SkovTrup ApS

SkovTrup ApS Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.8
69 anmeldelser Verificeret
%title%

%offer%

Anmeldelser (69)
Jorn Jepsen
Jorn Jepsen
2024.04.17
Har haft en god dialog, idet jeg havde særlige ønsker til det købte produkt, og som SkovTrup har efter absolut bedste evne efterlevet. Value for money
Jacob W Bunkeflod
Jacob W Bunkeflod
2024.04.17
Magnus Søjberg
Magnus Søjberg
2024.04.16
Hurtig levering og godt pakket ind.
Svar fra SkovTrup ApS 2024.04.16
Tak for dine stjerner Magnus. Håber dit projekt med egetræs facadelister blev godt 👍 Tirsdags hilsner fra team SkovTrup
Thomas Astradsson
Thomas Astradsson
2024.04.12
Fin kvalitet og leveret perfekt på palle, savnede kun mail om afsendelse fra lager.
Svar fra SkovTrup ApS 2024.04.15
Hej Thomas, Tak for dine stjerner. Beklager hvis du ikke har fået forsendelses info. fra vor transportør via shipmondo - kan desværre ske det at de går i spamfilter. God Mandag her fra team SkovTrup 👍
Mads Rahbek
Mads Rahbek
2024.04.10
Godt og nemt. Og Robinia er et fremragende produkt
Svar fra SkovTrup ApS 2024.04.10
Hej Mads, Tak for at du har givet dig tid til at give os stjerner 🌟 Det glæder os alle her ved team SkovTrup 👍 Håber dit højbed bliver en succes Forårs hilsner fra SkovTrup
Kjeld Kramsbjerg
Kjeld Kramsbjerg
2024.04.08
Alt forløb som forventet.
Svar fra SkovTrup ApS 2024.04.08
Hej Kjeld, Mange tak for dine stjerner som vi er glade for her ved team SkovTrup. Håber projektet med tagspån blev godt. Forårs hilsner fra SkovTrup 🌻
Allan Carstensen
Allan Carstensen
2024.03.21
Svar fra SkovTrup ApS 2024.03.22
Godmorgen Allan, Mange tak for dine stjerner - dem er vi glade for 👍 God arbejdslyst med robinie pæle Bedste hilsner fra os alle i team SkovTrup
Rene Kofoed
Rene Kofoed
2024.03.21
God service - gode produkter
Svar fra SkovTrup ApS 2024.03.21
Hej Rene, Mange tak for dine stjerner - dem er vi glade👍 Forårs hilsner her fra team SkovTrup 🌻
Anne-Marie Østergaard
Anne-Marie Østergaard
2024.03.16
Svar fra SkovTrup ApS 2024.03.16
Mange tak for stjernerne Anne Marie 🌟🌟🌟🌟🌟 Dem er vi glade for her ved team SkovTrup God forsat Lørdag 👍
Merethe Kirstine Jensen
Merethe Kirstine Jensen
2024.02.07
Svar fra SkovTrup ApS 2024.02.08
Godmorgen Merete, Dine stjerner varmer på en ellers kold Torsdag morgen. Mange tak fra os alle i team SkovTrup og held og lykke med projekterne💚
Rasmus Refer
Rasmus Refer
2024.01.19
Fantastisk flotte egestolper .. de var så flotte jeg bestilte nogle flere.
Svar fra SkovTrup ApS 2024.01.20
Hej Rasmus, Tak for de 5 stjerner og godt at høre du er glad for egetræs stolper. God weekend fra team SkovTrup 👍💚
Joachim Damsgaard
Joachim Damsgaard
2024.01.18
Super service. Ekstraordinær hjælp og vejledning fra Jon. Varmeste anbefalinger herfra.
Svar fra SkovTrup ApS 2024.01.19
Hej Joachim, Mange tak for dine kommentarer og stjerner 👍 Held og lykke med dit byggeprojekt med tørt egetræ - jeg skal give beskeden videre til Jon. Bedste Fredags hilsner fra team SkovTrup 🙂
Ole Stephansen
Ole Stephansen
2023.07.17
Super hurtig og personlig betjening. Meget fleksibel udlevering. Hurtig respons på mail. Konkurrencedygtige priser.
Svar fra SkovTrup ApS 2023.07.18
Hej Ole, Mange tak for stjernerne - dem er vi glade for her ved team SkovTrup Forsat god sommer 🌞 MVH SkovTrup
Morten Høegmark
Morten Høegmark
2023.07.05
Jeg kan anbefale at handle med dette firma. Der opstod nogle komplikationer i forhold til leveringen, som firmaet effektivt tog ansvar for- og håndterede. Fejl kan ske, men det vigtige i den sammenhæng er måden hvorpå dette så håndteres, og dette blev her gjort til fuld tilfredsstillelse.
Svar fra SkovTrup ApS 2023.07.05
Hej Morten, Mange tak for dine anmeldelse & kommentarer. Som nævnt giver transport indimellem udfordringer, men glad for det blev løst og varen kom frem. Venlig hilsen team SkovTrup
Elisabeth Vilstrup
Elisabeth Vilstrup
2023.06.30
Svar fra SkovTrup ApS 2023.06.30
Hej Elisabeth, Mange tak for dine stjerner - det glæder os alle her i SkovTrup 👍
Nichlas Boysen
Nichlas Boysen
2023.06.23
Utrolig flinke medarbejdere og meget imødekommende. Fik rigtig god vejledning og service.
Svar fra SkovTrup ApS 2023.06.23
Godmorgen Nichlas Mange tak for dine stjerner - det glæder os alle i SkovTrup 👍 Held og lykke med projekter.... Venlig hilsen team SkovTrup 🙂
Søren Simonsen
Søren Simonsen
2023.03.24
Jeg har handlet flere gange hos Skovtrup, og hver gang føler man sig virkelig værdsat som kunde. De tager sig tid til en, og og viser stor interesse for de projekter og problemstillinger, man har som kunde….. Det er absolut ikke sidste gang, jeg handler hos dem…. Kæmpe anbefaling herfra.
Svar fra SkovTrup ApS 2023.03.24
Hej Søren Mange tak for den fine anmeldelse som glæder os alle her ved team SkovTrup. Vi ser frem til at du besøger os igen. God weekend fra SkovTrup 👍
Hans Peter Juhl
Hans Peter Juhl
2022.11.27
Kan anbefales.
Svar fra SkovTrup ApS 2022.11.27
Goddag Hans Peter, Mange tak for stjerner og god Søndag fra alle i team SkovTrup 😉
Kristian Gade
Kristian Gade
2022.11.14
God service og godt udvalg fra et stort velfyldt lager.
Svar fra SkovTrup ApS 2022.11.14
Hej Kristian - mange tak for stjerner som vi er meget glade for 👍 Håber snart at se jer igen. MVH Team SkovTrup 🙂
Thomas Theisen
Thomas Theisen
2022.08.04
Købte sol sejl og 2 naturstolper. Mødte op og fik service i verdensklasse! Pris og kvalitet hænger sammen her, og det er i særdeleshed god kvalitet.
Svar fra SkovTrup ApS 2022.08.04
Hej Thomas Mange tak for dine kommentarer og forsat god sommer 😊 Hilsen team SkovTrup