Four Seasons Egmond

Four Seasons Egmond Reviews

Excellent rating
4.5
66 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (67)
Peter
Peter
2024.04.15
10 Verified
Top ☺Top
Reply from Four Seasons Egmond
Danke für Ihre schöne Bewertung. Hoffentich wieder bis ein nächstes Mal! Viele Grüssen, Wendy Antoons Four Seasons
Kamphuis
Kamphuis
2024.03.21
9.0 Verified
Fantastisch
Simone
Simone
2024.03.19
10 Verified
Tolles Wochenende in Egmond aan zee ☺Wir haben uns sehr wohl gefühlt
Reply from Four Seasons Egmond
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung und hoffentlich bis ein nächtes Mal ! Liebe Grüssen, Wendy Antoons Four Seasons Egmond
Patric
Patric
2024.03.14
7.0 Verified
Spitze mit Einschränkungen ☺ANREISE und Empfang tiptop. Lage tiptop. Ausstattung etc auch sehr gut. Leider sind die Parkplätze extrem teuer, wenn man das Auto gesichert abseits der Strasse verwahrt haben möchte! ☹Die Gute Lage hat sehr grosse Nachteile und das bereits in der Vorsaison. Die grölende und "randalierende" Meute zieht Nachts am Fenster der Unterkunft vorbei und selbst bei geschlossenen Fenstern, hört man das über 1-2 Stunden zwischen 23-01 Uhr sehr laut! In der Hauptsaison darf von längerem Lärm ausgegangen werden.
Ursula
Ursula
2024.03.14
10 Verified
Rundherum zufrieden
Teade
Teade
2024.03.11
9.0 Verified
We hebben genoten, was zeer goed 👍🏻 ☺ De uitstraling en inrichting van het appartement en hoe ontzettend schoon het was. maar ook de locatie was perfect. ☹ Er viel niets tegen, alleen de geluidsoverlast van hangouderen 🙈😊 ‘s ochtends vroeg op het pleintje was wel een dingentje…
Reply from Four Seasons Egmond
Dank voor uw mooie beoordeling, dat doen ons goed te lezen dat alles naar wens is geweest. Wellicht tot een volgende keer! Groeten Wendy Antoons Four Seasons Egmond
Julius Rahakbauw
Julius Rahakbauw
2024.03.10
Gastvrouw Wendy super vriendelijk en gastvrij. Super mooi appartement gehuurd boven Wapen van Egmond. Schoon en qua styling modern. Mooi uitzicht op winkelstraat én niet onbelangrijk zeezicht 😀 Deur uit en ruim 100 meter lopen en je staat op strand. Als roker mocht ik gebruik maken van de rookruimte van de onder buren Wapen van Egmond. Of Four Season een aanrader is.....? ZEKER!!
Bernhard
Bernhard
2024.03.10
8.0 Verified
Erg goed
Aireen
Aireen
2024.03.07
10 Verified
Gewéldig! ☺ Wij werden warm ontvangen door de host. Appartement is heel sfeervol ingericht in het strandthema. Voorzien van alle gemakken, een moderne keuken en badkamer. Appartement was super schoon,. Onze complimenten! De locatie is geweldig, uitzicht op zee en je loopt zo de gezellige winkelstraat in. Onder het appartement het Wapen van Egmond, een gezellig(e) restaurant/bar, sfeervol ingericht, waar je je welkom voelt bij de familie van de host. Wij komen zeker terug! ☹ Niet van toepassing.
Reply from Four Seasons Egmond
Beste Aireen, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling, al ruim 26 jaar runnen wij met veel passie onze appartementen en restaurant, met recht een echt familiebedrijf en waar de 2e generatie inmiddels ook werkzaam is. Graag tot een volgende keer ! Groeten Wendy Antoons- Four Seasons Egmond
Fons
Fons
2024.02.23
8.0 Verified
Relaxed ! ☺ Lekker vlak bij het strand en veel ruimte in het appartement. ☹ Rond sluitingstijd een beetje herrie van de kroeg beneden…
Reply from Four Seasons Egmond
Hartelijk dank voor uw review, wat fijn dat u het zo naar uw zin gehad heeft. Wij hopen u graag een volgende keer weer te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, Wendy Antoons-Four Seasons Egmond
Petra
Petra
2024.02.14
8.0 Verified
Erg goed
Bas
Bas
2024.01.16
9.0 Verified
Fijn en gastvrij ontvangst. Mooie centrale locatie. We hebben een heel fijn Egmond aan Zee weekend gehad ☺ Mooie centrale locatie waarbij alle faciliteiten binnen loopafstand zijn. Tevens mooie schone ingerichte appartementen.
