Rekreační dům Olomučany

Rekreační dům Olomučany Reviews

Excellent rating
4.9
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (33)
Zdeněk
Zdeněk
2024.03.08
10 Verified
Nadstandardní ubytování ☺ Ubytování bylo velmi pěkné a čisté. Doslova vonělo novotou. Vybavená kuchyně, příjemné postele, 2 koupelny, vířivka,… Opravdu příjemné ubytování.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Moc si vážíme Vašeho krásného hodnocení.
Advertisement
Viera
Viera
2023.10.19
10 Verified
Super ubytovanie ☺Čistota. Vkusne zariadený dom so všetkým co človek potreboval plus aj s par vecami navyše. Čakalo nás dobré vínko na privítanie. Človek mal pocit ze je snáď v hoteli. Mala som trochu problém s autom a pán majiteľ (veľmi milý človek) mi pomohol aj s tým a nič za to nechcel. Boli sme celkovo všetci veľmi spokojní s ubytovaním ☹Nemám čo vytknúť
Jiří
Jiří
2023.10.08
9.0 Verified
Velmi vstřícný a milý přístup majitelů.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme mnokrát.
Vitalij
Vitalij
2023.10.01
10 Verified
☺Любезный персонал Полностью Домашняя обстановка
Iwona
Iwona
2023.09.27
10 Verified
Bardzo udany pobyt ☺Wszystko nam się podobało :) Dom wyposażony we wszystko co jest potrzebne do wygodnego krótkiego lub długiego pobytu. Bardzo miłym akcentem były powitalne napoje.
Advertisement
Martin
Martin
2023.09.18
10 Verified
Skvělé - doporučuji ☺ Skvělá paní domácí, která nám dům předala i s klíči, dům čistý, uklizený, terasa s grilem vyhovující, ze strany paní domácí neskutečná vstřícnost a ochota. Možnost uchovat kola v garáží, lokalita výborná, není si na co stěžovat.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme. Vážíme si vašeho hodnocení. Byli jste skvělými hosty.
Martin
Martin
2023.09.08
10 Verified
Naprosto výjimečné
Marc
Marc
2023.08.13
10 Verified
Nooit beter gehad! ☺Ik schrijf niet vaak zo uitgebreid, maar dit is de moeite waard! Het is een mooi, nieuw en ruim huis. We werden netjes ontvangen. Voor alle dames die niet gauw iets schoon genoeg vinden: hier kan je goed terecht! Alles tot in detail zeer schoon. Nette wasmachine en droger en badkamers. De keuken is volledig uitgerust, voldoende pannen, kruiden, keukengerei en servies. De bedden waren ook heel erg lekker, goede kwaiteit. Op elke slaapkamer tv en airco. Top! ☹Echt niets op aan te merken
Alena
Alena
2023.07.31
10 Verified
Naprosto výjimečné ☺ Majitelé milí vstřícní. Vybaveno nadstandardně.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme za krásné hodnocení.
Advertisement
Pavel
Pavel
2023.07.16
10 Verified
Naprosto výjimečné
Pavla
Pavla
2023.07.12
9.0 Verified
Fantastické
Lutovský
Lutovský
2023.06.11
10 Verified
Naprosto výjimečné
Michal
Michal
2023.05.14
10 Verified
Naprosto výjimečné ☺ Super majitel a krásný dům
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme moc :-D
Advertisement
Večerek
Večerek
2023.05.10
9.0 Verified
Fantastické
Marek
Marek
2023.04.11
9.0 Verified
Fantastické ☺ Neuvěřitelně vybavený apartmán - veškeré možné nádobí v hojném počtu, mycí a úklidové prostředky, zkrátka vše potřebné na celou dobu pobytu a ještě s rezervou. Kávovar se zásobou kávových zrn, dostupné čaje, vody, víno - vše v ceně. Velmi ochotný majitel. Dvě koupelny se vždy hodí, větší vybavená pračkou a sušičkou. V každém pokoji chytrá televize s aplikacemi - Netflix, YouTube atd. Objekt je vybavený podlahovým topením (každá místnost se reguluje samostatně) a v létě je možné použít klimatizační jednotky. Jedno z nejlepších ubytování, které jsem při svých mnoha cestách potkal. ☹ Počasí :-) , ale to není otázka ubytování. Pro případ špatného počasí je objekt vybaven (mimo jiné) stolními hrami. Takže i když je tento komentář v kolonce "nelíbilo", bylo to bezva mít záložní aktivity.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme Vám za velice milé hodnocení. Jsme rádi, že i přes nepřízeň počasí se Vám u nás líbilo.
Blanka
Blanka
2023.03.26
10 Verified
☺Minden tökéletes volt! Gyönyörű ház, fantasztikus tisztaság, kedves házigazda!
Pavel
Pavel
2023.03.09
10 Verified
Naprosto výjimečné ☺ Neskutečně vstřícný pan majitel. Nádherný čistý dům.
Reply from Rekreační dům Olomučany
Děkujeme za krásná slova. Velice si toho vážíme.
Advertisement
Martin
Martin
2022.12.12
10 Verified
☺The Host already awaited us to show us the apartment, give as the keys and even a welcome drink - very friendly! Nearby the apartment there is a mini market to get groceries and a bar/restaurant. The location is perfect to check out the caves of the moravsky kras, the cool village of Jedovnice or for a day trip to Brno!
Matiss
Matiss
2022.10.06
10 Verified
avesome ☺everything, welcome drink was avesome, everything was clean. ☹nothing
Juraj
Juraj
2022.09.29
10 Verified
Naprosto výjimečné