SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging

slotenmakeruden.nl

SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
124 recensies Geverifieerd
SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging
%title%

%offer%

Recensies ( 124 ) 5.0

Jessika van Loon
Jessika van Loon
2024.03.04
Bram is een vakman, weet waar hij over heeft en wat hij doet. Vanmorgen gebeld en vanmiddag slot vervangen. Alles netjes volgens afspraak. Top services
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.03.05
Beste Jessika, hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons vakmanschap en onze snelle service. Graag tot een volgende keer!
Loes Van Thiel
Loes Van Thiel
2024.03.02
Vriendelijk en deskundig! Het slot kon heel snel gerepareerd worden nadat we gebeld hadden. Aanrader!
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.03.04
Beste Loes, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer!
Arbeiko Beiko
Arbeiko Beiko
2024.02.28
Great job and a fair price!
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.02.29
Dear Arbeiko, we appreciate your positive feedback! Ensuring quality service at a fair price is our top priority. Thank you for choosing us!
F. Welten
F. Welten
2024.02.24
Toen het slot van onze voordeur kapot was, heeft Bram ons goed en snel geholpen. Fijn om zo’n betrouwbare slotenmaker in de regio te hebben.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.02.25
Beste F. Welten, bedankt voor uw complimenten over ons werk. We zijn blij te horen dat u tevreden bent. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst. Met vriendelijke groet.
Martin Gerritsen
Martin Gerritsen
2024.01.28
Direct contact en opgelost! Zeer fijne terugkoppeling en mijn vader gerust gesteld. Zeker een aanrader.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.29
Beste Martin, hartelijk dank voor uw positieve woorden. We zijn blij te horen dat we u en uw vader goed hebben kunnen helpen. We waarderen uw aanbeveling enorm!
Jos Reijnders
Jos Reijnders
2024.01.26
De meest kundige vakman die je maar kan wensen, altijd vriendelijk en zeer bekwaam.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.28
Beste Jos, hartelijk dank voor de positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen voor je.
eijkelenburg pc
2024.01.25 2024.01.25 | Netherlands
Perfect werk geleverd Ja gewoon in een woord geweldig. Je hoort met betrekking tot problemen met sloten open maken de meest vreemde verhalen, mensen worden opgelicht met absurd hoge facturen voor kleine werkzaamheden. Welnu ik kan u melden dat SlotenService Uden perfect werk levert tegen een zeer redelijk tarief. Wij hadden ons buitengesloten door de sleutel van de voordeur aan de binnenzijde van de deur in het slot te laten zitten, daarom kon de sleutel aan de buitenzijde niet in het cilinderslot. Omdat wij eerder een zeer goede ervaring hadden met het bedrijf hebben wij hem ook nu weer gebeld. De belofte om binnen een half uur ter plekke te zijn werd ruimschoots gehaald. Binnen een kwartier was hij bij ons appartement en binnen de kortste keren konden wij weer naar binnen zonder enige schade. Perfect werk geleverd. Zeer zeker een aanrader bij problemen met sloten. Zeer professioneel, zeer goed humeur, zeer vriendelijk .
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.26
Beste Eijkelenburg, hartelijk dank voor uw lovende woorden. We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn en waarderen uw aanbeveling enorm. Vriendelijke groeten.
N Heijstek
N Heijstek
2024.01.18
Voordeurslot was kapot gegaan. Bram is snel komen kijken en heeft duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren om dit weer goed werkend te krijgen. Het is uitstekend vervangen en hij denkt goed mee met de klant. Top service!
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.19
Beste N, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat Bram u zo goed heeft kunnen helpen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groeten.
Bram van Rossum
Bram van Rossum
2024.01.10
Mijn driepuntslot van de voordeur was kapot. Bram heeft meteen gereageerd en is direct gekomen. Slot bekeken en keurig gemaakt. Daarnaast goed advies gegeven over het onderhouden van mijn sloten. Kortom, goed werk geleverd door een vakman.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.11
Beste Bram, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven ernaar het beste advies te geven. We zien je graag terug in de toekomst.
Amber
2024.01.09 2024.01.09 | Netherlands
topservice Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Snelle service. Echt een aanrader.

