iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk

iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk Reviews

Excellent rating
4.9
167 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (166)
Trine Tirsgaard
Trine Tirsgaard
2024.04.08
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.04.08
Kære Trine, Vi er så taknemmelige for din 5 stjernede anmeldelse. Det betyder virkelig meget for vores team at vide, at du var tilfreds med reparationen af din iPhone 12 Pro. Hos Telefone bestræber vi os på at levere enestående service og sikre, at dine iPhone reparationer bliver gennemført hurtigt og effektivt. Vi er glade for at høre, at din telefon er tilbage i top stand. Tak igen, fordi du valgte os til din iPhone reparation. Vi håber, du vil anbefale os til dine venner og familie, hvis de nogensinde har brug for lignende tjenester. Mvh Telefone Support Team
Advertisement
tommy knudsen
tommy knudsen
2024.04.08
God service
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.04.08
Kære Tommy, Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fik "god service" under dit besøg i vores butik. Hos Telefone sætter vi en ære i at yde enestående kundeservice og reparationer af høj kvalitet. Vi er glade for at høre, at vores team var i stand til effektivt at udskifte skærmene på din Samsung Galaxy A52S og S21 FE, og at du er tilfreds med installationen af skærmbeskytterne på begge enheder. Er der noget specifikt ved tjenesten, som du fandt særligt nyttigt? At vide, hvad der gjorde indtryk på dig, giver os mulighed for at fortsætte med at levere enestående oplevelser til alle vores kunder. Vi håber, at dine Samsung telefoner ser ud og fungerer som nye igen. Hvis du har spørgsmål om dine reparationer, eller hvis du har brug for yderligere hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper altid gerne.
mikkelholten
mikkelholten
2024.04.04
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.04.04
Kære Mikkel Holten, Tak for 5 stjernet anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med os. Hvis du nogensinde har brug for andet til dine enheder, så tøv ikke med at vende tilbage og se os. Vi hjælper gerne. Med venlig hilsen Telefone Support Team
Joanna myshka
Joanna myshka
2024.04.04
efficient service, super friendly approach to customers, and reasonable prices👍
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.04.04
Hi Johanna, Thank you so much for your fantastic review.We really appreciate you taking the time to share your experience with others.It means a lot to us that you consider our service efficient, friendly, and reasonably priced. We're always happy to help you keep your iPhones and other devices running smoothly. Whether it's a cracked screen, a battery replacement, or something else entirely, you can count on us to provide expert repairs with a smile. Please don't hesitate to reach out if you have any questions or need assistance with any of your devices in the future. We're always here to help. Thanks again for being a valued customer! Sincerely, Telefone Support Team
anna jurka
anna jurka
2024.04.02
Very good service, recommend! :)
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.04.04
Dear Anna, Thank you so much for taking the time to leave us a review. We're happy to hear that you had a very good experience with our iPhone 11 repair service. We appreciate your recommendation and will continue to strive for excellent service. If you have any other needs for your iPhone or other devices in the future, please don't hesitate to come back and see us. Sincerely, Med venlig hilsen/Kind Regards Telefone Support Team
Advertisement
Gitte Persson
Gitte Persson
2024.03.26
Enestående god service og vejledning. Fik opsat ny telefon inkl. MiitId til en god pris.
