietvloer!
Ruud Joosten
Ruud Joosten
2023-07-20
Goed advies.
Suzanne Veldsink-Koldewee
Suzanne Veldsink-Koldewee
2023-06-09
Positive
Professionalism
Quality
Value
We hebben een ontzettend fijn gesprek gehad in de showroom, waarbij we uitgebreid advies kregen. Vervolgens hebben ze de pu vloer helemaal gemaakt zoals we wilden. Bewust de kleuren niet helemaal gemengd zodat er wat beweging in de vloer zou blijven. Het is prachtig geworden. Hier gaan we heel veel plezier aan beleven. Ze hebben heel netjes tegen de plinten aan gewerkt. De heren zijn punctueel en goed bereikbaar. Een aanrader.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2023-06-09
Dag Suzanne, leuk om te horen dat alles van begin tot eind goed is bevallen. Wij wensen jullie veel woonplezier met de nieuwe vloer! En natuurlijk bedankt voor de 5 sterren review
Jules Meulepas
Jules Meulepas
2023-06-06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ik ben zeer tevreden over het verloop van de aankoop en het eindresultaat. Top werk!
Fleur Marijn Mollema
Fleur Marijn Mollema
2023-03-21
Positive
Quality
Nieuwe troffel vloer in de keuken! Erg tevreden over het resultaat. Keuze uit diverse kleuren. Aanrader
dora kerkers
dora kerkers
2023-02-01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Zo vriendelijk, goed, professioneel een hele goede aanrader voor iedereen, geweldig, mooi gelegd en nadien vragen ze nog, wat je ervan vindt. Super.
Grietje Hessels
Grietje Hessels
2022-12-24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Ronald en Wiger hebben een beton ciré vloer in ons huis gelegd. Ze waren goed bereikbaar voor vragen en ik kreeg altijd snel een reactie. Er werd eerlijk advies gegeven en altijd meegedacht. Het resultaat is super! Bedankt heren!
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-11-12
Hoi Grietje, jullie ook bedankt voor de opdracht. Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe betoncire vloer.
Willy Van Den Boom
Willy Van Den Boom
2022-12-12
Joke Dielesen
Joke Dielesen
2022-12-04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Geweldig fijn contact en advies op maat gehad van Ronald. Eerder hadden wij een siergrindvloer, deze x wilden we iets anders en hebben we nu een PU gietvloer in een geweldig mooie kleur. De vloer is warm qua kleur en voelt heerlijk zacht aan. Op maat zijn er “weinig” vegen toegevoegd dat maakt het een levendig maar toch straks geheel. Super blij mee!
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-12-05
Hoi Joke, Leuke om te horen dat alles naar wens is verlopen. En wederom weer bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen. Veel woonplezier gewenst op jullie nieuwe vloer!
Nicole Krekelaar
Nicole Krekelaar
2022-11-11
Giet vloer beton look gehele nieuwbouw woning te Uden . Trots en zeer tevreden schrijf ik graag mijn complimenten aan Van Tol vloeren . Vanaf de eerste ontmoeting, uitleg en advisering tot aan de oplevering van nu mijn geweldige vloer. Wil je gaan voor professionaliteit, netheid en een super strakke giet vloer zoek dan niet verder want dan is van Tol is het juiste adres. Mijn complimenten . Groet Nicole
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-11-12
Dag Nicole, Hartelijk dank voor het mooie compliment! Succes met inrichten en veel woonplezier gewenst.
Maykel van den Hurk
Maykel van den Hurk
2022-11-09
Grietje Hessels
Grietje Hessels
2022-11-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Ronald en Wiger hebben een beton ciré vloer in ons huis gelegd. Ze waren goed bereikbaar voor vragen en ik kreeg altijd snel een reactie. Er werd eerlijk advies gegeven en altijd meegedacht. Het resultaat is super! Bedankt heren!
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-11-12
Hoi Grietje, jullie ook bedankt voor de opdracht. Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe betoncire vloer.
Wim de Ruijter
Wim de Ruijter
2022-10-10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Prima advisering in de showroom. Goede service en snelle reactie op vragen of opmerkingen. Het eindresultaat is precies geworden wat we ervan verwachtten.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-11-12
Hoi Wim, goed om te horen dat het eindresultaat naar verwachting is. Veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe gietvloer.
Danny den Dekker
Danny den Dekker
2022-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Denise van Bladel-Jongen
Denise van Bladel-Jongen
2022-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
john Vesters
john Vesters
2022-08-29
Fijn bedrijf, komen hun afspraken na
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-09-27
Dag John, goed om te horen. Succes met jullie nieuwe bedrijfspand en de coatingvloer die wij voor jullie hebben mogen aanbrengen.
Ike van der Goot
Ike van der Goot
2022-08-17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Afgelopen juni hebben wij in onze nieuwe keuken een prachtige marmerstonevloer gekregen, aangelegd door Van Tol Vloeren. Het is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee. De vloer is keurig gelegd en alles is prima opgeruimd naderhand. Een absolute aanrader om hier je vloer af te nemen.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-08-19
Dag Ike, Bedankt voor jullie mooie review en goede beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Heel veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe vloer!
Robin van der Linde
Robin van der Linde
2022-08-08
Positive
Quality
Van Tol Vloeren heeft bij mij een hele mooie gietvloer geplaatst. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit en service die geleverd is.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-08-08
Hoi Robin, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Succes met inrichten!! En bedankt voor de review.
Inwoner Vught
Inwoner Vught
2022-08-05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij hebben 70m2 PU gietvloer laten aanbrengen door Ronald en zijn collega. Van bezoek in de showroom tot aan de oplevering van de gietvloer is alles zeer professioneel geregeld en is de communicatie goed. Het resultaat en de nazorg zijn uitstekend dus we kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reply from Van Tol Vloeren BV 2022-08-08
Super bedankt voor de mooie review! En veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe gietvloer!
Patrick
Patrick
2022-06-05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value