Slagerij Ter Weele

slagerijterweele.nl

Slagerij Ter Weele Reviews

Excellent rating
4.8
148 reviews Verified
Slagerij Ter Weele
%title%

%offer%

Reviews ( 148 ) 4.8

catherina woortman
catherina woortman
2024.05.01
Beste slager van Nederland
Ram-ono Games
Ram-ono Games
2024.04.28
Willem Proper
Willem Proper
2024.04.15
Ik heb afgelopen Zaterdag 13 april 3 rookworsten en twee stukjes grillworst gekocht. Het was bedroevend SLECHT. Rookworst leek wel knakworst, grillworst was smaakloos. Ik kom er niet meer!
Othmar May
Othmar May
2024.03.30
Henk uit den Bogaard
Henk uit den Bogaard
2024.03.29
Albertje Wetering Van De
Albertje Wetering Van De
2024.03.15
bert kraan
bert kraan
2024.02.29
Ambacht in hoofdletters! Mijn eigen hert laten verwerken en alles tot in de puntjes verzorgd. Top!
Vera van Velsen
Vera van Velsen
2024.02.17
I love Vietnam
I love Vietnam
2024.02.12
Per accident hier gepasseerd met een hongertje en heel wat lekkers ingekocht. Goede kwaliteit
Sander Severins
Sander Severins
2024.01.11
Uitstekende producten en lekker vlees.
Wilco Blokvoort
Wilco Blokvoort
2024.01.07
Prima voor elkaar
Marcel Doeve
Marcel Doeve
2023.12.30
Ik kom er al een poosje, leuk personeel inderdaad maar ik vind de kwaliteit en prijs de laatste tijd wel erg. Je betaalt een boel geld terwijl ze zich niet van anderen meer onderscheiden. Dus ik kom er niet meer, ga niet voor leuk personeel betalen en B producten krijgen.
Gerrit De Weerd
Gerrit De Weerd
2023.12.29
Als je van eerlijk en goed vlees of wild houdt dat ben je bij hun op de juiste plek😉
Piet Bredenoord
Piet Bredenoord
2023.12.23
Kwaliteit hoog in het vaandel,en super vriendelijk geholpen
Otse
Otse
2023.12.11
Groot assortiment van hoge kwaliteit. Prettige bediening en alles redelijk geprijsd.
Martin Huikeshoven
Martin Huikeshoven
2023.12.02
Een vuil wildzwijn gekocht om zelf uit te benen
nico blonk
nico blonk
2023.11.20
Vrijdag waren wij een dagje op de Veluwe en zijn bij slagerij Ter Weele langs geweest. We hebben daar vleeswaren gekocht o.a.pekelvlees waar geen enkele smaak of reuk aanzat. De ham en de rosbief zijn van goede kwaliteit. De leverworst is oké. Wij hebben ook vlees gekocht o.a. Slavinken ook deze waren helaas smaakloos. Jammer dat je dit bij deze slager deze ervaring moet hebben.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
2023.10.19
Wat moet je nou over te Weele zeggen. Volgens mij is men alom bekend en gerenommeerd. Ken ze al mijn hele leven en behoord al jaren tot de beste slagers van ons land.
Marla de Haan
Marla de Haan
2023.09.16
Héérlijk! Goede slagerij, vriendelijk personeel, hoge kwaliteit vlees, zelfgemaakte producten zijn súper lekker. We zijn hier even op vakantie, maar we zouden hier zo iedere week terugkomen!
Henk-Jan Kruidenier
Henk-Jan Kruidenier
2023.09.09