Apartamenty TAFLA nad Jeziorem Czorsztyńskim

Apartamenty TAFLA nad Jeziorem Czorsztyńskim Reviews

Excellent rating
4.9
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Olha
Olha
2024.03.13
10 Verified
☺невероятная природа, чувствуешь тишину и отдых от города, великолепные хозяева, новый и чистый дом, очень уютно и красиво в апартаментах, есть все необходимое, вид на озеро с окна ☹в пешей доступности нет продуктового магазина
Advertisement
Grzegorz
Grzegorz
2024.02.12
10 Verified
Exceptional
Jarosław
Jarosław
2024.02.06
10 Verified
Kluszkowce i apartament Tafla pozwolił mi na relaks jaki sobie zaplanowałem na tą chwilę. ☺Krajobraz, okolica
Krzysztof
Krzysztof
2024.01.04
10 Verified
Exceptional
Klaudia
Klaudia
2024.01.02
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Maria
Maria
2024.01.02
10 Verified
Idealny pomysł na wypoczynek w pięknym miejscu, serdecznie polecam! ☺Widok za oknem, który każdego dnia zachwyca. Każdy detal w apartamencie dopracowany, bardzo czysto, wygodna garderoba, przestronny pokój, piękny salon z jadalnią. Świetna baza wypadowa na Sokolicę, Trzy Korony, a autem również Tatry!
Elizka_
Elizka_
2023.12.28
9.0 Verified
Wonderful
Maks
Maks
2023.09.18
10 Verified
Szczerze polecam, świetne miejsce z pięknym widokiem! ☺Wszystko !
Anna
Anna
2023.09.14
10 Verified
☺Świetna lokalizacja.Piekne widoki . Apartament komfortowy
Advertisement
Edyta
Edyta
2023.09.11
10 Verified
Lokalizacja obiektu świetna, miła obsługa, czysto, piekne widoki z tarasu. Mega polecam! ☺Lokalizacja obiektu świetna, blisko do trasy rowerej velo czorsztyn, do tego widoki z tarasu przepiekne!
Krzysztof
Krzysztof
2023.09.11
10 Verified
Exceptional
Karolina
Karolina
2023.08.28
10 Verified
Exceptional
Michał
Michał
2023.08.28
10 Verified
Super apartament, w bardzo dobrej lokalizacji ☺Świetna lokalizacja, blisko do jeziora i tras rowerowych. Apartament czysty, kameralny, z fajnym tarasem i pięknym widokiem na jezioro. Miło spędzony czas, chętnie jeszcze tam wrócę. ☹Brak miejsca do przechowywania rowerów
Advertisement
Marcin
Marcin
2023.08.28
10 Verified
Exceptional
Łukasz
Łukasz
2023.08.27
9.0 Verified
przyjemnie spędzony czas. ☺Lokalizacja, duże balkony z widokiem ☹wspólna kuchnia to trochę brak prywatności i pełnego luzu.
Pavel
Pavel
2023.08.25
9.0 Verified
Wonderful ☺ Absolutely gorgeous location — while riding on a bike along the lake I compared other places to this one. First of all this place offers an awesome view of the lake and mountains. What is more— it's truly close to the calm not crowded lake shore and bike trail. And it's close to other facilities, like sup/cayak rent. You can also easily get to different attractions from here — on a bike, by car or just strolling over the shore. The place itself is very tidy and stylish. Room with giant windows and exceptional view. Very helpful and hospitable owners. Strongly recommend.
Mariusz
Mariusz
2023.08.17
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Łukasz
Łukasz
2023.08.14
9.0 Verified
Świetne miejsce z kilkoma małymi minusami. ☺Piękne widoki z pokoju na Zalew Czorsztyński. Czystość. Duży pokój i balkon. ☹Fatalne wyciszenie drzwi pokojowych. Słychać wszystko z części wspólnej. Szczególnie to przeszkadza kiedy po nocach ktoś gotuje... System kaucyjny (500 zł!) mimo uiszczonej opłaty za pobyt. Pokwitowanie pobranej kaucji dopiero po mojej stanowczej prośbie.
Magdalena
Magdalena
2023.08.13
10 Verified
Exceptional
Elzbieta
Elzbieta
2023.08.12
10 Verified
Spedzilismy tydzien w Tafli i jestesmy bardzo zadowoleni