Städbolagett Täby AB

Städbolagett Täby AB Reviews

Good rating
4.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Helen Wallstedt
Helen Wallstedt
2023.08.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Två flyttstädningar genomförda, väldigt bra genomfört. Vid ena tillfället glömdes två fönster öppna vilket vi fick omedelbar feedback på samt avdrag på priset - proffsigt!
Åsa Widgren
Åsa Widgren
2023.04.25
Positive
Professionalism
Quality
Value
Alltid flexibla. Duktig och trevlig personal
Eric Nilsson
Eric Nilsson
2023.03.30
Positive
Quality
Sara Gustafson
Sara Gustafson
2023.03.30
Positive
Professionalism
Responsiveness
Bra utförd städning och snabb och smidig kundservice.
Maria Gandeus
Maria Gandeus
2023.03.29
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Har anlitat StädbolagEtt och nästan alla deras tjänster för hemstädning i många år! Är verkligen supernöjd med både städning och service. Deras flexibilitet är också kanon, aldrig några problem att göra förändringar av dagar eller tider när det dyker upp saker som gör att standardtiden för veckostädningen inte funkar för mig och min familj.
Elin Ekeroth
Elin Ekeroth
2023.03.29
Positive
Professionalism
Quality
Value
Mycket nöjd! Har anlitat Städbolag Ett sedan 5 år tillbaka och uppskattar kvaliteten i städningen, kontinuiteten och bemötandet.
Christian Augustinson
Christian Augustinson
2023.03.29
Positive
Professionalism
Quality
Jennie Gustavsson
Jennie Gustavsson
2023.03.29
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Vi har anlitat Städbolag ett för hemstädning varannan vecka i ca 4 år och är jättenöjda med både städning och kundservice. Flexibla om man ibland behöver byta städtid t.ex. Oftast är det samma personal som kommer så det känns tryggt. Vi har anlitat andra firmor tidigare men bytt för att vi inte varit nöjda, så vi har några att jämföra med. :) Rekommenderas varmt!
Freyr Barkarson
Freyr Barkarson
2023.03.29
Positive
Professionalism
Quality
Value
De gör ett kanonbra jobb och är flexibla när det gäller tidsbokningar. Rekommenderas!
Jakob Ladenstedt
Jakob Ladenstedt
2023.03.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Odd Einar Bruem
Odd Einar Bruem
2023.02.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bästa beslutet på länge att anlita Städbolagett. Noggranna, trevliga, flexibla och grymt duktiga på sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Daniel håkansson
Daniel håkansson
2022.10.18
Critical
Professionalism
Quality
Value
Otroligt dålig städning. Kundservice var dem inte bättre på!
philip rudiger
philip rudiger
2021.11.24
Positive
Professionalism
Quality
Value
VI anlitar sedan ett par år Stäbolagett´s och deras tjänster och har alltid varit mycket nöjda med både utförande och kontakten med Lotta som är vår kontaktperson, är det något som inte fungerat blir det snabbt åtgärdat. De är lyhörda och ser själva vad som ev behöver göras trots att det inte alltid varit uttalat. Anlitar dem givetvis även i framtiden och kan definitivt rekommendera dem.
Peter Andreasson
Peter Andreasson
2021.11.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Tim H
Tim H
2021.11.23
Positive
Professionalism
Quality
Väldigt lyhörda och enormt tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera Städbolag Ett!
Esa Fagerström
Esa Fagerström
2021.06.02
Feven Efrem
Feven Efrem
2021.04.21
Jag beställde storstädning. De kom 4per i 4h skulle egentligen ha 6h. Det var fortfarande fläckar på golven ej dammsugat ordentligt, vardagsrummet var inte ens städat. Väldigt slarvigt. De skulle komma tillbaka men har inte hört något från dem. Mycket besviken
Jakob Wiklund
Jakob Wiklund
2020.10.13
Positive
Quality
Trevliga och flexibla, vi har nyttjat det i över två år nu. Vi tycker tjänsten är prisvärd.
Håkan Walnestedt
Håkan Walnestedt
2020.06.29
Critical
Professionalism
Quality
Value
Anlitade dom till en flyttstädning på 34 kvm, det var den sämsta städningen jag har sett, 2 st i 5 timmar, dom fick komma tillbaka och städa igen, men det blev inte mycket bättre iallafall. Kostade 5712:- innan RUT
Juan Carlos Mullor
Juan Carlos Mullor
2020.05.24