Zakład pogrzebowy TREN

Zakład pogrzebowy TREN Opinie

Opinie Doskonały
4.6
37 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (37)
Paulina Zakrzewska
Paulina Zakrzewska
2024.04.11
Dziękuję za zorganizowanie na najwyższym poziomie najcięższej uroczystości jaką można organizować. Państwo zajęli się każdym szczegółem, nie musiałam się o nic martwić i pilnować. Dziękuję za profesjonalizm, powagę i dobre pokierowanie w załatwieniu dokumentacji. Polecam Zakład Pogrzebowy TREN.
Agnieszka Walas
Agnieszka Walas
2024.04.11
Niniejszym chciałbym podziękować w imieniu swoim i całej rodziny za zorganizowane przez Państwa firmę ceremonii pogrzebowej mojego wujka. Organizacja i przebieg ceremonii był w pełni profesjonalny i odbył się bez jakichkolwiek problemów - biorąc pod uwagę zakres Państwa usługi, złożoność ceremonii (asysta honorowa Wojska Polskiego) i pogodę było dużym wyzwaniem organizacyjnym. W szczególności słowa uznania i sympatii chcielibyśmy przekazać dla Pana Krzysztofa z biura, za jego wysoki profesjonalizm uprzejmość, takt I kulturę osobistą. Wdzięczni jesteśmy także za jego sugestie dotyczące przyjecia najbardziej optymalnych rozwiązań oraz wsparcia w tych trudnych dla nas chwilach. Na nasze uznanie zasluguje również ekipa Panów, którzy bezpośrednio obsługiwali ceremonię pogrzebową w kościele i na cmentarzu i perfekcyjnie koordynowali działania z asystą wojskową Firma jak najbardziej godna polecenia
Seweryn Złotkowski
Seweryn Złotkowski
2024.03.25
Profesjonalizm na każdym kroku. Polecam z całego serca.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.03.27
Dziękujemy za pozytywne słowa. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony, to dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy serdecznie.
Przemek M.
Przemek M.
2024.03.25
Polecam w 100%, wszystko zorganizowane z najwyższą starannością. Jakość usługi na najwyższym poziomie, a ceny bardzo konkurencyjne - porównywałem oferty kilku zakładów.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2022.07.15
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Piotr Grabowski
Piotr Grabowski
2024.03.18
Firma ma profesjonalne podejście do klienta, uroczystość zorganizowała, tak jak sobie to wyobraziłem. Zaproponowałem bardzo szczegółowo jak ma wyglądać wieniec i dekoracje - zrobili to świetnie! Mają konkurencyjne ceny, samochody ładne. Miła obsługa, naprawdę polecam!
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zawsze staramy się sprostać wymaganiom naszych Klientów. Serdecznie pozdrawiamy.
Agnieszka K.
Agnieszka K.
2024.03.18
Dziękuję za zajęcie się tym wszystkim co wiązało się z organizacją pogrzebu mojej ukochanej Babci. Bez Państwa wsparcia nie dała bym rady.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Pani Agnieszko, pragniemy wyrazić raz jeszcze swoje najszczersze kondolencje. Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc w tym trudnym czasie. Dziękujemy za Pani słowa i życzymy wszystkiego dobrego.
Mikołaj Hyski
Mikołaj Hyski
2024.03.15
Chciałbym podziękować za godną ceremonię pogrzebową mojego dziadka (wojskowego). Długo szukałem zakładu i zależało mi na jakości, którą otrzymałem.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Dziękujemy za zaufanie. Cieszymy się i jesteśmy zaszczyceni, że mogliśmy pomóc w tak trudnym dla Pana momencie. Ślemy pozdrowienia i dużo siły.
Piotr Suprun
Piotr Suprun
2024.03.14
Chciałbym podziękować za pomoc w przygotowaniu uroczystości pogrzebowej na Powązkach Wojskowych w Warszawie, za wsparcie i profesjonalizm Pana Krzysztofa oraz pozostałych pracowników z obsługi pogrzebu. Ich empatia, zaangażowanie i wysoka jakość świadczonych usług pozwoliły nam godnie i ze spokojem pożegnać bliską osobę. Z całego serca mogę polecić korzystanie z usług zakładu pogrzebowego Tren.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa. Naszą misją jest godne żegnanie Bliskich Osób, dlatego jeszcze raz dziękujemy za uznanie dla naszych starań. Życzymy wszystkiego dobrego.
Dorota Szymcz
Dorota Szymcz
2024.03.14
Chciałabym serdecznie podziękować za obsługę pogrzebu na cmentarzu Północnym. Wsparcie jakie dostałam od p. Krzysztofa było niesamowite jego empatia i wiedza pomogły mi przejść przez organizacje pogrzebu ograniczając się do do podpisu upoważnienia. Cena była adekwatna do jakości usługi, co nie naraziło mojego budżetu. Będę wszędzie Panstwa polecać, dziękuję.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Pani Doroto, dziękujemy za Pani słowa uznania. Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc w trudnym momencie. Pani rekomendacja jest dla nas największym wyróżnieniem. Dziękujemy i pozdrawiamy.
