Dawid Bagiński Opinie

Dawid Bagiński Opinie

4.7

Doskonały - na podstawie opinii 556

socialelite.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (556)
Paweł Brodzik
Paweł Brodzik
2024-02-21
Social Elite, prowadzi kampanie reklamowe na Facebook / Instagram dla nas już trzeci rok. Już na osiedlu współpracy dałem im 5 gwiazdek. Teraz wracam tu z updatem - po co? Żeby wam powiedzieć, że nadal tyle mają :) - 5 gwiazdek!!! Od samego początku współpracy, czuję na każdym spotkaniu podsumowującym wyniki miesiąca, przy każdym mailu i telefonie od chłopaków - jak bardzo im zależy, abyśmy byli zadowoleni ze współpracy i przekonani o tym, że to oni dbają o to, aby każda złotówka była wydana w najlepszy możliwy sposób. Obecnie naszą reklamę prowadzi Szymon i Mateusz. Ta ekipa jest meeeeega mocna :) pozdrawiam. Przez ostatnie tylko 2 miesiące zmniejszyli koszt pozyskania klienta o prawie 50% (polecam chłopaków na opiekunów klienta :). Nie ukrywam, czuje, że pieniądze inwestowane w reklamę, przy prowadzeniu przez nich konta, to najlepsze, co mogłem zrobić, aby wyskalować biznes i zdobyć rynek (Irlandia i UK). Obecnie jaką firma mamy duży problem, bo mamy zbyt wielu klientów :) brzmi super...! - wiem, ale teraz to nam pokazuje jak skuteczne działania prowadzi ekipa z Social Elite i jak są w tym dobrzy. Jeśli szukacie agencji marketingowej z górnej półki, która doprowadzi was na szczyt i zrobi dla was taki ruch na stronie, że nie będziecie wiedzieli, jak to ogarnąć? To wybór jest prosty. Ja im zaufałem już dawno temu. Ty sam(a) zdecyduj, czy bierzesz firmę premium, czy tanio agencje, która tylko przepali kasę i będziesz myślał, że reklama jest bez sensu. Szymon i Mateusz z Social Elite dowożą dla nas wyniki ponad moje oczekiwania :) i za to warto płacić! :)
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2023-03-10
Dziękujemy za słowa uznania dla naszych usług oraz zespołu. Ogromnie się cieszymy, że nasza współpraca jest tak owocna i satysfakcjonująca. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za dalszy rozwój i sukcesy.
Małgorzata Segiet
Małgorzata Segiet
2024-02-12
Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej współpracy z SOCIAL ELITE Dawid Bagiński . Współpracujemy nieprzerwanie od półtora roku, natomiast w sumie około 3 lat. Profesjonalizm, zaangażowanie i zdolność do dostosowania się do naszych potrzeb przekroczyły nasze oczekiwania. Agencja skutecznie zarządza naszymi kampaniami reklamowymi na platformach takich jak Facebook Ads i Google Ads. Strategie są nie tylko dobrze przemyślane, ale także skuteczne, co zostało potwierdzone znacznym wzrostem wyników naszej firmy. W ciągu ostatniego półtora roku od rozpoczęcia współpracy (lipiec 2022) zauważyliśmy imponujący wzrost. Niezmiennie podoba nam się podejście współpracujących z nami osób, które oparte jest na danych oraz ciągłe dążenie do optymalizacji kampanii, czego efektem są uzyskane wyniki Zawsze są otwarci na nasze sugestie i feedback, co pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie strategii do naszych celów biznesowych. Ponadto, ich profesjonalna obsługa klienta oraz regularne raporty dają nam pewność, że nasze pieniądze są inwestowane w sposób odpowiedzialny i efektywny. Wreszcie, chcielibyśmy podkreślić również ich zaangażowanie w prowadzenie naszych profili na mediach społecznościowych. Kreatywne podejście do tworzenia treści oraz regularna interakcja z naszymi obserwatorami przyczyniają się do budowania silnej społeczności wokół naszej marki. W związku z powyższym, z całą pewnością polecamy SOCIAL ELITE Dawid Bagiński każdej firmie poszukującej partnera, który nie tylko osiąga wyniki, ale także dba o długoterminowy rozwój marki. Dziękujemy za dotychczasową współpracę! Zespół Diet&More, Poznań
Małgorzata Segiet
Małgorzata Segiet
2024-02-12
Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej współpracy z SOCIAL ELITE Dawid Bagiński . Współpracujemy nieprzerwanie od półtora roku, natomiast w sumie około 3 lat. Profesjonalizm, zaangażowanie i zdolność do dostosowania się do naszych potrzeb przekroczyły nasze oczekiwania. Agencja skutecznie zarządza naszymi kampaniami reklamowymi na platformach takich jak Facebook Ads i Google Ads. Strategie są nie tylko dobrze przemyślane, ale także skuteczne, co zostało potwierdzone znacznym wzrostem wyników naszej firmy. W ciągu ostatniego półtora roku od rozpoczęcia współpracy (lipiec 2022) zauważyliśmy imponujący wzrost. Niezmiennie podoba nam się podejście współpracujących z nami osób, które oparte jest na danych oraz ciągłe dążenie do optymalizacji kampanii, czego efektem są uzyskane wyniki Zawsze są otwarci na nasze sugestie i feedback, co pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie strategii do naszych celów biznesowych. Ponadto, ich profesjonalna obsługa klienta oraz regularne raporty dają nam pewność, że nasze pieniądze są inwestowane w sposób odpowiedzialny i efektywny. Wreszcie, chcielibyśmy podkreślić również ich zaangażowanie w prowadzenie naszych profili na mediach społecznościowych. Kreatywne podejście do tworzenia treści oraz regularna interakcja z naszymi obserwatorami przyczyniają się do budowania silnej społeczności wokół naszej marki. W związku z powyższym, z całą pewnością polecamy SOCIAL ELITE Dawid Bagiński każdej firmie poszukującej partnera, który nie tylko osiąga wyniki, ale także dba o długoterminowy rozwój marki. Dziękujemy za dotychczasową współpracę! Zespół Diet&More, Poznań
