Kajaki"u Roberta"- Wypożyczalnia kajaków | Spływy

splywdrweca.pl

Kajaki"u Roberta"- Wypożyczalnia kajaków | Spływy Reviews

Excellent rating
5.0
93 reviews Verified
Kajaki"u Roberta"- Wypożyczalnia kajaków | Spływy
%title%

%offer%

Reviews ( 93 ) 5.0

Krzysztof Grula
Krzysztof Grula
2024.05.28
Chciałbym bardzo gorąco polecić wyjazd na kajaki do Pana Roberta. Świetna lokalizacja. Szeroka spokojna i malownicza rzeka. Pan Robert dobierze dla każdego trasę spełniającą jego oczekiwania. Zarówno jeśli chodzi o jej długość jak i miejsca, które chcemy odwiedzić po trasie. Gorąco polecam. Na pewno wrócę na jeszcze nie jeden spływ w tym sezonie.
Advertisement
KRAFT Grzegorz Piechowiak
KRAFT Grzegorz Piechowiak
2024.05.25
Polecam.
Agata k
Agata k
2024.05.20
Bardzo mile spedzone popołudnie na spływie kajakowym. Super trasy i przemily, komunikatywny Pan Robert :) SUPER!!!! Jeszcze tam wrócimy :)
Joanna Jagielska
Joanna Jagielska
2024.05.20
Bardzo bardzo polecam.!!! Na pewno wrócimy tam jeszcze do Pana Roberta z większą ekipą. :)
Anna Wiśniewska
Anna Wiśniewska
2024.05.19
Świetna trasa ! Mega przyjemnie się pływało ✨
Advertisement
durzy rzuk
durzy rzuk
2024.05.12
Doskonała organizacja, przyjazna obsługa i piękne trasy. Polecam
Daria Klonek
Daria Klonek
2024.05.09
Mega spływ Drwęcą oraz super organizacja na 5 !
Amelia Romanowska
Amelia Romanowska
2024.05.05
Świetne miejsce, super właściciel. Bardzo polecam byliśmy już 5 raz
Martyna
Martyna
2024.05.05
Miła obsługa, Pan Robert bardzo pomocny i kontaktowy. Wszystko na plus. Polecam z czystym sumieniem!
Advertisement
Zuzanna Juszczak
Zuzanna Juszczak
2024.05.05
Przepiękna trasa na spływ, różne długości tras do wyboru, od 1,5h do nawet 2 dni. Organizacyjnie rewelacja. Właściciel i pracownicy przemili, pomocni, udzielający masę wskazówek. Zdecydowanie polecam odwiedzić to miejsce i skorzystać z usług tej firmy :)
Joanna L.
Joanna L.
2024.05.04
Malownicza trasa, można wybrać różne długości od krótkich 1,5h po cały dzień a nawet wyprawy kilkudniowe z noclegiem.
Kamila Kutkowska
Kamila Kutkowska
2024.05.03
Tadeusz Gowin
Tadeusz Gowin
2024.05.03
Profesjonalne
Advertisement
Jarogniew Beszczyński
Jarogniew Beszczyński
2024.05.02
Sympatyczna i rzetelna obsługa. Sprzęt porządny, bez zastrzeżeń. Polecam.
Jarosław Kutkowski
Jarosław Kutkowski
2024.05.02
Polecam!!!
Zbyszko Bełkowski
Zbyszko Bełkowski
2023.10.15
Bardzo polecam Kajaki u Roberta, zawsze bez problemu można umówić się na kajaki na wybraną trasę, pan Robert jest bardzo życzliwy !!!
Małgorzata Długołęcka
Małgorzata Długołęcka
2023.09.25
Kolejna trasa spływu Drwęcą z przygodami zaliczona. Jeżeli chcemy spędzić czas z przyjaciółmi i jednocześnie oderwać się od codziennego zgiełku to tylko na kajakach u Roberta. Obsługa na medal. Polecamy z całego serca. Na pewno wrócimy 😃🌞
Advertisement
K
K
2023.09.25
Super organizacja, piękne trasy, dobry sprzęt, firma godna polecenia
Jakub Zemlak
Jakub Zemlak
2023.09.16
Mega profesjonalna organizacja! Super atmosfera. Na pewno wrócimy!!!
Gabrysia Jaworska
Gabrysia Jaworska
2023.09.16
super