Social Elite

socialelite.pl

Social Elite Opinie

Opinie Doskonały
4.8
550 opinii Zweryfikowany
Social Elite
%title%

%offer%

Opinie ( 548 ) 4.8

Jarosław Rangol
Jarosław Rangol
2024.06.22
Zdecydowanie jeden z najlepszych, treściwych i konkretnych kursów o fb ads na polskim rynku.
Marysia Rol Maternia
Marysia Rol Maternia
2024.05.23
Chciałam bardzo podziękować Pani Aleksandrze Łuków za profesjonalne doradztwo w sprawie kont na Facebooku i Instagramie. Fachowa wiedza i porady okazały się bardzo pomocne. Pozdrawiamy Osada Maruszyna
Joanna Kałamarz
Joanna Kałamarz
2024.05.20
Współpraca z firmą Social Elite okazała się strzałem w dziesiątkę, choć martwiliśmy się, czy dla naszego stacjonarnego butiku, reklama w social mediach - gdzie roi się od sklepów Internetowych, będzie dobrym pomysłem. Właśnie dzięki kampaniom reklamowym, od podstaw stworzonym i przeprowadzonym przez firmę SE, nasz sklep zyskał nowych klientów, a co najważniejsze stał się bardziej rozpoznawalny i dostępny dla klientów z Wrocławia i okolic. Współpraca z Jakubem i Jessicą to czysta przyjemność. Nawet jeśli nie jesteś znawcą tematu, to Jakub i Jessica profesjonalnie ogarniają tematy reklamowe za Ciebie. Polecam serdecznie Social Elite, Joanna Kałamarz Fanaberia Plus
S G. T
S G. T
2024.05.07
Niestety ja nie jestem zadowolony. Skorzystałem z oferty przez miesiąc, przy nakładzie ponad 3.000 zl firma zyskała dwa puste leady, strata czasu i pieniędzy. Większy odzew miała by reklama w lokalnej gazetce szkolnej za 200 zł
Buisness Copyright Support
Buisness Copyright Support
2024.03.22
poleca
Lado de reportagem af Chikane Enhver kontakt vil blive deaktiveret. Årsagen é, og nogen har reportado, e este lado overtræder dehavsretten. Du ved allerede, at din troshistorie er relateret, og du ønsker ikke, at din historie skal være utilfreds, så jeg er nødt til at bekræfte din historie. Bekræft denne historie: https://adverts-for-buinesss.thakurgaoerkhabor.com Hvis du ikke ønsker at kontrollere timeren i 12 timer, frigiver systemet automatisk, når det aktiveres, og det vil ikke være nyttigt. Bemærk venligst, at dette er det samme som META-systemet. Facebook Sikkerhedsteam © 2024 Facebook META © 2024
Katarzyna Monika Janus
Katarzyna Monika Janus
2024.03.10
Kurs zawiera duzo przydatnych informacji
Odpowiedz z Social Elite 2023.03.10
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Level Up Quality Company LLC
Level Up Quality Company LLC
2024.02.29
Naprawdę ten kurs od Dawida jest świetny, trzymamy się wytycznych skrupulatnie dążymy do osiągnięcia celu. Ten kurs to był strzał w 10. Dzięki Dawid
Odpowiedz z Social Elite 2024.03.15
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w dalszej nauce.
