Slagtøj Centret A/S Reviews

Slagtøj Centret A/S Reviews

4.7

Excellent - based on 125 reviews

slagtojctr.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (125)
Xueyin Cui
Xueyin Cui
2022-08-06
Advertisement
Jari Vartiainen
Jari Vartiainen
2022-07-23
Et besøg værd - God service og en professionel imødekommenhed i forbindelse af en evt handlen eller blot en rådgivning til en kunde😎🙏✨👍;)...
Søren Mortensen
Søren Mortensen
2022-06-25
Altid sublim service og gode råd. Der er få steder hvor der er så vildt mange års erfaring bag skranken og der er altid plads til en god ide til en løsning til en god pris. Der er noget nærvær og indsigt som man ikke kan finde online. Jeg kan kun anbefale trommeslagere i alle aldre at besøge Slagtøj Centret. Tak for endnu en god løsning på en tromme hardware udfordring.
Bjarke Mortenlau Jensen
Bjarke Mortenlau Jensen
2022-06-24
recommends
Et meget roligt og hyggeligt serviceniveau, med plads til god humor. Medarbejder viste med det samme hvad jeg skulle have, efter en kort forklaring, fik jeg præcist, hvad jeg selv havde fundet frem til, på nettet. En specifik børnetromme. Jeg købte efterfølgende en Cajun og et sæt guitarstrenge. Mit første besøg hos Slagtøj Centret, men absolut ikke det sidste. Suveræn fantastisk butik, med yderst flinke og service minded ansatte. Mvh. Bjarke
Katerina Anagnostidou
Katerina Anagnostidou
2022-05-14
Advertisement
Thomas Michael Jensen
Thomas Michael Jensen
2022-04-05
recommends
kaffe... og en formidabel betjening.. flinke folk.. og så kan man jo altid få lidt godt med hjem..
Thomas Møller
Thomas Møller
2022-03-14
Maja Regel
Maja Regel
2022-03-12
Christian Liljedahl
Christian Liljedahl
2022-02-25
Super service også når man kommer med et lidt alternativt problem. 🙂 Flinke og løsningsorienterede og hjælpsomme.
Advertisement
victorsgrace
victorsgrace
2022-01-04
Super sød og spændende butik, med meget venligt og hjælpsomt personale! Kom derind efter en særlig kalimba og fandt det helt perfekte i virkeligt god kvalitet!
Reply from Slagtøj Centret A/S 2022-01-13
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os! Dejligt du fandt den helt rigtige kalimba, og den passer ind i din fine samling :-)
Marie Jensen
Marie Jensen
2021-12-18
recommends
fantastisk service og rådgivning
Kurt Ljungberg
Kurt Ljungberg
2021-11-27
.Smukt sted. God venlig og vidende service. Et godt sted at slå sig løs👍
Reply from Slagtøj Centret A/S 2022-01-13
Tusind tak for din anmeldelse Kurt, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Kenneth Frandsen
Kenneth Frandsen
2021-11-06
God betjening og et bredt udvalg
Reply from Slagtøj Centret A/S 2022-01-13
Tusind tak for din anmeldelse Kenneth, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Advertisement
Retreat Me
Retreat Me
2021-11-03
En skøn musik butik i hjertet af Frederiksberg, jeg kom for at købe en Gong, her er et stort udbud af trommer og andre gode instrumenter. En fantastisk og personligt nærværende god oplevelse.
Reply from Slagtøj Centret A/S 2022-01-13
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os! Du fik den vildeste gong, og vi du stadig er vild med den :-)
Lars Johannsen
Lars Johannsen
2021-10-21
Reply from Slagtøj Centret A/S 2022-01-13
Tusind tak for din anmeldelse Lars, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Finn Nørgaard-Pedersen
Finn Nørgaard-Pedersen
2021-10-04
Reply from Slagtøj Centret A/S 2021-10-13
Tusind tak for din anmeldelse Finn, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Basyani Andréa
Basyani Andréa
2021-09-23
Fed butik med stort udvalg og fantastisk betjening. Ejeren er super sød og hjælpsom
Reply from Slagtøj Centret A/S 2021-10-13
Tusind tak for din anmeldelse Basyani, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Advertisement
Lars Bjørnstad
Lars Bjørnstad
2021-09-18
recommends
De bedste i Danmark 🥁♥️🥁♥️🇩🇰
Troels Freud-Magnus
Troels Freud-Magnus
2021-09-08
Reply from Slagtøj Centret A/S 2021-09-08
Tusind tak for din anmeldelse Troels, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!
Jonas føgh
Jonas føgh
2021-06-07
Fin butik, godt at der stadig er rigtig butikker og ikke alt er på nettet
Reply from Slagtøj Centret A/S 2021-06-08
Tusind tak for din anmeldelse Jonas, det sætter vi stor pris på, og det betyder meget for os!