Reply from Four Seasons Egmond
Bedankt voor uw geweldige en positieve beoordeling. Wij hopen u volgend jaar met het Marathonweekend weer te mogen begroeten! Met vriendelijke groet, Wendy Antoons Four Seasons Egmond
P
P
2023.12.23
9.0 Verified
Aanrader! ☺ Mooi en schoon. Vriendelijke eigenaar ☹ Geen tegenvaller. Alles netjes
Reply from Four Seasons Egmond
Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. We hopen u nog een keer te mogen begroeten! Met vriendelijke groeten, Wendy Antoons Four Seasons
Wunderschön und erholsam Wir haben vier wundervolle Tage in Egmond verbracht mit tollem Wetter, wunderschönen Radtouren. Wir haben in einem hervorragenden ausgestatteten Haus gewohnt in der voorstraat - nur wenige Schritte zum Zentrum und Strand. Herzlichen Dank an Wendy für die nette Begrüßung und Unterstützung bei allen Fragen. Erwähnen möchte ich auch, dass wir im -Het Wappen- hervorragend gegessen haben
jurrie oostland
jurrie oostland
2023.09.30
Geweldige midweek in appartement Zilverzand wat een TOP appartement is dit. alles maar dan ook alles is aanwezig en op een TOP locatie midden in het centrum van Egmond aan zee en 100 meter van het strand wat wil een mens nog meer. dit is echt een aanrader
Eefke Koerts
Eefke Koerts
2023.09.08
Geweldige midweek gehad. Binnen enkele minuten lopen op een terras of het strand. Zelfs de supermarkt op loopafstand en toch rustig gelegen. Heerlijk schoon en net appartement met heerlijke bedden en de auto veilig in de privégarage v/h complex. Ook terras bij het appartement waar je fijn kunt uitblazen. Was super allemaal! App. 4 "Strandplezier ". Bijzonder vriendelijke ontvangst!
Reply from Four Seasons Egmond 2023.09.28
Wat fijn om z'n mooie review te krijgen, hartelijk dank !
Christian
Christian
2023.07.24
10 Verified
Grandios ☺Schön ausgestattete Wohneinheiten recht zentral gelegen. Quasi alles um die Ecke was man braucht und wir konnten (Haus 8) sogar das Meer sehen. Die 2 Damen sind ausgesprochen freundlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und waren mit Sicherheit nicht das letzte mal da! ☹Im Haus 8 war leider kein Backofen wie in der Beschreibung angegeben.
Reply from Four Seasons Egmond
Liebe Gast, Ich bedanke mich für die freundlichen Bemerkungen, unser Ziel ist es, die Gäste glücklich zu machen, und wenn uns das gelungen ist, würden wir uns freuen, davon zu hören. Es gibt im alle unsere Wohnungen einen Ofen in der Küche (Kombi-Ofen/Mikrowelle) Vielleicht haben Sie übersehen. Alles Gute und vielleicht bis ein nächtes Mal. Liebe Gr:ussen, Wendy Antoons Four Seasons
Peter
Peter
2023.06.12
10 Verified
jederzeit wieder 😎 ☺tolle Lage, schöne Ferienwohnung mit ausreichend Platz und wohnlicher Möblierung 👍🏻 ☹nix
Reply from Four Seasons Egmond
Liebe Gast, Danke, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine Bewertung zu hinterlassen! Wir sind begeistert, dass Sie mit unserem Produkt/Service zufrieden sind. Vielleicht bis ein nächtes Mal ! Viele Grüssen, Wendy Antoons Four Seasons Egmond
Nino
Nino
2023.06.04
9.0 Verified
☹alles super, nur wlan nicht immer da oder langsam ( in App 8 ), evtl in anderen Wohnungen besser
Reply from Four Seasons Egmond
Liebe Gast, Vielen Dank Ihre nette Bemerkung. Alle Wohnungen haben einen eigenen Router, und sollte gut funktionieren. wir haben alles einmal überprüft und alles funktioniert wieder problemlos Wir hoffen Ihnen mal wieder zu begrüssen ! Viele Grüssen, Wendy Antoons Four Seasons
Sabine
Sabine
2023.05.30
9.0 Verified
schöner Kurzurlaub ☺Komfortable Einrichtung , Küche war mit allem ausgestattet, kleine Terrasse ideal zum Frühstücken; Einkaufsstraße in 2 min zu Fuß zu erreichen
Reply from Four Seasons Egmond
Liebe Gast, Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrer Erfahrung bei uns zufrieden sind. Mit freundlichen Grüssen, Team Four Seasons Wendy und Mirjam