Magic Pi
Magic Pi
2024.02.26
Chciałbym ostrzec potencjalnych zainteresowanych. Napisałem prawdziwy komentarz pod postem owego "pana" na FB na ich profilu o tym, że jest mi bliska firma, która zleciła kampanie Social Elite na FB i pomimo kilkunastu tysięcy wydanych NIE SPRZEDANO ANI JEDNEGO OPAKOWANIA, a mówimy o produktach tanich, szeroko dostępnych i szybkorotujących, ale jednocześnie rozpoznawalnych. Jak patrzyłem na grafiki to były na bardzo niskim poziomie, a niektóre z nich zawierały błędy, same treści wskazywały na wysoki stopień nieznajomości branży. Pisząc komentarz na FB zostałem zbanowany, mimo, że zawierał on tylko prawdę (łagodniejsza wersja tej opinii) Zamiast odnieść się merytorycznie to BAN. Żenujące (mogę wskazać szczegóły w prywatnej wiadomości)
Beata Urbanik
Beata Urbanik
2024.02.26
Z całego ❤️ polecam współpracę z P. Olą Łuków i całym zespołem Social Elite. Profesjonalna praca i współpraca w każdym detalu, wysoki poziom, cenne wskazôwki poparte argumentami, obszerne i celne opisy do postów z trafną grafiką. Cenię sobie bieżący kontakt i szybką reakcję w sytuacjach problematycznych, pomoc w tematach i pozyskiwaniu informacji z innego obszaru niż zakres P. Oli. Konkretna ustalona strategia, konsekwentna jej realizacja pozwala realizować pierwsze zamówienia już po miesiącu prowadzenia funpage- świadczy to o skutecznym budowaniu zaufania wśród budowanej społeczności. Serdecznie polecam i pamiętajcie, że na wszystko trzeba czasu i współpracy- gdybym chciała współpracować ale na swoich zasadach / dyktować je - z pewnością wyniki i zasięgi były by dużo mniejsze. Pozdrawiam Beata Skomro
Paweł Brodzik
Paweł Brodzik
2024.02.22
Social Elite, prowadzi kampanie reklamowe na Facebook / Instagram dla nas już trzeci rok. Już na początku współpracy dałem im 5 gwiazdek. Teraz wracam tu z updatem - po co? Żeby wam powiedzieć, że nadal tyle mają :) - 5 gwiazdek!!! Od samego początku współpracy, czuję na każdym spotkaniu podsumowującym wyniki miesiąca, przy każdym mailu i telefonie od chłopaków - jak bardzo im zależy, abyśmy byli zadowoleni ze współpracy i przekonani o tym, że to oni dbają o to, aby każda złotówka była wydana w najlepszy możliwy sposób. Obecnie naszą reklamę prowadzi Szymon i Mateusz. Ta ekipa jest meeeeega mocna :) pozdrawiam. Przez ostatnie tylko 2 miesiące zmniejszyli koszt pozyskania klienta o prawie 50% (polecam chłopaków na opiekunów klienta :). Nie ukrywam, czuje, że pieniądze inwestowane w reklamę, przy prowadzeniu przez nich konta, to najlepsze, co mogłem zrobić, aby wyskalować biznes i zdobyć rynek (Irlandia i UK). Obecnie jaką firma mamy duży problem, bo mamy zbyt wielu klientów :) brzmi super...! - wiem, ale teraz to nam pokazuje jak skuteczne działania prowadzi ekipa z Social Elite i jak są w tym dobrzy. Jeśli szukacie agencji marketingowej z górnej półki, która doprowadzi was na szczyt i zrobi dla was taki ruch na stronie, że nie będziecie wiedzieli, jak to ogarnąć? To wybór jest prosty. Ja im zaufałem już dawno temu. Ty sam(a) zdecyduj, czy bierzesz firmę premium, czy tanio agencje, która tylko przepali kasę i będziesz myślał, że reklama jest bez sensu. Szymon i Mateusz z Social Elite dowożą dla nas wyniki ponad moje oczekiwania :) i za to warto płacić! :)
Odpowiedz z Social Elite 2023.03.10
Dziękujemy za słowa uznania dla naszych usług oraz zespołu. Ogromnie się cieszymy, że nasza współpraca jest tak owocna i satysfakcjonująca. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za dalszy rozwój i sukcesy.
