UMKADESIGN

umkadesign.com

UMKADESIGN Reviews

Excellent rating
5.0
6 reviews Verified
UMKADESIGN
%title%

%offer%

Reviews ( 6 ) 5.0

Joanna Kot
Joanna Kot
2024.05.08
recommends
Jak tu nie poleci膰! 馃ぉ Magda jest bardzo profesjonaln膮 i rzeteln膮 specjalistk膮! Szuka najlepszych rozwi膮za艅 i jest bardzo zaanga偶owana! Jestem urzeczona jej 偶yczliwo艣ci膮 i ludzk膮 ch臋ci膮 wsparcia i pomocy! Magda nie zostawi Ci臋 na lodzie w po艂owie projektu z rozgrzebanym tematem! Wr臋cz przeciwnie - jest niesamowitym IT oparciem i gr膮 z Tob膮 do ko艅ca cho膰by czas konsultacji min膮艂. Tak膮 etyk臋 i kultur臋 pracy to teraz ze 艣wieczk膮 szuka膰. Serio! Ogromnie polecam i b臋d臋 poleca膰! Magda, dzi臋kuj臋! 馃尫
Reply from UMKADESIGN 2024.05.08
Dzi臋kuj臋 bardzo za mi艂e s艂owa 馃檹
Advertisement
Magdalena Lena
Magdalena Lena
2024.04.07
recommends
Jestem bardzo zadowolona i polecam na 100 %. Bardzo profesjonalna, merytoryczna wsp贸艂praca, a przy tym bardzo sympatyczna i sprawna. Pani Magda bardzo dobrze rozumie indywidualne potrzeby osoby, potrafi optymalnie dopasowa膰 zakres dzia艂a艅 i grafiki. S艂u偶y pomys艂owymi rozwi膮zaniami, kt贸rych sama nie by艂abym w stanie stworzy膰. Specjalista na 101%!
Reply from UMKADESIGN 2024.04.07
Dzi臋kuj臋 bardzo! 馃檹
Ola D偶i
Ola D偶i
2024.03.24
recommends
Polecam serdecznie! Bardzo jasno wyt艂umaczona obs艂uga programu Canva. Kurs z du偶膮 ilo艣ci膮 przydatnej wiedzy, podano wiele sprytnych rozwi膮za艅.
Szko艂a Jogi Katarzyny Szy艅skiej
Szko艂a Jogi Katarzyny Szy艅skiej
2024.03.20
recommends
Moja wsp贸艂praca z Magd膮 trwa ju偶 d艂ugo. Jest dla mnie ogromnym wsparciem, nauczycielk膮, przewodniczk膮 po 艣cie偶ce Internetu. To ona stworzy艂a stron臋 internetow膮 mojej Szko艂y, czyteln膮, intuicyjnie przejrzyst膮 i pi臋kn膮. To Madzia z anielsk膮 cierpliwo艣ci膮 merytorycznie uczy艂a mnie stawia膰 pierwsze kroki w 艣wiecie medi贸w i nadal to robi. Jej profesjonalizm i ogromne zaanga偶owanie jest nieocenione. Zainspirowa艂a mnie i stworzy艂a program pakiet贸w lekcji online za, kt贸ry jestem ogromnie wdzi臋czna. Zawsze gotowa pom贸c, wyja艣ni膰 i rozwi膮za膰 problem! MADZIU OGROMNA WDZI臉CZNO艢膯
Reply from UMKADESIGN 2024.03.20
Kasiu bardzo dzi臋kuj臋, wsp贸艂praca z Tob膮 to czysta przyjemno艣膰 :)
Ayu Healing
Ayu Healing
2024.03.18
recommends
Wsp贸艂praca z Umka Design jest nieoceniona! Magda uratowa艂a moj膮 stron臋 internetow膮 wykonan膮 przez du偶膮 firm臋 marketingow膮, kt贸ra za ka偶de najmniejsze poprawki wystawia艂a mi ogromne faktury. Poniewa偶 strona by艂a autorska, nikt inny nie chcia艂 podj膮膰 si臋 wsp贸艂pracy. Kiedy ju偶 by艂am gotowa podda膰 si臋 i zleci膰 komu艣 innemu wykonanie strony od pocz膮tku, pozna艂am Magd臋, kt贸ra zmieni艂a j膮 z niewygodnego narz臋dzia na tak膮 przyjazn膮 w obs艂udze. Dla Magdy nie ma zadania, z kt贸rym nie mog艂aby sobie poradzi膰, a co najwa偶niejsze, nasz kontakt jest zawsze przyjazny i naturalny, a stawki bardzo uczciwe. Magda jest prawdziw膮 pasjonatk膮 tego, co robi, a tam, gdzie jest prawdziwa pasja, tam najlepsze efekty pracy! Dzi臋kuj臋!
Reply from UMKADESIGN 2024.03.18
bardzo dzi臋kuj臋 馃檹
Advertisement
Aga Lipkowska
Aga Lipkowska
2023.11.23
recommends
Znam Magd臋 wiele lat i korzystanie z jej szerokiej wiedzy oraz umiej臋tno艣ci jest najlepsze! Po ostatnim szkoleniu jestem pe艂na nowej i przydatnej wiedzy kt贸r膮 Magda przekaza艂a niesamowicie przejrzy艣cie! POLECAM 馃槏