Piotr Machlarz
Piotr Machlarz
2024-02-03
poleca
Polecam z calego serca firme Social Elite. Ekipa robi bardzo dobra robote a przy tym w przyjemnej atmosferze z klientem. Sa bardzo pomocni i troszcza sie o moje dobro nawet gdy o to nie prosze. Dzieki ich pomocy moja sprzedaz zwiekszyla sie wielokrotnie, nie spodzielalem sie az takiej poprawy! Uslugo tej firmy warte sa kazdej wydane zlotowki. Polecam 100%
Piotr Machlarz
Piotr Machlarz
2024-02-03
Polecam z calego serca firme Social Elite. Ekipa robi bardzo dobra robote a przy tym w przyjemnej atmosferze z klientem. Sa bardzo pomocni i troszcza sie o moje dobro nawet gdy o to nie prosze. Dzieki ich pomocy moja sprzedaz zwiekszyla sie wielokrotnie, nie spodzielalem sie az takiej poprawy! Uslugo tej firmy warte sa kazdej wydane zlotowki. Polecam 100%
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2024-02-16
Dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być pomocni i przyczynić się do sukcesu Twojej firmy. W imieniu całego zespołu dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów. Pozdrawiamy!
Ad support Pages
Ad support Pages
2024-02-01
poleca
⚠️Action nécessaire sur votre compte Facebook ! Cher administrateur ! Nous avons reçu plusieurs rapports suggérant que votre compte a enfreint nos conditions d'utilisation et les directives de la communauté. En conséquence, votre compte est programmé pour examen. Votre page devient privée et toutes les campagnes en cours sont suspendues. Si vous pensez que la désactivation de ce compte était une erreur, nous pouvons vous guider à travers quelques étapes pour demander une protection. Vous devez effectuer ces étapes en quelques minutes seulement pour éviter que votre compte ne soit définitivement supprimé. Après vérification, le personnel d'assistance Meta vous appellera pour obtenir des conseils dans les 24 heures. Veuillez confirmer et soumettre votre réclamation ici : ◉ https://facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbusinesshelpaccount-seting.vercel.app%2Fmeta-community-standard Vous avez 24 heures pour être en désaccord avec notre décision. Si vous dépassez ce délai, votre compte sera définitivement désactivé. Merci de nous aider à améliorer notre service! Conditions d'utilisation Groupe © 2024 Inc
K L
K L
2024-01-29
Najlepszy kurs w sieci. Fantastyczna obsługa klienta.
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2024-01-30
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w dalszej nauce.
Important Message
Important Message
2024-01-29
nie poleca
⚠️ Important Notification: We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917850506371034 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
Important Message.
Important Message.
2024-01-29
nie poleca
⚠️ Important Notification: We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917850506371034 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
Important Message.
Important Message.
2024-01-28
nie poleca
⚠️ Important Notification: We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917850506371034 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
Important Message.
Important Message.
2024-01-27
nie poleca
We See There Are Posts And Page Rules That You Violate Page Detected to Have Repeated Violations To Keep Your Page Active And Following Guidelines We recommend that you follow the steps that have been mutually agreed upon View and submit your complaint here: https://www.facebook.com/jessicamessali/posts/917850506371034 Thank you for following the agreed guidelines and rules This report in order to help us understand and resolve the issue. You can further help us fix this problem by sending complete logs and diagnostics. This may include information such as user activity logs, network logs, crash logs and memory dumps associated . We will not use the information contained in this report for other purposes Our Best Regards
C Thembiso RH Makhedamarh
C Thembiso RH Makhedamarh
2024-01-21
poleca
I have personally worked with Mr's Sandra Billy Fx Trader and she's top-notch! Highly recommend doing business with Her! making over $150000-$25000 every week with little start-up capital of $1000. She is great, the best in the trading field, and unique among others. Invest with Mrs. Sandra and thank me later. contact her via the following. Email: sandrabilly500@gmail.com WhatsApp: +1 (404) 829-4578
Aneta Kostuch
Aneta Kostuch
2024-01-18
Bardzo przydatny kurs!