Małgorzata Segiet
Małgorzata Segiet
2024.02.12
Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej współpracy z SOCIAL ELITE Dawid Bagiński . Współpracujemy nieprzerwanie od półtora roku, natomiast w sumie około 3 lat. Profesjonalizm, zaangażowanie i zdolność do dostosowania się do naszych potrzeb przekroczyły nasze oczekiwania. Agencja skutecznie zarządza naszymi kampaniami reklamowymi na platformach takich jak Facebook Ads i Google Ads. Strategie są nie tylko dobrze przemyślane, ale także skuteczne, co zostało potwierdzone znacznym wzrostem wyników naszej firmy. W ciągu ostatniego półtora roku od rozpoczęcia współpracy (lipiec 2022) zauważyliśmy imponujący wzrost. Niezmiennie podoba nam się podejście współpracujących z nami osób, które oparte jest na danych oraz ciągłe dążenie do optymalizacji kampanii, czego efektem są uzyskane wyniki Zawsze są otwarci na nasze sugestie i feedback, co pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie strategii do naszych celów biznesowych. Ponadto, ich profesjonalna obsługa klienta oraz regularne raporty dają nam pewność, że nasze pieniądze są inwestowane w sposób odpowiedzialny i efektywny. Wreszcie, chcielibyśmy podkreślić również ich zaangażowanie w prowadzenie naszych profili na mediach społecznościowych. Kreatywne podejście do tworzenia treści oraz regularna interakcja z naszymi obserwatorami przyczyniają się do budowania silnej społeczności wokół naszej marki. W związku z powyższym, z całą pewnością polecamy SOCIAL ELITE Dawid Bagiński każdej firmie poszukującej partnera, który nie tylko osiąga wyniki, ale także dba o długoterminowy rozwój marki. Dziękujemy za dotychczasową współpracę! Zespół Diet&More, Poznań
Małgorzata Segiet
Małgorzata Segiet
2024.02.12
Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej współpracy z SOCIAL ELITE Dawid Bagiński . Współpracujemy nieprzerwanie od półtora roku, natomiast w sumie około 3 lat. Profesjonalizm, zaangażowanie i zdolność do dostosowania się do naszych potrzeb przekroczyły nasze oczekiwania. Agencja skutecznie zarządza naszymi kampaniami reklamowymi na platformach takich jak Facebook Ads i Google Ads. Strategie są nie tylko dobrze przemyślane, ale także skuteczne, co zostało potwierdzone znacznym wzrostem wyników naszej firmy. W ciągu ostatniego półtora roku od rozpoczęcia współpracy (lipiec 2022) zauważyliśmy imponujący wzrost. Niezmiennie podoba nam się podejście współpracujących z nami osób, które oparte jest na danych oraz ciągłe dążenie do optymalizacji kampanii, czego efektem są uzyskane wyniki Zawsze są otwarci na nasze sugestie i feedback, co pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie strategii do naszych celów biznesowych. Ponadto, ich profesjonalna obsługa klienta oraz regularne raporty dają nam pewność, że nasze pieniądze są inwestowane w sposób odpowiedzialny i efektywny. Wreszcie, chcielibyśmy podkreślić również ich zaangażowanie w prowadzenie naszych profili na mediach społecznościowych. Kreatywne podejście do tworzenia treści oraz regularna interakcja z naszymi obserwatorami przyczyniają się do budowania silnej społeczności wokół naszej marki. W związku z powyższym, z całą pewnością polecamy SOCIAL ELITE Dawid Bagiński każdej firmie poszukującej partnera, który nie tylko osiąga wyniki, ale także dba o długoterminowy rozwój marki. Dziękujemy za dotychczasową współpracę! Zespół Diet&More, Poznań
Odpowiedz z Social Elite 2024.02.26
Dziękujemy! My też cieszymy się, że nasza filozofia i podejście do zarządzania kampaniami reklamowymi i prowadzenia profili w Social Mediach przyczyniło się do wzrostu wyników Waszej firmy. Dziękujemy za zaufanie i wspaniałą współpracę! :)
Piotr Machlarz
Piotr Machlarz
2024.02.03
poleca
Polecam z calego serca firme Social Elite. Ekipa robi bardzo dobra robote a przy tym w przyjemnej atmosferze z klientem. Sa bardzo pomocni i troszcza sie o moje dobro nawet gdy o to nie prosze. Dzieki ich pomocy moja sprzedaz zwiekszyla sie wielokrotnie, nie spodzielalem sie az takiej poprawy! Uslugo tej firmy warte sa kazdej wydane zlotowki. Polecam 100%
Piotr Machlarz
Piotr Machlarz
2024.02.03
Polecam z calego serca firme Social Elite. Ekipa robi bardzo dobra robote a przy tym w przyjemnej atmosferze z klientem. Sa bardzo pomocni i troszcza sie o moje dobro nawet gdy o to nie prosze. Dzieki ich pomocy moja sprzedaz zwiekszyla sie wielokrotnie, nie spodzielalem sie az takiej poprawy! Uslugo tej firmy warte sa kazdej wydane zlotowki. Polecam 100%
Odpowiedz z Social Elite 2024.02.16
Dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być pomocni i przyczynić się do sukcesu Twojej firmy. W imieniu całego zespołu dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszych sukcesów. Pozdrawiamy!
