Teknikhouse.se Reviews

Teknikhouse.se Reviews

4.6

Excellent - based on 2110 reviews

teknikhouse.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (89)
PeterB
2024-01-10
Varning oseriöst företag! Handla inte mobildelar här. Då trasig produkt levereras vägrar de ersätta den och hävdar att delen gått sönder pga felaktig montering. De hänvisar till analys av tekniker som tydligen är synsk, och på ett magiskt sätt kan avgöra att skadan inte fanns vid leverans.
André Bjuhr
André Bjuhr
2023-11-05
Jag beställde ett nytt batteri och en oem (Original Equipment Manufacturer) skärm till min personliga iPhone xs max. Efter att jag fått skärmen så märker jag att Oled panelen är lite lös uppe i vänstra hörnet och längst ner på skärmen, samt att två intryck under skärmen som uppstådd av skärm kablarna. Men eftersom att det inte syns när skärmen är på och att allt fungerade som det skulle så tänkte jag inte så mycket på saken. Men ett par timmer efter installationen då jag lekt runt med skärmen och bytt bakgrundsbilder så märkte jag hur bildskärmens ljusstyrka, färg, hertz, samt skärmupplösningen inte matchar med en original panel. En original xs max skärm har en upplösning på 2688 x 1242 pixlar och min gamla oneplus 3t från 2016 som har en 1080 skärm och 60 hertz slår skärmen jag fick i kvalet. Jag har reparerat mobiltelefoner ett par år nu och jag har en bra uppfattning om en skärm är original eller inte och skärmen jag fick är inte original. Så för nuläget så får jag använda min spruckna skärm tills jag hittar en ny skärm. Dock så fungerar batteriet som det ska och jag rekommenderar att köpa deras (Replacement Battery Kit) om du ska bytta batteri på din iPhone. Du får det du behöver för att arbeta med mobilen till ett bra pris. Om du är ute efter batterier eller andra verktyg så rekommenderar jag detta företag. Men när det kommer till oem skärmar så säger jag: Gå någon annanstans.
gabriella sjöblom
gabriella sjöblom
2023-10-10
Fick hem en vara som slutade fungera efter 2 dagar. Skickade ett mail och de ringde upp efter ca 15 min och meddelade att de skulle skicka en ny. Snabb återkoppling och trevligt bemötande!
Reply from Teknikhouse.se 2023-10-10
Hej Gabriella, Vi är glada att kunna hjälpa till i ditt ärende och att vi hittat en gemensam lösning. Med vänliga hälsningar, Teknikhouse.se Teamet
Stefan Myrland
Stefan Myrland
2023-09-11
Köpte en USB-kabel Användes 2ggr trasig därefter,Butiken hävdar olyckshändelse,Och vill inte reklamera, Skandal aldrig mött ett sämre bemötande/Stefan
Reply from Teknikhouse.se 2023-09-12
Hej Stefan, Vi gör alltid vårt bästa att hjälpa våra kunder i och med det beskrivet så för vår kundtjänst kommunikation med tekniker i vissa ärendet som kan bero på överladdning, vilket är något som tyvärr inträffar och är utanför vår kontroll, vi hoppas vi varit så klara och tydliga mot dig som möjligt då vi försökt behandla ärendet så uppriktigt som möjligt, tyvärr är inte utfallet alltid positivt i alla ärenden men vi hoppas du hittar en lösning som passar dig bättre. Med vänliga hälsningar, Karl-Johan Pettersson Teknikhouse.se Teamet Kontaktinfo Epost: info@teknikhouse.se Telefon: 08-128 450 00
Weronika Zaborek
Weronika Zaborek
2023-08-19
The quality of their products is questionable and customer service even worst. I bought a hairdryer that broke just after one year of using it. I contacted the customer service about it because all products of this type have to have 2 years of warranty. I received a careless response that they warranty is only 1 year and they’re not willing to offer any compensation. I will definetely not buy from them anymore and I will avoid this company at all cost. Not worth paying money for devices that will break soon after.
Reply from Teknikhouse.se 2023-08-21
Hi Weronika, We're sorry that we could not offer any guarantee according to the earlier warranty-law that in meanwhile transitioned after your initial purchase, based on these rules we had to follow we had to inform you of the rules according to the purchase agreement wich might not always be a positive experience - we understand your point being made since the burden of proof has shifted to a longer period as of lately wich in the earlier terms was limited to a after 6 month guarantee, fabrication defects might still need to be inspected by a qualified technician since the warranty is tied to the purchase-agreement. Unfortunately this was not the case as described. We wish you a good day. Teknikhouse.se - Customer Support
Daniel Lindblad
Daniel Lindblad
2023-03-22
Mycket smidigt och bra företag att handla av. Bra priser, snabba leveranser, och riktigt toppenbra kundservice. Kan varmt rekommendera!
Patrick lundgren
Patrick lundgren
2023-03-16
Bra priser och snabba leveranser. Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande vid kontakt med deras kundservice.
Mats
Mats
2022-10-16
Bästa tänkbara betyg på allt.
