TRAMONTA KLIMA, s. r. o. Reviews

TRAMONTA KLIMA, s. r. o. Reviews

4.9

Excellent - based on 92 reviews

tramontaklima.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (92)
Sergei Vasilyev
Sergei Vasilyev
2023-10-27
Objednal jsem si do svého bytu multi-splitovou klimatizaci Toshiba. Společnost Tramonta Klima jsem si z mnoha nabídek vybral kvůli vynikající slevě, flexibilnímu přístupu k mým požadavkům a velmi příjemné komunikaci s jejími zaměstnanci. Tuto firmu všem doporučuji.
Advertisement
KattKa Pozarova
KattKa Pozarova
2023-10-16
Positive
Professionalism
Quality
Montáž klimatizace. Ačkoli jsem osobně neprováděla objednávku tak co se týká dodání a montáže tak veliká spokojenost. Super přístup, domluva i provedení.
Tomáš Paták
Tomáš Paták
2023-10-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Skvělé úvodní jednání a návštěva skrz konzultaci, profesionální přístup i během montáže - a i když se vyskytly drobné problémy (což se může stát vždy, všude a všem - přeci jenom, i NASA si vyslechla "Houstone, máme problém"), tak veškeré operativní jednání, řešení, přístup na 1*** (za mě právě v případě jakýchkoliv problémů člověk zjistí, s kým jedná - právě skrz to, jak se daná strana zachová, přistoupí k problému apod.). Velmi oceňuji i to, že při samotné realizaci nebyl absolutně problém změnit plány, které jsem si na poslední chvíli vymyslel - borci se zamysleli, probrali, vymysleli a realizovali. Velké díky a rád budu doporučovat u známých :) ps: zasekání vedení do zdi a následné zapravení super - stačí jenom přejet válečkem :)
Marek Švec
Marek Švec
2023-10-04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Tramonta klima vřele doporučuji, jednání proběhlo rychle a bez problémů, montáž taktéž. Pánové byli velice příjemní a odvedli super práci. Děkujeme.
Misa Poodle
Misa Poodle
2023-09-12
Positive
Professionalism
Kvalitně odvedená práce. Montážní technici vymysleli skvělé řešení s co nejmenším zásahem do zdí a co nejméně rušivé na pohled (bez lišt, bez trčících kabelů). Firmu Tramonta klima určitě doporučuji.
Advertisement
Martina Hyndrakova
Martina Hyndrakova
2023-08-09
Positive
Professionalism
Responsiveness
Tuhle referenci dávám opravdu ráda. Od první do poslední chvíle absolutně profesionální přístup - ať už šlo o nabídku, kalkulaci, poradenství při výběru klimatizace, osobní obhlídku na místě, termín montáže a nebo práci montážního týmu. Včas na místě, všechno s sebou, poradili si se vším, zanechali po sobě pořádek a ještě byli velmi příjemní. Jsem ráda, že jsme si z osmi oslovených firem vybrali tuhle. Předali jsme kontakt dalším dvěma zájemcům a doporučovat budeme i nadále.
Jan Höfer
Jan Höfer
2023-04-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Krásná, čistá instalace, přesné dodržení termínů, velice příjemné jednání.
Lenka Micková
Lenka Micková
2023-04-25
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Petr Madaj
Petr Madaj
2023-04-08
Dne 6. 4. 2023 instalace již druhé jednotky klimatizace. Moc děkujeme, velmi dobré služby!
Advertisement
Ludek Joska
Ludek Joska
2023-03-24
Positive
Professionalism
Quality
Value
Základní dojem - profesionalita, vstřícnost, slušnost. Perfektně sehraná parta. Přijeli, svižně nainstalovali, uklidili, odjeli. Mohu jen doporučit.
Vofi Vofi
Vofi Vofi
2023-03-24
Positive
Professionalism
Punctuality
Value
Jako v té pohádce "Už je uděláno,už je hotovo" Po půl roce provozu klimatizace s topením můžu hodnotit. Vše Super. Dokonce mi bezplatně pomohli klímu ovládat telefonem. A nemuseli. Klimatizaci jsem si vybral svoji a oni si ji sehnali a namontovali. Porvé v životě vše bez problému. Mohu jen doporučit.
Petr Soukenka
Petr Soukenka
