SoluNOiD Anmeldelser

SoluNOiD Anmeldelser

5.0

Fremragende - baseret på 25 anmeldelser

solunoid.dk
er verificeret af Trustindex

Vi garanterer, at alle anmeldelser er 100% ægte.
Hvad er Trustindex?
%title%

%offer%

Anmeldelser (18)
Mikkel Krogh
2024-02-24
Kommer igen og igwn Altid gode priser og god vejledning
Svar fra SoluNOiD 2024-02-24
Hej Mikkel, Mange tak for din positive feedback! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, og være til tjeneste med gode priser og vejledning. Venlig hilsen
Onkel Bo Krogh
2024-02-22
Super super service
Svar fra SoluNOiD 2024-02-22
Hej Onkel Bo, mange tak for din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ses snart igen!
Claus Nielsen
2024-02-22
Claus Nielsen altid super service
Svar fra SoluNOiD 2024-02-23
Mange tak for anmeldelsen Claus Hilsen Stephan
Dorte Krogh-Ehlers
Dorte Krogh-Ehlers
2022-02-24
anbefaler
Super godt sted at handle. Der er god service og altid et smil på læberne
Svar fra SoluNOiD 2024-01-25
Hej Dorte, Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at betjene dig igen. Med venlig hilsen
daniel friis
daniel friis
2022-02-10
Svar fra SoluNOiD 2022-02-10
Mange tak for stjernerne Daniel. Vi er super glade for at du har taget dig tid til at anmelde os.
Kasper Johannsen
Kasper Johannsen
2022-01-16
Svar fra SoluNOiD 2022-02-10
Mange tak for stjernerne Kasper. Vi værdsætter enormt meget at du har taget dig tid til at anmelde os.
Daniel Friis
Daniel Friis
2021-12-24
anbefaler
Altid god service, og rådgivning ud over det sædvanlige 👍 kan varmt anbefales
Svar fra SoluNOiD 2024-01-25
Hej Daniel, tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores service og rådgivning. På gensyn!
Rashid beram
Rashid beram
2021-11-13
Svar fra SoluNOiD 2024-01-25
Dear Rashid, thank you for leaving a review. We are thrilled that you're pleased with our services. Your feedback is greatly appreciated. Kind regards.
Michael Cordes
Michael Cordes
2021-09-04
Kan varmt anbefales 👍
Svar fra SoluNOiD 2021-09-04
Tusinde tak for stjernerne Michael. Vi er super glade for at du har taget dig tid til at anmelde os. Vi glæder os til at betjene dig i shoppen igen!
Eli Spangsberg
Eli Spangsberg
2021-03-24
Svar fra SoluNOiD 2021-03-24
Mange tak for stjernerne Eli. Vi er super glade for din bedømmelse
Dietmar P
Dietmar P
2021-03-11
Super service og rådgivning og meget hurtigt levering.
Svar fra SoluNOiD 2021-03-11
Mange tak for stjernerne Dietmar. Det er enormt fedt at modtage tilbagemeldinger på vores indsats på at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.
kim johansen
kim johansen
2021-02-28
Super priser Super hurtig service! Og så er jeg så heldig at SoluNOiD kun ligger 500m fra hvor jeg bor. Kunne ikke være bedre!
Svar fra SoluNOiD 2021-03-01
Tusinde tak for de venlige ord og de mange stjerner Kim. Vi er super glade for din anmeldelse og at du vælger at benytte os som forhandler til dine 3D printer produkter.
Henrik Schmidt
Henrik Schmidt
2020-12-11
anbefaler
kan varmt anbefale at handle her. det er en kanon godt kunde service, jeg kommer til at hendle der fast fra nu af, også fordi det er lokalt
Svar fra SoluNOiD 2024-01-26
Hej Henrik, Vi sætter stor pris på din feedback og er meget glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! Med venlig hilsen
Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsen
2020-11-15
anbefaler
super lækker service, ringede fredag middag og høreom det kunne lade sig gøre og få tingene om lørdagen. de sendte med postnord i stedet og pakken kom lørdag. super god service
Niels Jørgensen
Niels Jørgensen
2020-10-22
anbefaler
Der er næsten leveret, før der er bestilt 😄 Kun gode erfaringer ind til videre 👍
william skov-nielsen
william skov-nielsen
2020-04-03
Meget hurtig levering jeg gik mit produkt inden for 2 dage og fantastisk kunde service som ikke bare er en robot
Svar fra SoluNOiD 2020-07-14
Mange tak for stjernerne William. Det glæder os at du har haft en god købsoplevelse.
Bo Andersen
Bo Andersen
2020-03-07
jeg var/er amatør når det gælder 3d printer, her fik jeg besvaret alle mine spørgsmål samt hjælp til mit køb. ikke ofte jeg oplever en sådan god behandling. betalte en lille smule mere for min vare end i kinaland, men rart at snakke med en fagmand der kunne hjælpe en. helt sikkert her jeg handler fremover. jeg er fan ! :-) ka det det printes ? det kan det nu :-)
Svar fra SoluNOiD 2020-03-07
Mange tak for de pæne ord Bo. Det har været en fornøjelse at kunne hjælpe. Jeg håber du bliver glad for din CR-10S Pro V2. Og vi er super glade for at du har haft en god købsoplevelse i det hele taget.
Benny Holgaard
Benny Holgaard
2020-01-13
Fik en fantastisk kundeservice og pakken blev leveret som lovet. Kunne ikke være mere tilfreds. Tak for fantastisk kundeservice :)
Svar fra SoluNOiD 2020-01-31
Mange tak for roserne Benny. Det gør alting meget sjovere. Det betyder uendeligt meget at få en tilbagemelding på at vores målsætning om verdensklasse kundeservice og købsoplevelser tages godt imod