Reply from Teknikhouse.se 2022-10-17
Hej Mats, Tack för ditt omdöme! Härligt att ta det av din positiva återkoppling. Suveränt att allt gick bra med skärmreparationen av originaldelen. Ha en bra dag och välkommen åter. Med vänliga hälsningar, Karl-Johan Pettersson Teknikhouse.se Teamet
Ngolia Kimanzu
Ngolia Kimanzu
2022-03-24
Service minded! I recommend!
Reply from Teknikhouse.se 2022-03-24
Hello Ngolia, Thank you for your review, we're happy to hear you're satisfied with our service! We wish you a wonderful spring and hope to see you again someday. Take care. :) Best regards, The Team at Teknikhouse.se
Annett Holmström
Annett Holmström
2022-03-03
Reply from Teknikhouse.se 2022-03-03
Hej Anette Tack för ditt omdöme, jättekul att du blev nöjd med Samsung skalet. Ha en trevlig dag och välkommen åter. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se
Sharlys Antti
Sharlys Antti
2022-02-28
Reply from Teknikhouse.se 2022-03-01
Kära kund, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att bedöma oss. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se
SAIF KAHK
SAIF KAHK
2022-02-03
Reply from Teknikhouse.se 2022-02-03
Hej Saif, Tack för ditt omdöme! Kul att du blev nöjd med varan du beställt, vi hoppas den bjuder på gott om nöje. Du är välkommen åter!
Stefan Svedberg
Stefan Svedberg
2022-01-20
Reply from Teknikhouse.se 2022-01-24
Hej Stefan, Tack för ditt omdöme! Kul att du blev nöjd med ditt köp och så vidare. Ha ett trevligt 2022! Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se
Stig Viktorsson
Stig Viktorsson
2021-11-05
Handla inte här om du inte vill riskera att bli lurad! Om delarna du köper är ok, då fungerar det säkert att handla här, men råkar du få problem med en vara, då gäller ingen garanti eller returrätt! Jag köpte en display till min Iphone pga, sprucken skärm, efter att jag monterat den nya skärmen så fungerade allt perfekt...en stund! Allteftersom skärmen blev varm så började den hänga sig och leva sitt eget liv. Kontaktade kundservice och blev då uppmanad att skicka tillbaks skärmen för kontroll. Jag fick själv betala returfrakten, trots att det står i deras avtal att dom står för returfrakt. Sedan började alla bortförklaringar, jag hade först skadat flexkabeln, sedan hade jag 'inte' skadat kabeln för skärmen fungerade, man visar med en film att man bläddrar fram och tillbaks några gånger på displayen, och därmed konstateras att det inte var fel på skärmen, jag hade tydligen demonterat skärmen så att den skadade flexkabeln inte hade blivit permanent skadad :-) Man var dock generös och lät mig slippa hanteringskostnaden:-)), ville jag ha däremot ha tillbaks skärmen så fick jag betala ytterligare returfrakt. Jag testade att montera tillbaks den spruckna skärmen, den fungerade utmärkt. Jag betalade returfrakt för att kunna testa ytterligare en gång, ingen skillnad, när skärmen blev lite varm så började den låsa sig, ungefär som att tutchen redan var påverkad. Jag har nu lämnat skärm och telefon till en oberoende Iphone tekniker, detta för att få ett underlag till den ARN anmälan jag kommer att göra. Läs gärna vad tidigare missnöjda kunder har skrivit, de flesta gäller defekta varor! Man godkänner inga garantier, ångerrätten gällde heller inte pga, displayen varit monterad, ¨självklart¨ hade skärmen varit monterad, eftersom felet visade sig först efter en stund. Teknikhouse kommer med stor säkerhet att dementera vad jag har redogjort för, man lägger hellre stor energi på att urskulda sig än att erkänna en defekt vara!
