SUPERPOLISA UBEZPIECZENIA SP Z O O

superpolisa.pl

SUPERPOLISA UBEZPIECZENIA SP Z O O Reviews

Excellent rating
4.7
1247 reviews Verified
SUPERPOLISA UBEZPIECZENIA SP Z O O
%title%

%offer%

Reviews ( 1247 ) 4.7

K N
K N
2024.05.10
Została mi błędnie przedstawiona oferta polisy - co się okazało dopiero po pół roku jak trzeba było jej użyć. Unikajcie tego miejsca - lepiej jest kontaktować się bezpośrednio z ubezpieczycielem, tak aby mieć pewność co zawiera!
Łukasz Porada (IKU1395)
Łukasz Porada (IKU1395)
2024.05.10
Profesjonalnie podejście
Monika Urbanek
Monika Urbanek
2024.05.07
Rafał S
Rafał S
2024.04.25
Fachowa obsługa, profesjonalna pomoc w doborze odpowiedniego wariantu ubezpieczenia. Poradę można uzyskać zarówno zdalnie jak i na miejscu. Polecam!
Karolina Harasim
Karolina Harasim
2024.04.24
Życzliwa i profesjonalna obsługa pani Małgorzaty, doradzi najkorzystniejsze ubezpieczenie samochodu. Korzystam od kilku lat i polecam!
Simon (SimonBphotography)
Simon (SimonBphotography)
2024.04.20
Fachowe doradztwo w wyborze ubezpieczenia mieszania , auta i świetny punkt na podpisanie umowy na ubezpieczenie. Serdecznie polecam 😀
Szymon Durazinski
Szymon Durazinski
2024.04.20
Krystian Mroczkowski
Krystian Mroczkowski
2024.04.18
Super pomoc w doradztwie co do wyboru wariantu ubezpieczenia . Fachowa i szybka obsługa klienta . Polecamy SUPERPOLISE ! Pozdrowienia dla p.Anny od nas !
Daniel Ceranka
Daniel Ceranka
2024.04.18
Jan Płoński
Jan Płoński
2024.04.17
Profesjonalna obsługa oraz doradztwo - pracownicy szczerzy i uczciwi, a do tego z dużą wiedzą i nie nastawieni tylko na ilościową sprzedaż jak to ma miejsce w wielu korporacyjnych ubezpieczalniach. Zdecydowanie polecam!
Joanna Kurasiak
Joanna Kurasiak
2024.04.10
Przesympatyczna i profesjonalna obsługa. Pełne zaangażowanie oraz szeroki zakres ubezpieczeń. Polecam!
Reply from SUPERPOLISA UBEZPIECZENIA SP Z O O 2024.04.11
Dziękuję ☺️
Katarzyna Badurczyk
Katarzyna Badurczyk
2024.03.31
Dominik Krawczynski
Dominik Krawczynski
2024.03.26
Dominik Krawczynski
Dominik Krawczynski
2024.03.26
Michał Stróżyczak
Michał Stróżyczak
2024.03.19
Anita Ce
Anita Ce
2024.03.12
Ubezpieczenie na samochód poszło szybko i sprawnie. Profesjonalna i bardzo miła obsługa :) Polecam!
Adam
Adam
2024.03.12
Mamy ubezpieczony dom, dwa auta i kemping :) jeśli będzie coś kolejnego to po ubezpieczenie wiemy, gdzie się udać. Polecam!
Ela Pawlak
Ela Pawlak
2024.03.05
Szybka,bardzo mila i fachowa obsługa
Юра Каплюк
Юра Каплюк
2024.03.04
Не погані ціни на страхування авта.Рекомендую.
gooMariannapalm Mariann
gooMariannapalm Mariann
2024.03.02