Dawid Bagiński Opinie

Dawid Bagiński opinie

4.8

Doskonały - na podstawie opinii 565

socialelite.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (565)
Krzysiek B
Krzysiek B
2023-01-04
Polecam kurs, dużo dawka wiedzy na temat Facebooka i reklamy.
Witam, Olo
Witam, Olo
2023-01-03
Marta Mikiciuk
Marta Mikiciuk
2023-01-03
Miiss Brown
Miiss Brown
2022-12-29
poleca
Great company, Great investors, it's only when a company serves her investors with truthfulness and reliability that it may produce great investors. At first I doubted, but at a point I decided to give them a try and here I am now sharing my testimony. You too can benefit from this same company from anywhere around the world, you only have to contact one of the company manager Mrs Winifred Demetrius. to help you grow your investment capital within a week, contact her via: Email: winifreddemetrius266@gmail.com WhatsApp: +15596973414
Mvelo Sthebe
Mvelo Sthebe
2022-12-29
poleca
I can't thank you enough ma'am for your excellent service on my trading account, It's been months of trading Forex without outcomes until I was introduced to you by a colleague at work. I only invested $950 and I got a profits of $7,300 in just 6days of trading and Withdrawal of my profits from my trading account directly to my bank was very easy. I pray God continue blessing you and your family. I'm in best with you ma'am. If you're interested to start up a trade reach out to Sandra Billy through her social media networks, She's always ready to assist you in anyway regarding trading. Email: sandrabilly500@gmail.com WhatsApp: 1 (404) 829-4578
Przemysław Małek
Przemysław Małek
2022-12-16
Bardzo polecam zarówno kursy Dawida, jak i usługi oferowane w Social Elite! Kurs o e-commerce był bardzo merytoryczny i nagrany w profesjonalny sposób. Dowiedziałem się z niego wielu rzeczy, bez których nawet nie wyobrażam sobie prowadzenia sklepu internetowego. Dzięki wiedzy zawartej w kursie udało mi się pozyskać wiele zleceń na wykonanie sklepów internetowych, reklamę Facebook ads i samemu działam aktualnie przy sprzedaży produktów w portalach aukcyjnych i w "one-page shopach". Zmieniłem także całkowicie strategię działania, nauczyłem się lepiej zarządzać pieniędzmi w sklepie i poznałem różne wskaźniki, dzięki którym wiem, czy mój sklep i reklama działa w dobry, czy zły sposób. Must have dla każdego, kto myśli o sprzedaży w internecie!
Piotr Twarog
Piotr Twarog
2022-12-16
Jestem jak najbardziej zadowolony z wiedzy przekazywanej w tym kursie. Wszystko jest przedstawione w technicznej formie bez zbędnego bełkotu, prosto i na temat. W przyszłości dokupię jeszcze kurs e commerce. Dziękuję i pozdrawiam Piotr
Jack
Jack
2022-12-13
Kurs E-Commerce Elite zapowiada się bardzo ciekawie. Widzę, że kurs został przebudowany. Jestem już po pierwszym module oraz webinarach. Konkretna wiedza.
Anna Krzewska
Anna Krzewska
2022-12-06