Reply from Teknikhouse.se 2021-11-08
Hej Stig, Ifall det dyker upp problem med en vara så är vi noggranna med att undersöka varan för att se vad ett eventuellt fel kan bero på. Ett problem i det här fallet är att du i detta omdöme påpekar att skärmen fungerar sämre när telefonen "blev lite varm", du har aldrig beskrivit att det endast hände när mobilen var varm tidigare i ditt ärende hos oss. Men skärmen hade vi och testade totalt 4 gånger med mobilen på i närmare 48 timmar. Då vi inte vid något av dessa tillfällen lyckats återskapa problemet du uppvisade gjorde vi en bedömning på att problemet inte finns i varan. I vilket fall, beslutet för din reklamation kvarstår. Hade vi lyckats i att återskapa problemet är det möjligt att vi hade kunnat hjälpa dig. Men då vi testar men inte lyckas återskapa ett problem vid upprepad testning så finns det bara så många alternativ för oss att välja på realistiskt sett. Här nere följer en kort sammanfattning av vår kommunikation: Du skrev att "Problemet är att skärmen hakar och hänger sig ibland. Därefter kan den fungera bra en stund, bild och skärpa är perfekt." Vi rekommenderade följande: "1. Uppdatera iOS på telefonen. 2. Fabriksåterställ telefonen (gör en backup först) 3. Installera om iOS (görs via iTunes med kabel kopplad till en dator)." Därefter, när det inte löst problemet för dig så skickade du tillbaka skärmen till oss. Efter en tids testning så återkopplade vi till dig och berättade att skärmen fungerade som den skulle. Du skrev då: "Skärmen hakar sig efter att man använt den ett tag, ni har förmodligen inte testat tillräcklig länge! Att skriva sms och liknande var i princip omöjligt." Därefter så testade vi skärmen ytterligare tre gånger och vi kunde fortfarande inte återskapa problemen du påpekat. När du sedan beställt frakt tillbaka, du mottagit skärmen och den inte fungerade för dig igen så kontaktade du oss. Efter så sade vi till dig att du skulle vara välkommen att skicka in hela din mobiltelefon så vi kunde göra en bedömning på din mobil eftersom vi inte hade några problem med skärmen själva. Härefter har du beslutat att ta ärendet vidare till ARN. Med allt detta sagt så tar vi detta vidare med dig genom ARN. Hoppas att du får en fin avslutning på hösten. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se
W Him
W Him
2021-10-05
Jag beställde ett par hörlurar från Teknikhouse. Jag kände mig missnöjd med hörlurarna och ville utnyttja min ångerrätt som är enligt distanslagen. Jag kontaktade support på Teknikhouse för att be om en retursedel. Inte nog med att det tog dom evigheter att svara på min mail. Dom vägrade acceptera att jag var missnöjd och vill returnera varan. Väldigt otrevliga och okunniga vad det gäller kund bemötande. Jag avråder er att beställa något från Teknikhouse. Wish är bättre kvalite på sina varor än vad dom har. Dom har verkligen noll koll på hur man behandlar kunder. Dom är ej pålitliga!
Reply from Teknikhouse.se 2021-10-07
Hej käre kund, Nu är jag inte helt hundra på vilket ärende detta gäller då du inte bifogat identifierbara uppgifter så det gör det lite svårare att svara. Ifall du har haft ett ärende som gäller ångerrätt beror giltigheten på vilken typ av hörlurar som du önskar returnera. Ifall det gäller in-ear hörlurar är dessa inte giltiga för retur då de klassificeras som hygienvara. Tyvärr kan vi inte säga mer än så här gällande ditt ärende eftersom vi inte vet vilken beställning detta gäller. Det vi kan säga utöver detta ärendet är att hörlurar är giltiga för retur och täcks av reklamationsrätten, detta har vi alltid med oss, samtidigt godkänner vi inte reklamationer ifall vi inte kan bekräfta ett påpekat fel. Ifall hörlurarna är in-ear och plomberingen har tagits bort täcks de inte utav ångerrätten och kan därför inte returneras. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra
Stefan Lehrberg
Stefan Lehrberg
2021-09-11
Smidigt och bra att beställa,bra info om varan. Beställningen skickades i väg snabbt och kom fram efter några dagar.
Reply from Teknikhouse.se 2021-09-13
Hej Stefan, Tack för ditt omdöme! Snabbt skickat och mottaget, allting gott där. Alltid roligt att höra att våra produktbeskrivningar uppskattas också. Ha en trevlig höst och välkommen åter. :) Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra
Ronnie B
Ronnie B
2021-09-10
Reply from Teknikhouse.se 2021-09-13
Hej Ronnie, Tack för ditt omdöme! Jag har vidarebefodrat dina synpunkter delade på en annan plattform till de ansvariga, förstår att det blir frustrerande med för många mejl. Förhoppningsvis så blev du nöjd med ditt köp i övrigt. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra
Walle Wahlström
Walle Wahlström
2021-08-21
Rätt produkt levererad mycket snabbt.
Reply from Teknikhouse.se 2021-08-23
Hej Walle, Tack för omdömet! Rätt ska det vara och snäppt om så bara... bara... bara det ska vara allt rätt. Försökt hitta på något fyndigt men längre kom jag inte. Hoppas att du får en trevlig dag, välkommen åter. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/
Daniel Windstam
Daniel Windstam
2021-08-12
Ruskigt snabb leverans och bra grejjer till mycket bra pris.
Reply from Teknikhouse.se 2021-08-12
Hej Daniel, Tack för ditt omdöme! Allting framme så snart, värt så klart, handla hos Teknikhouse gör dig smart! Tog tillfället i akt. Hoppas att du får en trevlig avslutning på sommaren och välkommen åter. :) Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/
Ivan Smoljan
Ivan Smoljan
2021-07-14
Utmärkt och snabb service
Reply from Teknikhouse.se 2021-07-15
Hej Ivan, Tack för att du gett oss ett omdöme! Kul att du blev nöjd med orderhanteringen och (hoppas vi) din vara. Du är välkommen åter. Med vänliga hälsningar, Teamet på Teknikhouse.se PS: I dessa tider vill vi avsluta med att önska alla våra kunder god hälsa. Ta hand om er och följ de officiella myndighetsråden för att undvika smitta, vi gör detsamma här. Folkhälsomyndighetens riktlinjer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/