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.27
Kære Gitte, Tusind tak for dine venlige ord og fordi du valgte vores butik til din Samsung Galaxy A34 opsætning. Vi er glade for at høre, at du fandt vores service og vejledning enestående. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at konfigurere din mobil, e-mails og MITID, og vi sætter stor pris på din positive feedback. Udover vores opsætningsservice tilbyder vi også en række andre reparationer af både mobiltelefoner og computere. Uanset om det er en revnet skærm, batteriudskiftning eller ethvert andet problem, er vores erfarne team her for at hjælpe. Ydermere har vi et udvalg af tilbehør tilgængeligt til både mobile enheder og computere, lige fra etuier og opladere til kabler og ydre enheder. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden for ethvert af dine tekniske behov. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål. Med venlig hilsen, Telefone Support Team
Josephine Saaby Ringgaard
Josephine Saaby Ringgaard
2024.03.26
Rigtig godt sted! Super service, hurtigt og fremragende betjening. Største anbefaling herfra :)
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.26
Kære Josephine Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og at vi var i stand til at løse opladningsproblemet med din iPhone 13 Pro Max. At sikre funktionaliteten af din iPhone 13 Pro Max var vores topprioritet, og vi er glade for at have opfyldt dine forventninger. Vores engagement strækker sig ud over iPhone reparationer. vi har også specialiseret os i reparation af MacBook, iPad og andre Apple produkter. Uanset om det er et opladningsproblem, skærm reparation, batterifejl, vandskade, kamera reparation eller ethvert andet teknisk problem, er vores Apple certificeret team her for at levere omfattende løsninger til alle dine Apple or android enhedsbehov . Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os. Tak fordi du valgte vores tjenester. . .
Hasan Ozer
Hasan Ozer
2024.03.26
Super fin service, blev overraskelse at det var så fint service ! Så alt i alt super
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.26
Kære Hasan Tak fordi du tog dig tid til at give feedback på din oplevelse med os.Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service, og at vi med succes løste opladningsproblemet med din Samsung Galaxy S21 Ultra. Hos Telefone er vores forpligtelse at levere enestående service til alle vores kunder, og det er glædeligt at høre, at vi har overgået dine forventninger. Din tilfredshed er altafgørende for os, og vi er glade for, at du havde en positiv samlet oplevelse med vores tjenester. Skulle du støde på fremtidige problemer med din Samsung enhed eller enhver anden mobilenhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vores team er dygtige til at håndtere forskellige Samsung mobilreparationer og er altid til rådighed for at løse eventuelle tekniske problemer, du måtte have. Endnu en gang tak fordi du valgte Telefone til dine reparationskrav. Vi ser frem til muligheden for at hjælpe dig igen i fremtiden.
Advertisement
nicki lanka
nicki lanka
2024.03.25
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.25
Kære Nicki Tak for dine søde ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det var vores fornøjelse at hjælpe dig med internet browsing problemet på din Motorola Moto 30G. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål om din enhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er forpligtet til at yde enestående support til vores kunder. Tak fordi du valgte os.
Julie Skouboe Lausen
Julie Skouboe Lausen
2024.03.22
KÆMPE ANBEFALING AF TELEFONE ØSTERBROGADE! Min macbook gik pludselig i sort i går aftes, men Telefone Østerbrogade har 'reddet den', og de fik fikset den lynhurtigt i dag - virkelig tusind tak! De har ydet en ekstraordinær service, og er super dygtige og venlige! Så hvis du skal have din mobil eller computer repareret, så kan de varmt anbefales!
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.23
Kære Julie Mange tak for din flotte anmeldelse på Google. Vi er glade for at høre, at vi hurtigt var i stand til at løse problemet med din MacBook og få den op at køre igen for dig inden for kun fire timer. Vi forstår, hvor afgørende det var for dig at få din MacBook til at fungere korrekt, især under en så vigtig opgave, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med det samme. Hos Telefone Østerbrogade er det vores topprioritet at yde ekstraordinær service og sikre, at vores kunders behov bliver imødekommet effektivt. Vi er glade for, at du fandt vores team super dygtige og venlige under dit besøg. Hvis du nogensinde støder på yderligere problemer med din mobil eller computer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid være her for at give dig den hjælp, du har brug for. Endnu en gang tak fordi du har valgt Telefone Østerbrogade, og vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden. Med venlig hilsen, Telefone support team
Tine Petersen
Tine Petersen
2024.03.11
Får en virkelig god betjening.Altid med et smil. Kan varmt anbefales.