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2024-01-19
Cieszymy się, że nasze szkolenie zostało odebrane tak pozytywnie. Dziękujemy za udział i pozdrawiamy.
Ads Violation.
Ads Violation.
2024-01-01
poleca
⚠️ Ihr Facebook-Konto wird dauerhaft gelöscht, wenn eine Veröffentlichung unsere Markenrechte verletzt. Diese Entscheidung wurde nach sorgfältiger Überlegung und im Einklang mit unseren Grundsätzen des geistigen Eigentums getroffen. Wenn Sie der Meinung sind, dass ein Missverständnis vorliegt, können Sie die Wiederherstellung der Seite nach der Entfernung von Facebook beantragen. Verifizierungsanfrage: ◉ https://facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fverification-page-center.com%2Fcontract%2F397133490487852%3Ffbclid Wir verstehen, dass diese Situation die Fortsetzung Ihrer Aktivitäten beeinträchtigen kann. Bitte beachten Sie jedoch, dass unsere Entscheidung endgültig ist, wenn Ihre Beschwerde nicht eingeht. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis und Ihre Zusammenarbeit. Danken Das Facebook-Kundenservice-Team!
Malgorzata Wiktor
Malgorzata Wiktor
2023-12-18
Fajny kurs, dobry na start
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2023-12-21
Cieszymy się, że nasz kurs został odebrany tak miło. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.
Review policy
Review policy
2023-12-18
poleca
Hallo Admin Unser Inhaltsscansystem hat festgestellt, dass auf Ihrer Seite Inhalte veröffentlicht werden, die gegen unsere Community-Standards verstoßen. Wenn Sie der Meinung sind, dass es sich hierbei um einen Fehler handelt, geben wir Ihnen 24 Stunden Zeit, dies zu überprüfen Klicken Sie hier, um Einspruch einzulegen: ◉ https://verified-business-center.com/contract/397133490487852 Danke, Das Facebook-Sicherheitsteam
Guns&Tuxedos
Guns&Tuxedos
2023-12-14
poleca
Każdemu, kto jest przekonany, że warto zatrudniać inhousea polecam kontakt z Social Elite. Tutejsza ekipa wyciera gumką wszystkie stereotypy wedle których agencja to maszynka do wystawiania faktur. Zaskakujące zaangażowanie w połączeniu z solidną wiedzą przyniosło nam nie tylko dobre wyniki sprzedażowe ale pozwoliło również zgromadzić doświadczenia dzięki którym łatwiej sobie poradzić w zmieniających się warunkach rynkowych. I co najważniejsze: nie trzymają na smyczy wiedzy tajemnej i unikalnych house made sosów bez których nie dacie sobie rady sami lub .... wybierając inną agencję. Otwartość i chęć do dzielenia się wiedzą mocno cementuje naszą współpracę. Polecam!
Rafal Bauer
Rafal Bauer
2023-12-14
Każdemu kto jest przekonany, że warto zatrudniać inhousea polecam kontakt z Social Elite. Tutejsza ekipa wyciera gumką wszystkie stereotypy wedle których agencja to maszynka do wystawiania faktur. Zaskakujące zaangażowanie w połączeniu z solidną wiedzą przyniosło nam nie tylko dobre wyniki sprzedażowe ale pozwoliło również zgromadzić doświadczenia dzięki którym łatwiej sobie poradzić w zmieniających się warunkach rynkowych. I co najważniejsze: nie trzymają na smyczy wiedzy tajemnej i unikalnych house made sosów bez których nie dacie sobie rady sami lub .... wybierając inną agencję. Otwartość i chęć do dzielenia się wiedzą mocno cementuje naszą współpracę. Polecam!
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2023-12-21
Dziękujemy za życzliwą opinię. Bardzo miło czyta się tak pozytywne słowa. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dalszych sukcesów.
Wojciech Dziedzic
Wojciech Dziedzic
2023-12-12
Polecam ! Konkret
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2023-12-21
Dziękujemy za pozytywny komentarz!
Eryk Piskorek
Eryk Piskorek
2023-12-08
Mateusz to super specjalista, z indywidualnym podejściem i zrozumieniem podejścia do reklamy w naszym sklepie. Polecam całe Social Elite
Odpowiedz z Dawid Bagiński 2023-12-08
Niezmiernie nam miło czytać taką opinię. Takie słowa są dla nas bardzo ważne i motywują nas do dalszego rozwoju. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.