SoulDental Fogászat

SoulDental Fogászat Értékelések

Kiváló értékelés
4.9
193 vélemény Hitelesített
%title%

%offer%

Értékelések (169)
Lajos Kiss
Lajos Kiss
2024.03.20
Nagyon nem vagyok egyszerű eset fogászati szempontból, így évek óta keresgéltem, de most végre megtaláltam azt a fogászatot, ahol a professzionális ellátás mellett maximális odafigyelést kap a páciens. Itt tényleg a páciens az első onnantól kezdve hogy belépsz az ajtón, a fogászat tisztasága, a recepciósok hozzáállása, az asszisztensek segítőkészsége, az orvosok szaktudása példaértékű. Külön szeretném megköszönni Toró Lilla doktornő munkáját, kiemelve az ő szakértelmét, türelmét, odafigyelését. Van még teendő fogászatilag nálam, így egészen biztosan találkozunk még. Addig is minden jót a SoulDental csapatának.
SoulDental Fogászat válasza 2024.03.22
Kedves Lajos! Nagyon szépen köszönjük dr. Toró Lilla kollégánk és a SoulDental csapata nevében is a kedves és elismerő szavakat. Fontosak számunkra ezek a visszajelzések. Így még nagyobb lelkesedéssel és lendülettel folytatjuk a munkát. Várjuk továbbra is szeretettel, a SoulDental csapata
Jakob Lajtorjája
Jakob Lajtorjája
2024.03.17
55 évesen ilyen jó fogászattal még nem találkoztam
SoulDental Fogászat válasza 2024.03.18
Nagy öröm számunkra minden pozitív visszajelzés, az ilyen kifejező, és személyes pedig különösen! Nagyon köszönjük, várjuk legközelebb is szeretettel, a SoulDental csapata
Zsófia Rönky
Zsófia Rönky
2024.03.14
A legkedvesebb,legprofibb csapat!
SoulDental Fogászat válasza 2024.03.18
Kedves Zsófia! Nagyon szépen köszönjük! Nagy öröm számunkra ilyen véleményeket olvasni. Várjuk vissza szeretettel! A SoulDental csapata
Monika Matesz
Monika Matesz
2024.03.11
SoulDental Fogászat válasza 2024.03.11
Kedves Mónika! Köszönjük a csillagokat, örülünk, hogy maximálisan elégedett volt. Várjuk legközelebb is szeretettel, a SoulDental csapata
Kassai Judit
Kassai Judit
2024.02.22
Gyors, pontos, gyonyoru kornyezetben, szakerto kollegakkal 😊
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.24
Kedves Judit! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Nagyon örülünk, hogy elégedett a munkánkkal és a környezettel. Mi mindig a legjobbat szeretnénk nyújtani. Várjuk legközelebb is szeretettel, a SoulDental csapata
Monika Nagypal-Torok
Monika Nagypal-Torok
2024.02.21
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.22
Kedves Mónika! Köszönjük a csillagokat, örülünk, hogy maximálisan elégedett volt fogászatunkkal. Várjuk legközelebb is szeretettel, A SoulDental csapata
Gergely Víg
Gergely Víg
2024.02.20
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.22
Kedves Gergely! Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést! Nagyon örülünk, hogy elégedett volt szolgáltatásunkkal. Várjuk legközelebb is szeretettel! Üdvözlettel, a SoulDental csapata
Mimi Héder
Mimi Héder
2024.02.15
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.19
Köszönjük a csillagokat! Nagy öröm számunkra, hogy maximálisan elégedett volt fogászatunkkal. Továbbra is várjuk szeretettel! Üdvözlettel: a SoulDental csapata
I love them! Thorough work and excellent care, always! I love them! I would gladly recommend it to everyone. No disappointment! 🤲

