Tandprothetische Praktijk Zeeman

Tandprothetische Praktijk Zeeman Reviews

Excellent rating
5.0
95 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (95)
Nadica P
Nadica P
2024.04.10
Sandra Bos
Sandra Bos
2024.04.10
Ik raad deze praktijk aan! 5 sterren ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ ten eerste super aardige mensen. Die verstand hebben van hun vak. Ze luisteren naar de wensen van de klant. Ik had specifieke wensen kwa kleur en vorm.. en aan mijn wensen werd voldaan. Ik ben er heel erg blij mee ! Bedankt 🙏🏽 🤩
Jacoba van der Pol
Jacoba van der Pol
2024.03.31
Met veel vakmanschap, geduld en een grote glimlach heeft Artjom een prachtig natuurgetrouw en goed passend gebit voor mij gemaakt. Vriendelijk, geduldig, invoelend, meedenkend en uitermate vakkundig: Artjom met z’n team. Een eerste prothese is niet niks, want hoe staat het en kan ik straks goed praten en lachen? Hij legde alles heel goed uit en nam echt de tijd. En wauw, wat staat het mooi !!! Tuurlijk, het moet even wennen, maar ik ben Artjom super dankbaar. Wat een vakman!! Altijd vriendelijk en aardig. En natuurlijk vergeet ik niet de praktijk in Alkmaar ook super. Ik ga nooit meer naar een andere Hartelijke groetjes en bedankt allemaal.
Leo Ofman
Leo Ofman
2024.03.27
Nieuwe prothese vandaag afgehaald bij de praktijk Zeeman. Ik ben daar naar volle tevredenheid behandeld. In een ontspannen sfeer wordt uitgelegd wat er gebeuren gaat. Vanaf de eerste hap beurt tot de laatste pas beurt vriendelijk ontvangen door de mensen van tandprothese praktijk Zeeman
Linnea van den Broek
Linnea van den Broek
2024.03.02
Marjan V
Marjan V
2024.01.31
Vandaag voor een reparatie van het gebit van mijn vader langs geweest. De prothese is zeer vakkundig en snel hersteld. Wat een klantvriendelijkheid en service, heel blij mee! Top bedrijf!
ivo westerman
ivo westerman
2023.12.14
Prachtig gedaan Artjom. Dank daarvoor. Ivonne
A A
A A
2023.12.07
Tillie Gruijs
Tillie Gruijs
2023.11.30
Gisteren mijn nieuw gebit opgehaald. En wouw, wat staat het mooi !!! En het zit veel beter dan al m'n vorige gebitten. Tuurlijk, het moet even wennen, maar ik ben Artjom super dankbaar. Wat een vakman!! Altijd vriendelijk en aardig. En natuurlijk vergeet ik Linda, en Musabber, niet. :-) Ik ga nooit meer naar een andere Hartelijke groetjes en bedankt allemaal. Til
Andrè De Jong
Andrè De Jong
2023.11.25
Tandenprothetische laten maken bij Dhr Artjom. Zeer prettig geholpen en een fantastisch resultaat. Heel blij mee.
robert koopman
robert koopman
2023.10.16
Met veel vakmanschap, geduld en een grote glimlach heeft Artjom een prachtig natuurgetrouw en goed passend gebit voor mij gemaakt . Bedankt en de vriendelijke groet Margreet Haak.
Tineke Raat
Tineke Raat
2023.09.05
Vanmiddag, 5 sept 2023, heb ik mijn nieuwe prothese opgehaald. Wat ziet het er geweldig uit, ik ben er erg blij mee. Het team Zeeman zijn stuk voor stuk vakmensen maar ook vriendelijk en meelevend. Artjom vind ik een kunstenaar want hoe je het ook wendt of keert, het blijft een kunst 😊
Hugo De Fauwe
Hugo De Fauwe
2023.08.16
Frans van 't Schip
Frans van 't Schip
2023.07.25
Maandagochtend om 9 uur gebeld dat mijn kunstgebit wat erg los zat. Meteen afpraak voor dindag om 13 u kunnen maken en om 16 u zat mijn kunstgebit weer perfect! Fijne, aardige mensen ook.
Tom Bakker
Tom Bakker
2023.07.25
Ik raad deze praktijk bij iedereen aan, dit zijn mensen die hun vak verstaan! Ik ben door deze mensen supergoed geholpen !
Ina Van Der Laan
Ina Van Der Laan
2023.07.24
Leuke mensen! Je wordt goed geholpen en ik ben zeer tevreden. Geen last gehad van mijn prothese. Ik ben heel blij met ze.
Peter De Jong
Peter De Jong
2023.07.15
Super vriendelijke mensen en werd perfect geholpen. Perfect gebitsprothese. Een aanrader
Marja Aafjes
Marja Aafjes
2023.07.03
Helemaal top! Heb weer een prachtig gebit ik ben er keurig behandeld echt vakmensen !!
Aad H
Aad H
2023.06.21
Artjom Afrikyan of te wel de tovenaar en eigenaar van Tandprothetische Praktijk Zeeman, heeft het weer geflikt. Een uitstekend klikgebid voor de boven en onderkaak voor mij gemaakt. Hij is vriendelijk, rustig en vooral zeer kundig. En ik heb weer een prachtige lach die er natuurlijk uitziet. Bedankt tovenaar en medewerkers.
Renee Witte
Renee Witte
2023.06.21
Mijn opa had een nieuwe prothese nodig en Zeeman werd ons terecht aangeraden! Mooie locatie, vriendelijk personeel met warm onthaal en uiteindelijk loopt mijn opa weer met een big smile over straat met speciale dank aan Artjom en zijn topteam! Bedankt!