2023-02-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Velmi solidní přístup. Návrh technického řešení respektoval požadavek na co nejmenší počet průrazů (2) skrze zeď. Technik zároveň omezil vedení žlabů po stěnách na co nejmenší délky tak, aby se nenarušoval vzhled stěn. Konkurenční firma navrhovala 3 průrazy a rozsáhlé vedení žlabů po stěnách. Práce byla provedena velmi kvalitně, vč. kompletního zaplachtování místností a úklidu. Drobný problém nastal v okamžiku, kdy práce byly udělány a zjistilo se, že u jedné klimatizační jednotky se ozývá "bzučení" i když byla jednotka vypnutá. Jednalo se o vadný kondenzátor na základní desce, což byla závada, která se objevila u více klimatizačních jednotek Toshiba a to údajně nikoliv pouze v ČR. Závada byla do měsíce odstraněna.
Jiří Jordis
Jiří Jordis
2023-02-18
Positive
Professionalism
Tuto firmu mohu jen doporučit! Objednali jsme si tepelné čerpadlo do rodinného domu. Vše, co jsme si s panem Hradem domluvili, tak platilo. Termín montáže, cena i to, že ten den už budeme topit tepelným čerpadlem. Montáž proběhla v pořádku a včetně úklidu. Je vidět, že to jsou profesionálové.
Advertisement
Luděk REDERER
Luděk REDERER
2023-02-15
Na jaře 2022 jsem se rozhodl pro instalaci tepelného čerpadla na chalupě v Orlických horách. Moje volba padla na firmu Tramonta Klima ze Slatiňan. Bylo to správné rozhodnutí. Od samého začátku jsem měl vedle sebe poradce firmy – pana Hrada. Instalace v horských poměrech ve svahu úplně jednoduchá nebyla, ale firma pomáhala s přípravou již od podzimu. Sehraná parta řemeslníků namontovala Tepelné čerpadlo Toshiba ESTIA během jednoho dne začátkem ledna a nyní již nám zařízení několik týdnů k plné spokojenosti bez problémů slouží. Firmu Tramonta Klima vřele doporučuji.
Josef Pavlis
Josef Pavlis
2022-12-13
Positive
Value
vše v pořádku, zatím jsme spokojeni :-))
Petr Polansky (polda)
Petr Polansky (polda)
2022-12-12
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Value
Po 2 letech jsme nechali namontovat klimu do další místnosti. Firma splnila vše, tak jak slíbila. Za mne po třetí spokojenost.
Veronika Mindlova
Veronika Mindlova
2022-12-12
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Value
Velmi šikovný team, instalace klimatizace s vrtáním a zasekáváním kabeláže, několik místností. Vždy vše připravili, igelity ochránili vybavení, odvrtali a po sobě uklidili. Komunikace výborná, dochvilní, hotoví na čas, příjemní. Spolupráce ohledně instalace proběhla v pořádku.
Advertisement
Zdeněk Havlík
Zdeněk Havlík
2022-12-08
Pokud si zde chcete něco koupit i bez montáže jen příslušenství, tak pokud Vam nemontovali treba tepelne čerpadlo, odmitaji se s Vámi i bavit.Pokud bych chtěl montáž pak pochopím odmítnutí,ale zde to je tak.jako koupit televizi v Datartu a v Planeo elektro Vam za trest neprodaji ani baterie do ovladače. Alespoň mi ulehčili rozhodovani,kde objednat klimatizaci. DOPLNĚNÍ: Reakce vlastníka je tak jak by to mělo být a děkuji. Na firmu co mi to montovala jsem se obrátil, vše vyřízeno tudíž již nepotřebuji wifi modul. Reakce zaměstnance a jeho podrážděnost, že chci koupit jen něco v ceně 4000Kč a nechtěl jsem ani montáž bylo něco, co jsem nezažil. Jestli ho někdo předtím naštval, nebo doma manželka, tak to není důvod svoji flustraci ventilovat na jiného potenciálního zákazníka, to by se stávat nemělo. Mohl to být jen ojedinělý exces, protože jinak si na firmu co vím z oboru nestěžují.
Reply from TRAMONTA KLIMA, s. r. o. 2022-11-25
Dobrý den, pokud potřebujete nějaký komponent tepelného čerpadla nebo klimatizace TOSHIBA, určitě je možné ho dodat. Pokud máte tepelné čerpadlo nebo klimatizaci nainstalované od jiné společnosti, doporučujeme se obrátit na tuto společnost, aby vám rovnou komponent vyměnila nebo namontovala. Nevíme, zda máte zařízení v záruce apod... S pozdravem TRAMONTA KLIMA s.r.o.
Jaroslav Hrách
Jaroslav Hrách
2022-11-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Velká spokojenost
Radek Kutil
Radek Kutil
2022-10-29