O Social Elite dowiedziałam się w momencie, kiedy przyszedł czas na organizację praktyk studenckich. Od początku czułam, że jest to miejsce, w którym będę mogła się rozwijać. Pamiętam, że na każdym etapie rekrutacji z ekscytacją wyczekiwałam informacji czy przechodzę dalej ;) Minęło już kilka miesięcy, odkąd dołączyłam do zespołu. Każdego dnia utwierdzam się w przekonaniu, że otaczają mnie osoby, którym zależy na rozwoju - zarówno swoim, jak i całego teamu. Tu można liczyć na wsparcie i zrozumienie. Doświadczyłam tego, gdy przyszło mi zmierzyć się z trudniejszą sytuacją w życiu prywatnym. A przecież nie wszędzie można spotkać się z takim podejściem. Od początku zostałam poinformowana o ścieżce kariery, dzięki czemu wiem, ku czemu zmierzam. Jest to miejsce dla osób ambitnych, które chcą pracować nad swoim charakterem i nabywać kompetencji. Dołączając do Social Elite trzeba liczyć się z tym, że aby coś osiągnąć, trzeba dać z siebie jak najwięcej. Nie ma drogi na skróty, ale świadomość, że czuwają nad Tobą osoby, które również kiedyś zaczynały i przechodziły przez tę samą drogę, jest naprawdę budująca, kiedy pojawiają się wątpliwości. Polecam każdemu, kto czuje, że nie chce przeciętności, a zależy mu na rozwoju i poczuciu, że ścieżka, którą podąża, pozwoli mu piąć się w górę.
Magdalena Grala Pietryga
Magdalena Grala Pietryga
2022-11-23
poleca
Firma prowadzi kampanię reklamową w sposób bardzo transparentny, tłumacząc krok po kroku swoje działania. Klient czuje się zaaopiekowany, ponieważ odpowiadają na wszystkie telefony i maile natychmiastowo, a sami dzwonią z raportami co tydzień, zdają relację i przedstawiają dalszy plan działania. Są skuteczni, bo już po kilku dniach od uruchomienia kampanii miałam telefony od kilku zainteresowanych Klientów. Polecam.
Magdalena Grała-Pietryga
Magdalena Grała-Pietryga
2022-11-23
Firma prowadzi kampanię reklamową w sposób bardzo transparentny, tłumacząc krok po kroku swoje działania. Klient czuje się zaaopiekowany, ponieważ odpowiadają na wszystkie telefony i maile natychmiastowo, a sami dzwonią z raportami co tydzień, zdają relację i przedstawiają dalszy plan działania. Są skuteczni, bo już po kilku dniach od uruchomienia kampanii miałam telefony od kilku zainteresowanych Klientów. Polecam.
Mateusz Jankowski
Mateusz Jankowski
2022-11-16
Cześć, od mojej ostatniej opinii tutaj minęło 9 miesięcy. W tym czasie moje umiejętności i wiedza ogromnie się rozwinęły. Poczyniłem duże postępy w różnych dziedzinach życia osobistego i zawodowego. Dlatego też polecam każdej osobie, która ma ambicję i chce robić w życiu coś fajnego naszą firmę. Przyjdź, zobacz i przekonaj się na własnej skórze, jak wiele możesz osiągnąć!
Agnieszka K
Agnieszka K
2022-11-10
Doskonałe szkolenie, merytoryczne z ogromem praktycznych rozwiązań.
Cheers2youth
Cheers2youth
2022-11-04
Juz od roku zmierzalam do zakupu tego kursu. Mam biznes, ktory niedawno zaczelam. Kurs Dawida pomogl mi znalezc odpowiedzi na wiele pytan, ktore siedzialy w mojej glowie. Dzieki, lekcje sa super konkretne. Polecam!
Adam Ługiewicz
Adam Ługiewicz
2022-10-31
Korzystam i polecam !!!
Bartosz Piosek
Bartosz Piosek
2022-10-21
Social Elite nie jest miejscem, do którego przychodzisz i jesteś pozostawiony sam sobie. Tutaj każdy pomaga każdemu się rozwijać i pracuje na wspólny sukces — wiemy, że zespół jest tak silny, jak jego najsłabsze ogniwo. Co w tym wszystkim niezwykle istotne — jest to miejsce, do którego po prostu chce się przychodzić i wiązać z nim dalszą przyszłość.
Mari ber
Mari ber
2022-10-20
Polecam kurs
Małgorzata Chrzanowska
Małgorzata Chrzanowska
2022-10-13
Profesjonalna agencja reklamowa, na każdym etapie spełniła moje dość duże oczekiwania. Planuję dalszą współpracę w zakresie obsługi marketingowej mojej firmy. Polecam!
Michał Zillmann
Michał Zillmann
2022-09-26
Polecam, cała droga przedsiębiorcy od A do Z.
domin 296
domin 296
2022-09-20