Datum ervaring: 08 Januari, 2024
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.10
Beste Amber, bedankt voor je geweldige feedback. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet.
Marion Poulussen
Marion Poulussen
2024.01.08
Geweldig wat een vakman. Staat altijd meteen klaar en komt met een goede oplossing. Dankjewel weer Bram voor de snelle service
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2024.01.10
Beste Marion, bedankt voor je lovende woorden. We zijn altijd bereid om te helpen. Fijn dat je blij bent met onze service. Met vriendelijke groet.
Petra snoek-coomans
Petra snoek-coomans
2023.12.29
Supersnelle service. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nette eerlijke prijs. Echt een aanrader.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.12.31
Beste Petra, wij stellen je vriendelijke woorden zeer op prijs! Fijn om te horen dat je onze service en prijzen waardeert. Hartelijk dank voor je aanbeveling!
warzone killers
warzone killers
2023.12.16
Geweldig service, ik ben met een dikke tien geholpen! Dankjewel bram
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.12.17
Beste warzone killers, bedankt voor je positieve feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Graag gedaan! Groet, het team.
FrankW
FrankW
2023.12.13
Omdat we ons huis niet meer binnen konden heb ik na het bekijken van reviews gebeld met Bram van Boxtel. Het probleem uitgelegd en een prijsopgave gevraagd. Binnen een half uur stond hij voor de deur. Vrij snel konden we weer naar binnen. Hij heeft netjes gewerkt en is binnen de opgegeven prijsopgave gebleven. Wij zijn er erg blij mee. Duidelijk, attent en betrouwbaar. Een aanrader.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.12.14
Beste Frank, hartelijk dank voor uw positieve woorden en aanbeveling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We zijn er altijd om u te helpen. Met vriendelijke groet.
Willibert Welz
2023.11.20 2023.11.20 | Netherlands
Geweldig Top. Komt afspraken na. Werkt zeer nauwkeurig. Echt aan te bevelen, maar dat zie je al in alle reviews. Zelfs een probleem verholpen wat door een ander is veroorzaakt. Echt heel fijn.
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.11.21
Beste Willibert, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We staan altijd klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet.
Peter Nooijen
Peter Nooijen
2023.11.16
Vanochtend gebeld in verband met een kapot slot. Voor Slotenservice Uden gekozen vanwege de vele en uitstekende reviews. Ik kan dit alleen maar bevestigen: deze ochtend al meteen gerepareerd omdat Bram toch in de buurt was. Fijn contact gehad, kwaliteit ook erg goed!
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.11.17
Beste Peter, bedankt voor je fantastische feedback. We zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Hans de Krijger
Hans de Krijger
2023.11.10
Reparatie vakkundig uitgevoerd met goed advies voor onderhoud
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.11.11
Beste Hans, hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Wij zijn altijd blij om onze klanten te kunnen helpen met vakkundige reparaties en advies. Graag tot ziens!
Marit Bogers
Marit Bogers
2023.11.06
Goed werk geleverd: een nieuw slot gemaakt en andere sloten vervangen zodat 1 sleutel op alles past. Fijn contact gehad, snelle afspraak gemaakt en goed advies. Alles ziet er weer super uit, heel blij mee!
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.11.08
Beste Marit, bedankt voor je positieve review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en advisering. Het was ons een genoegen je te helpen. Met vriendelijke groet.
Paula Gloudemans
Paula Gloudemans
2023.10.29
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.10.31
Beste Paula, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn dat je onze dienstverlening zo goed hebt gewaardeerd!
Harm Zoggel
Harm Zoggel
2023.10.25
Antwoord van SlotenService Uden | Uw partner in beveiliging 2023.10.26
Beste Harm, dank voor je mooie beoordeling van ons werk!