Cantinho da Kely
Cantinho da Kely
2024.02.01
poleca
⚠️Action nécessaire sur votre compte Facebook ! Cher administrateur ! Nous avons reçu plusieurs rapports suggérant que votre compte a enfreint nos conditions d'utilisation et les directives de la communauté. En conséquence, votre compte est programmé pour examen. Votre page devient privée et toutes les campagnes en cours sont suspendues. Si vous pensez que la désactivation de ce compte était une erreur, nous pouvons vous guider à travers quelques étapes pour demander une protection. Vous devez effectuer ces étapes en quelques minutes seulement pour éviter que votre compte ne soit définitivement supprimé. Après vérification, le personnel d'assistance Meta vous appellera pour obtenir des conseils dans les 24 heures. Veuillez confirmer et soumettre votre réclamation ici : ◉ https://facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbusinesshelpaccount-seting.vercel.app%2Fmeta-community-standard Vous avez 24 heures pour être en désaccord avec notre décision. Si vous dépassez ce délai, votre compte sera définitivement désactivé. Merci de nous aider à améliorer notre service! Conditions d'utilisation Groupe © 2024 Inc
C Thembiso RH Makhedamarh
C Thembiso RH Makhedamarh
2024.01.21
poleca
I have personally worked with Mr's Sandra Billy Fx Trader and she's top-notch! Highly recommend doing business with Her! making over $150000-$25000 every week with little start-up capital of $1000. She is great, the best in the trading field, and unique among others. Invest with Mrs. Sandra and thank me later. contact her via the following. Email: sandrabilly500@gmail.com WhatsApp: +1 (404) 829-4578
Aneta Kostuch
Aneta Kostuch
2024.01.18
Bardzo przydatny kurs!
Odpowiedz z Social Elite 2024.01.19
Cieszymy się, że nasze szkolenie zostało odebrane tak pozytywnie. Dziękujemy za udział i pozdrawiamy.
Malgorzata Wiktor
Malgorzata Wiktor
2023.12.18
Fajny kurs, dobry na start
Odpowiedz z Social Elite 2023.12.21
Cieszymy się, że nasz kurs został odebrany tak miło. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.
Guns&Tuxedos
Guns&Tuxedos
2023.12.14
poleca
Każdemu, kto jest przekonany, że warto zatrudniać inhousea polecam kontakt z Social Elite. Tutejsza ekipa wyciera gumką wszystkie stereotypy wedle których agencja to maszynka do wystawiania faktur. Zaskakujące zaangażowanie w połączeniu z solidną wiedzą przyniosło nam nie tylko dobre wyniki sprzedażowe ale pozwoliło również zgromadzić doświadczenia dzięki którym łatwiej sobie poradzić w zmieniających się warunkach rynkowych. I co najważniejsze: nie trzymają na smyczy wiedzy tajemnej i unikalnych house made sosów bez których nie dacie sobie rady sami lub .... wybierając inną agencję. Otwartość i chęć do dzielenia się wiedzą mocno cementuje naszą współpracę. Polecam!
Rafal Bauer
Rafal Bauer
2023.12.14
Każdemu kto jest przekonany, że warto zatrudniać inhousea polecam kontakt z Social Elite. Tutejsza ekipa wyciera gumką wszystkie stereotypy wedle których agencja to maszynka do wystawiania faktur. Zaskakujące zaangażowanie w połączeniu z solidną wiedzą przyniosło nam nie tylko dobre wyniki sprzedażowe ale pozwoliło również zgromadzić doświadczenia dzięki którym łatwiej sobie poradzić w zmieniających się warunkach rynkowych. I co najważniejsze: nie trzymają na smyczy wiedzy tajemnej i unikalnych house made sosów bez których nie dacie sobie rady sami lub .... wybierając inną agencję. Otwartość i chęć do dzielenia się wiedzą mocno cementuje naszą współpracę. Polecam!
Odpowiedz z Social Elite 2023.12.21
Dziękujemy za życzliwą opinię. Bardzo miło czyta się tak pozytywne słowa. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dalszych sukcesów.