Smart Event - Rasvjeta za vjenčanja

Smart Event - Rasvjeta za vjenčanja Reviews

Excellent rating
5.0
113 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (113)
Rea Vrandecic
Rea Vrandecic
2024.02.13
Odlična suradnja, jako pristupačni oko dogovora i same izvedbe. Posebna pohvala za tehničara koji je bio s nama - hvala puno na svemu!
Danijela Medvid
Danijela Medvid
2024.02.09
Bilo je fenomenalno!!!!!hvala puno sto ste učinili moj dan još posebniji!!!!
jure simic
jure simic
2024.01.09
Darijan Kruhan
Darijan Kruhan
2024.01.09
Odlična tvrtka ,profesionalan odnos
Matea Bengez
Matea Bengez
2023.12.19
Prekrasni ljudi jako lijepa suradnja 😍
Ivan Petričević
Ivan Petričević
2023.12.04
Karla Kasic
Karla Kasic
2023.12.04
Predivno, opušteno, veselo i prije svega profesionalno iskustvo! Definitivno velika preporuka za cijeli tim, usluga na vrhuncu, a uspomene za cijeli život!
Anari
Anari
2023.11.20
Lucija Arbutina
Lucija Arbutina
2023.11.06
Viktorija Škrlec
Viktorija Škrlec
2023.10.31
Jako lijepa suradnja tokom cijele večeri. Svi gosti su hvalili niski dim koji je bio gust, a nije se previsoko dizao. Za photo booth imamo sve pohvale, a personalizirani album sa porukama gostiju je predivan i pun pogodak. Sve pohvale i preporuke s naše strane i svih naših gostiju!
Vanesa Burčul
Vanesa Burčul
2023.09.29
Svaka preporuka!
Tena Blagaj
Tena Blagaj
2023.09.25
recommends
Odlicna komunikacija, brz dogovor, ispunjenje svih zelja i svih sekundica koje su bitne kod pojedinih segmenata! Sve u svemu, tople preporuke!
Barbara Loncarevic
Barbara Loncarevic
2023.09.24
Vrlo ljubazni i profesionalni. Sve je bilo savrseno 😊 Hvala Vam jos jednom
Eugen The
Eugen The
2023.09.18
Tihomir Dundović
Tihomir Dundović
2023.09.18
Prekrasno iskustvo suradnje, jednostavna komunikacija, bez nepoznanica, vrlo profesionalno i ugodno osoblje. Svi zahtjevi i želje ispunjeni bez ikakvih problema. Veliko Hvala Smart Event!
Barbara Jurisic
Barbara Jurisic
2023.09.18
Ekipa super ste. Gosti su bili oduševljeni. Hvala vam na svemu 😄😄😄❣️❣️❣️
Ivan Krznarević
Ivan Krznarević
2023.09.15
Posao je odraden fantasticno. Presretni smo sto smo odabrali bas vas za nas poseban dan! Niti u jednom trenutku nismo morali brinuti od kutku za slikanje jer je Ante odradio fantastican posao! Ma preporucam svima!!!!!
Lucija Begović
Lucija Begović
2023.09.04
Preporuke! :))
D K
D K
2023.09.04
Tehnicar koji je radio na svadbi je posao odradio savrseno! Hvala sto ste nas dan ucinili jos posebnijim!
Lovro Vitić
Lovro Vitić
2023.09.04
Profesionalno i po dogovoru, vrlo ljubazno osoblje!