Nail Design Studio Reviews

Nail Design Studio Reviews

4.1

Good - based on 79 reviews

studionail.poznan.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (79)
Zuzanna Malarecka
Zuzanna Malarecka
2023-10-22
Bardzo miła atmosfera i ładne wykonanie paznokci
Advertisement
Still69
Still69
2023-09-20
Miła i profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny. Serdecznie polecam
Laura Kucal
Laura Kucal
2023-08-16
Pani Lena bardzo miła, uśmiechnięta, sprawnie wykonała manicure. Jest pięknie :)
Reply from Nail Design Studio 2023-08-16
Dziękujemy ❤️
Андрей Король
Андрей Король
2023-08-06
Pe Be
Pe Be
2023-07-22
Wizytę na sobotni poranek udało mi się umówić wieczorem dzień przed. 👌Wizyta rozpoczęła się i zakończyła się punktualnie. Duży plus za spokojną muzykę i brak intensywnego zapachu odświeżacza powietrza. W niczym nie przeszkadzało to, że p. Lena nie mówi płynnie po polsku - manicure wykonała tak jak poprosiłam, w trakcie usługi dopytywała, czy wszystko w porządku. Odpowiada mi, gdy stylistka nie próbuje na siłę zagadywać, rozmawiać na tematy nie dotyczące wizyty.
Advertisement
Julia
Julia
2023-06-27
Bardzo nie miła obsługa , panie przy klientkach rozmawiają w języku Ukraińskim , kompletna ignorancja klienta. Manicure wykonany niechlujnie. Nie polecam.
Reply from Nail Design Studio 2023-06-29
Witam Pani Julio z całym szacunkiem niestety opinia która Pani umieściła jest nieprawdziwa, manicure został wykonany starannie, a umawiając wizytę w naszym salonie była Pani świadoma ze umawia się do osoby obcojęzycznej. Z poważaniem Nail Studio
Emila Ratka
Emila Ratka
2023-06-17
Nie jestem zadowolona z usługi, ponieważ paznkocie są źle spiłowane zamiast kwadratu jest dziwny kształt, skórki nie do końca ładnie zrobione. Pani, która mi dorobiła paznkocieć zrobiła to źle, ponieważ po dwóch dniach miałam w kącikach paznkocia ułamane z obydwu stron. Jak za taką usługę 200 zł to jest zbyt dużo.
Reply from Nail Design Studio 2023-06-29
Witam Pani Emilio jesteśmy salonem z wieloletnim doświadczeniem i wyspecjalizowanym personelem, dokładamy wszelkich starań aby usługi wykonywane były na najwyższym poziome, zawsze służymy pomocą i jesteśmy otwarci dla klienta. W zaistniałej sytuacji wystarczyło skontaktować się z nami a my dołożylibyśmy wszelkich starań żeby była Pani zadowolona z wykonanej usługi. Z poważaniem Nail Studio
Anna Mrozowska
Anna Mrozowska
2023-03-31
Reply from Nail Design Studio 2023-03-31
Dziękujemy ❤️
Patrycja Kokot
Patrycja Kokot
2023-03-14
Jestem klientką salonu od lat. Paznokcie za każdym razem wykonane przez panią Nataszę przepięknie.
Advertisement
Aleksandra Dalemba
Aleksandra Dalemba
2023-03-04
Iryna Yatsyna
Iryna Yatsyna
2022-12-26
Отвратительное отношение к клиенту!!! коллектив хамок !!! Сразу встречают клиента с не довольными лицами !!! Просто ужас…у меня такое впервые 😅
Iryna
Iryna
2022-12-22
Katarzyna Jarmużek
Katarzyna Jarmużek
2022-11-01
Gdyby była możliwość oceniłabym salon na 0, gdyż usługa nawet nie została wykonana. Pani odmówiła przyjęcia mnie ze względu na stan moich skórek. Przy czym zrobiła to w taki sposób, że na początku zrobiło mi się strasznie przykro. Nie mówiąc o minach zniesmaczenia jakie mi serwowała przez całe 20 minut mojej wizyty w tym miejscu (Pani opiłowała mi paznokcie po czym kręcąc z dezaprobatą głową nałożyła odżywkę oraz oliwkę na skórki) Z racji, że jej reakcja dość mocno zbiła mnie z tropu upewniłam się czy na pewno wie, że umawiałam się na przedłużanie paznokci? Odpowiedziała że tak. Dopytałam zatem dlaczego nie pytacie przez telefon o stan skórek skoro jest to fundamentalna kwestia przy zrobieniu paznokci? Usłyszałam, iż nie ona rozmawiałam ze mną przez telefon. Rozumiem, że było święto, późna godzina (18:00) i Pani miała prawo być zmęczona, jednak nie tędy droga..... Trzeba było mi po prostu podziękować przez telefon jeśli termin był niedogodny i obciążał siły pracownika lub poprosić, o zdjęcie paznokci, aby mogła zapaść decyzja czy zrobimy przdłużanie czy też nie. Poniżej załączam zdjęcie paznokci zrobione 30 minut po wyjściu z salonu. Nie uważam aby ich stan zobowiązywał do wypraszania. Nie polecam
Advertisement
Joanna Krupa
Joanna Krupa
2022-06-28
Natalia Kijak
Natalia Kijak
2022-06-23
Agata Pieprzyk-Rolczyńska
Agata Pieprzyk-Rolczyńska
2022-06-13
Sylwia Kubiak
Sylwia Kubiak
2022-04-15
Super!!!
Reply from Nail Design Studio 2022-04-15
Dziękujemy ❤️
Advertisement
Jolanta Zientkowska
Jolanta Zientkowska
2022-02-22
Po zwrocie towaru nie otrzymałam w całości zwrotu pieniędzy. Wbrew regulaminowi firma nie oddala za przesyłkę kurierską. Minęły 2 miesiące i nic. Absolutnie nie polecam. Byle jakiej jakości żele kolorowe- bardzo przezierne, nie pokrywające płytki paznokcia (3 razy malowane).
Reply from Nail Design Studio 2023-06-18
Witam umieszczona informacja nie dotyczy firmy Studio Nail Design Nie prowadzimy sprzedaży i wysyłek kurierskich
Lisi4ka
Lisi4ka
2022-01-27
Elzbieta Frydrychewicz
Elzbieta Frydrychewicz
2022-01-21
Positive
Cleanliness
Professionalism
Pani Natasza to profesjonalistka.Piękny ,dokładny manicure żelowy.Pomogła mi w doborze koloru za co Jej dziękuję i pozdrawiam