Michał Kapłański
Michał Kapłański
2024.03.13
Dziękuję za pomoc w tym trudnym czasie. Wasza obecność i wsparcie naprawdę znaczyły dla mnie wiele. Nie mogłem sobie wyobrazić lepszego miejsca na organizację godnego pogrzebu. Dziekuję
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Panie Michale, dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w tym trudnym czasie i przygotować godne pożegnanie. Życzymy wszystkiego dobrego.
Iredar
Iredar
2024.03.11
Jako właściciel innego zakładu pogrzebowego. Chciałem podziękować za zaangażowanie podczas pomocy w organizacji pogrzebu. Panowie schludnie ubrani ogoleni oraz nowe samochody oczywiście czyste. Bez Państwa pomocy miałbym kłopot. Jeszcze raz dziękuję.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Dziękujemy za przemiłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym czasie. Zawsze staramy się zapewnić najwyższą jakość usług. Jeszcze raz dziękujemy.
Janusz Chmielewski
Janusz Chmielewski
2024.03.11
Zakład pogrzebowy Tren to absolutnie wyjątkowe miejsce. Ich profesjonalizm i troska o każdy szczegół sprawiły, że czułem się naprawdę zaopiekowany. Wszystkie formalności były załatwione sprawnie, a personel był niezwykle pomocny. Ceny przyzwoite a jakość na wysokim poziomie. Dziękuję za pomoc.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.04.03
Dziękujemy za miłe słowa, Panie Januszu. Cieszymy się, że nasz personel i usługi spełniły Pana oczekiwania. To dla nas zaszczyt, że mogliśmy służyć pomocą. Ślemy pozdrowienia.
Kacperskki
Kacperskki
2024.02.26
Umarła mi świnka domowa. Pan z obsługi podśmiewując mówił mi żebym sobie nie robił żartów. Dla niektórych ludzi jest to ciężki moment czego inni nie potrafią zrozumieć. Brak szacunku. Jest Pan bezczelny. Nie rozumie Pan powagi sytuacji. Przykry moment a Pan myśli że robimy sobie żarty. Nie Polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2024.02.27
Panie Kacpeskki… 1. Dzwoni Pan z numeru zastrzeżonego… 2. Mówi Pan, że zmarła osoba w Świnoujściu oraz posiada kartę zgonu i prosi o pilny odbiór… (mimo, że wybrał Pan zakład z Warszawy) 3. Następnie informuje Pan mnie (właściciela), że świnka morska nie może czekać… Proszę zachować niezależnie od sytuacji powagę, natomiast z Pana strony podczas rozmowy był wyczuwalny śmiech i ironia… Dla Pana informacji Opinia na Google powinna być rzetelna, konkretna i oparta na doświadczeniach klienta. Mam nadzieję że jak Pan mówi „Przykry moment” nigdy Pana nie spotka.
Krystian Turski
Krystian Turski
2022.11.17
Oprawa i obsługa pogrzebu na najwyższym poziomie! Bardzo rzetelne podejście do klienta i pełen profesjonalizm w pracy. Zadbają o każdy szczegół i pomogą przy formalnościach. Dziękuję za piękną ceremonię pogrzebową mojej Babci. Polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Panie Krystianie, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym momencie. Pozdrawiamy.
Żaneta Stanek
Żaneta Stanek
2022.11.15
Zakład pogrzebowy Tren zawsze staje na wysokości zadania. Maja wysokie standardy, dbają o każdego klienta. Dzięki nim nie trzeba się martwić o formalności. Polecam
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Otylia kozik
Otylia kozik
2022.11.11
Najwyższa jakość usług. W dodatku okazują wiele wsparcia rodzinie. Polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Dziękujemy za miłe słowa, Pani Otylio! Cieszymy się, że nasze wsparcie okazało się pomocne. Pozdrawiamy.
Dariusz Gołąb
Dariusz Gołąb
2022.10.26
Zakład pogrzebowy Tren pochował moich rodziców, którzy zginęli w wypadku. Nie miałem z rodzeństwem głowy do takich spraw jak zasiłek itp. Zakład okazał nam ogromne wsparcie i zrozumienie.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy.
Liwia Jakubiec
Liwia Jakubiec
2022.10.23
Zakład pogrzebowy pomógł nam jako rodzinie we wszystkim. Od zasiłku w ZUS, po wybór urny. Bardzo dobra komunikacja z pracownikami.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Pani Liwio, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Państwu pomóc w tak trudnym momencie. Ślemy pozdrowienia.
Agnieszka Jurczyk
Agnieszka Jurczyk
2022.10.22
Zakład Ten ma także piękną florystykę, można u nich zamówić śliczne wieńce. Nasza rodzina zamówiła wiązanki i wieńce u nich na pogrzeb babci. Bardzo pięknie je wykonali.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Dziękujemy Pani Agnieszko, jest nam niezmiernie miło, że nasze usługi florystyczne spełniły Państwa oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.
Leszek Leśniak
Leszek Leśniak
2022.10.13
Zakład spełnił wszystkie nasze życzenia .Serdecznie polecam.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy TREN 2023.10.04
Dziękujemy za pozytywny komentarz i wysoką ocenę.