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.11
Kære Tine Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe med din iPhone 12 Pro. Vi bestræber os på at levere enestående service, og din feedback er værdifuld for os.
olivia karlsson
olivia karlsson
2024.03.01
Meget meget sødt og hjælpsomt personale med god betjening og dygtig betjening! :) å
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.03.01
Kære Olivia Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre vores personale sødme og hjælpsomhed skinnede igennem under reparationen af ​​din iPhone 11 skærm. Vi sætter en ære i at skabe et positivt og støttende miljø for alle vores kunder. I vores butik er vi specialiseret i iPhone reparationer af høj kvalitet, ved at bruge original eller Premium reservedele for at sikre, at din telefon fungerer fejlfrit og bevarer dens originale funktionalitet. Vi tilbyder også konkurrencedygtige priser og en hurtig behandling, så du får din telefon tilbage i hænderne så hurtigt som muligt. Hvis du nogensinde oplever yderligere problemer med din iPhone eller en anden enhed, så tøv ikke med at besøge os igen.Vores hjælpsomme personale er altid glade for at hjælpe dig. Med venlig hilsen Support Team Telefone
Advertisement
Michael Sølbæk
Michael Sølbæk
2024.02.29
Jeg går altid til Telefone på østerbrogade, når der er problemer med mine mac devices og senest har jeg fået renset min mac computer dernede, det er gjort det et 12 tal og prisen var væsentligt billigere end alle andre steder. Dertil er de altid søde og venlige at hjælpe når min iphone volder problemer.
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.02.29
Hej Michael Sølbæk, Vi er meget glade for at læse din 5 stjernede anmeldelse på Google. Hos Telefone Østerbro brænder vi for at levere ekspert Mac reparationer og iPhone reparationer til konkurrencedygtige priser. Vi er glade for, at du fandt vores seneste Mac rengøring service både hurtig og overkommelig. Vores venlige personale er altid glade for at hjælpe med eventuelle iPhone problemer, du støder på. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for eksperthjælp i fremtiden. Vi værdsætter din tillid til os og ser frem til at hjælpe dig med eventuelle fremtidige Mac eller iPhone problemer. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil dele om dit besøg, er du velkommen til at fortælle os det. Endnu en gang tak fordi du valgte Telefone på Østerbrogade!
Maria Ria
Maria Ria
2024.02.24
Very good service
Ole johannes Larsen
Ole johannes Larsen
2024.02.22
michael bech
michael bech
2024.02.19
Advertisement
Martin Simonsen
Martin Simonsen
2024.02.16
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.02.16
Kære Martin, Vi er utroligt taknemmelige for din fortsatte tillid og støtte, og vi er virkelig glade for at høre, at du konsekvent er glad og tilfreds med både vores produkter og tjenester. Det betyder virkelig alverden for os, at du vælger os til alle dine Apple enheders behov, fra iPhone og MacBook til renoverede muligheder og Apple original tilbehør. Det er en kæmpe ære at vide, at du stoler på os for et så bredt udvalg af dit forretningsudstyr, og vi er forpligtet til altid at overgå dine forventninger. Det er kunder som dig, der inspirerer os til at blive ved med at bringe enestående service og de bedste Apple løsninger til vores fællesskab. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dine venlige ord, og vi håber, at du fortsat vil være en del af vores rejse i mange år fremover. Her hos Telefone betragter vi dig som mere end blot en kunde; du er en værdsat partner. Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere, så tøv ikke med at give os besked. Vi er altid her for at lytte og støtte dig på enhver måde, vi kan. Tak igen for din fantastiske anmeldelse. Mvh Telefone Support Team
Kurt Maltesen
Kurt Maltesen
2024.02.16
Super god support til huwaei mobiler
Reply from iPhone Reparation Østerbro - Telefone.dk 2024.02.16
Hej Kurt, Mange tak for din venlige anmeldelse af vores Huawei mobil support. Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Bare for at præcisere, mens vi tilbyder ekspert support til Huawei mobiler, reparerer vi faktisk en bred vifte af elektroniske mærker ud over det, dette inkluderer Apple, Samsung, OnePlus og mange andre. Så uanset om du står over for et problem med din Huawei mobil eller en anden elsket enhed, så tøv ikke at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe med en bred vifte af reparationer og fejlfinding til alle dine tekniske behov. Endnu en gang tak for din anmeldelse og vi ser frem til at hjælpe dig fremtiden. Mvh Telefone Support Team
kim hansen
kim hansen
2024.02.15
Meget behagelig service.