Tapasztalat dátuma: 12 Február, 2024
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.14
Dear Judit, thank you for your review. We are glad that you were completely satisfied with our services. We hope that you will honour us with your trust again soon. The SoulDental team
Judit Fekete
Judit Fekete
2024.02.09
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.14
Kedves Judit! Köszönjük értékelését! Örülünk, hogy elégedett volt, várjuk továbbra is szeretettel! A SoulDental csapata
Péter Miklós
Péter Miklós
2024.02.08
Tökéletes környezetben, kedves munkatársakkal működő profi szolgáltatás
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.09
Kedves Péter! Nagyon örülünk, hogy maximálisan elégedett volt fogászatunkkal. Köszönjük, hogy megírta tapasztalatait. Várjuk szeretettel legközelebb is! Üdvözlettel: a SoulDental csapata
Brigitta Körözsi
Brigitta Körözsi
2024.02.05
Türelmesek és szakmailag minden várakozást felülmúlnak. Helyrehozták mások pontatlan munkájából adódó hibákat, maximális a bizalmam. A rendelő nagyon szép, makulátlan és barátságos. Tágas parkoló, kedves őszinte mosollyal fogadják a pácienst a recepción.
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.07
Kedves Brigitta! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Nagyon örülünk, hogy elégedett a munkánkkal és a környezettel. Mi mindig a legjobbat szeretnénk nyújtani. Bízunk benne, hogy a jövőben is minket választ. A SoulDental csapata
Ildikó Kis
Ildikó Kis
2024.02.02
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.07
Kedves Ildikó! Örömmel olvastuk értékelését! Nagyon köszönjük a visszajelzést és azt, hogy időt szánt ránk. Várjuk legközelebb is szeretettel! Üdvözlettel, a SoulDental csapata
Anita Baier
Anita Baier
2024.02.02
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.05
Kedves Anita! Köszönjük értékelését! Örülünk, hogy elégedett volt, várjuk továbbra is szeretettel! A SoulDental csapata
Gábor Halász
Gábor Halász
2024.01.31
Professzionális szájhigiéniás kezelés: megbízható fogászat, precíz szakemberek, fájdalommentes beavatkozás.
SoulDental Fogászat válasza 2024.02.05
Kedves Gábor! Nagy öröm számunkra, hogy maximálisan elégedett volt szolgáltatásunkkal. Köszönjük a pozitív visszajelzést, továbbra is várjuk szeretettel! Üdvözlettel: a SoulDental csapata
Réka Pigniczky
Réka Pigniczky
2024.01.29
Great dental office with expert dentists and dental hygenists - it’s like a spa! I am especially nervous getting any dental work done, but here I almost enjoy it. Prices are somewhat steep for Hungary, but worth it.
SoulDental Fogászat válasza 2024.01.30
Dear Réka, thank you for your review. We are glad that you enjoyed your stay at our dental clinic and that you were completely satisfied with our services. We hope that you will honour us with your trust again soon. The SoulDental team
Günter Csaba
Günter Csaba
2024.01.26
Nagyon szuper volt minden
SoulDental Fogászat válasza 2024.01.28
Kedves Csaba! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Reméljük, hamarosan újra megtisztel minket bizalmával. A SoulDental csapata
Annamaria Csenterics
Annamaria Csenterics
2024.01.26
SoulDental Fogászat válasza 2024.01.28
Kedves Annamária! Köszönjük a maximális értékelést, örülünk, hogy elégedett volt velünk. Várjuk legközelebb is szeretettel! A SoulDental csapata
Vivien Bojtos
Vivien Bojtos
2024.01.25
Gyönyörű, impozáns környezet, remek szakemberekkel, szívből ajánlom mindenkinek! Ha csak egy szimpla fogkő tisztítás szükséges, Reni baràtnőm kezei csodákat művelnek :)
SoulDental Fogászat válasza 2024.01.26
Kedves Vivien! Örömmel olvastuk, hogy elégedett volt kollégáink munkájával és a környezettel. Köszönjük szépen, hogy ajánl minket! Üdvözlettel, a SoulDental csapata
malachy geraghty
malachy geraghty
2024.01.24
I am a long term patient of both Dr Balazs and Dr Szilagyi who have looked after my teeth which had serious issues. They have rectified these problems. Soul Dentists have moved to a new location with state of the art facilities and I recently attended the new clinic for further treatment. I would highly recommend them they are very professional along with all the team
SoulDental Fogászat válasza 2024.01.25
Thank you for writing about your experience with our dentistry. We are glad that you were fully satisfied with our services. Your recommendation means a lot to us. Thank you for choosing us. We look forward to seeing you again next time: The SoulDental team