Handelsonderneming Smolders B.V. Recensies

Handelsonderneming Smolders B.V. Recensies

4.7

Uitstekend - gebaseerd op 155 beoordelingen

smoldersbv.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (155)
Christiaan Van Avermaet
Christiaan Van Avermaet
2024-02-22
Snelle en correcte levering
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-23
Beste Christiaan, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle en correcte levering. Uw tevredenheid is onze prioriteit. ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet, Handelsonderneming Smolders B.V. Team Smolders
Foto George Vedder
Foto George Vedder
2024-02-16
Snelle en correcte levering
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-16
Beste George, Dank u wel voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Voel u altijd welkom. ๐ŸŽ‰ Met vriendelijke groet, Team Smolders
Leen Zwarteveld
Leen Zwarteveld
2024-02-16
Zeer snelle levering
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2023-08-01
Hartleijk dank voor de review Leen.
Ernst Jan De Vor
Ernst Jan De Vor
2024-02-14
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-15
Beste Ernst Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen uw feedback. Mocht u suggesties hebben, horen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Patrick De cock
Patrick De cock
2024-02-13
Snelle levering
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-14
Beste Patrick, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. We blijven onze service voor u verbeteren. Hartelijk dank! ๐Ÿšš๐Ÿ’จ Met vriendelijke groet, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders
joe arbre
joe arbre
2024-02-12
Vriendelijk personeel (Jeroen), behulpzaam mijn vragen uitgezocht en snelle verzendservice. Zo moet het zijn. Dank u.
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-13
Beste Joe, bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en ons teamlid Jeroen. ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet, Team Smolders
Corina Mertens
Corina Mertens
2024-02-07
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-08
Beste Corina, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We stellen uw feedback zeer op prijs! ๐Ÿ™ Met vriendelijke groet, Handelsonderneming Smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Bootcamp Houwaart Noordwijk
Bootcamp Houwaart Noordwijk
2024-02-06
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-07
Beste Bootcamp, hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Het is altijd fijn om te horen dat we het goed doen! ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet / Kind Regards / Mit freundlichen GrรผรŸen, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Piet Grootenboer
Piet Grootenboer
2024-02-06
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-07
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw tevredenheid en positieve beoordeling. We hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet / Kind Regards / Mit freundlichen GrรผรŸen, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Peter Vrijland
Peter Vrijland
2024-02-05
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-06
Beste Peter, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
R. de Jong-Gosselink
R. de Jong-Gosselink
2024-02-05
Scherpe prijs perfect verzonden
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-02-06
Beste R., Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze prijzen en verzendservice ๐Ÿ“ฆ. Met vriendelijke groet, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders
Kris Moris
Kris Moris
2024-01-30
Dik in orde
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-31
Beste Kris, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag weer tot ziens! ๐Ÿ™ Met vriendelijke groet, Team Smolders
Kees van den Berg
Kees van den Berg
2024-01-29
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-30
Dear Kees, Thank you for your review. We appreciate your feedback. If you have any additional details to share, please do not hesitate to get in touch. Met vriendelijke groet / Kind Regards / Mit freundlichen GrรผรŸen, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Pieter
Pieter
2024-01-29
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-30
Dear Pieter, Thank you very much for your feedback. We are thrilled to see that you had a positive experience with us. Your satisfaction is our top priority. Thanks again! Met vriendelijke groet / Kind Regards / Mit freundlichen GrรผรŸen, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
michele braconnier
michele braconnier
2024-01-24
Ontgoocheld, waardeloos en te licht materiaal, buis was al ingedeukt bij aankomst. Vandaag vastgesteld dat we dit absoluut niet kunnen monteren omdat ze ook nog eens openstaat, waardoor ze lucht zal trekken. Ze is dus onbruikbaar. Positief was de snelle levering en - na contact met de klantendienst - het voorstel tot gedeeltelijke terugbetaling.
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-26
edit: Na contact met ons op te hebben genomen en omruilen voor de klant geen optie was hebben wij de volledige artikelwaarde in overleg met de klant vergoed. Beste Michele, het spijt ons zeer te horen over deze ervaring. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via info@smoldersbv.nl, zodat we u kunnen helpen de situatie op te lossen ๐Ÿ’ผ. Vermeld hierbij uw bestelnummer en stuur tevens de foto's mee. Met vriendelijke groet, Team Smolders
Sandra de Vreugd
Sandra de Vreugd
2024-01-22
Snelle levering product was als verwacht Prima
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-22
Beste Sandra, bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering. Tot de volgende keer! ๐Ÿš€ Met vriendelijke groet, Team Smolders
Guy Schietecatte
Guy Schietecatte
2024-01-18
Zeer goede service en zeer behulpzaam!
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-19
Beste Guy, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat u onze service waardeert. Het was ons een genoegen u te helpen! ๐Ÿ™Œ Met vriendelijke groet, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders
Marco Snoeij
2024-01-18
Alternatief Goed advies door de site voor een passen alternatief. snel verzonden
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-18
Beste Marco, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat ons advies en snelle verzending aan je verwachtingen voldeden. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Smolders
marco curre
marco curre
2024-01-15
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-15
Dear Marco, We truly appreciate your high rating. ๐Ÿ‘ Your feedback serves as our motivation to persistently deliver top-notch service. Thank you for your support! Met vriendelijke groet / Kind Regards / Mit freundlichen GrรผรŸen, Handelsonderneming smolders B.V. Team Smolders Spaubeekstraat 95-22 5035 JV Tilburg T: 085-0640877 E: info@smoldersbv.nl W: https://smoldersbv.nl/
Bruno Van den Eede
Bruno Van den Eede
2024-01-15
Super goeie en snelle service
Antwoord van Handelsonderneming Smolders B.V. 2024-01-15
Beste Bruno, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze service. We kijken ernaar uit u in de toekomst te mogen helpen. ๐Ÿ˜Š Met vriendelijke groet, Team Smolders