Skovhøj Malerfirma

skovhoejmalerfirma.dk

Skovhøj Malerfirma Reviews

Excellent rating
4.9
45 reviews Verified
Skovhøj Malerfirma
%title%

%offer%

Reviews ( 45 ) 4.9

Martin Sauer
Martin Sauer
2024.05.14
Skovhøj Malerfirma leverer kvalitetshåndværk til fantastiske priser, endvidere overholder de alle aftaler og er god til at informerer kunden om evt. ændringer. Bestemt ikke sidste gang jeg bruger dem!
Christian Bonnesen
Christian Bonnesen
2024.04.05
Vi købte nyt hus og skulle have alt malet. Det fik vi Skovhøj til - både til rimelig pris, men også hurtigt. De arbejde tilmed i weekenden for at vi kunne flytte hurtigt ind! Rigtig god oplevelse! De er både dygtige og generelt professionelle!
Charlotte Greve
Charlotte Greve
2024.03.23
Skovhøj Malerfirma har i denne uge malet vores entre, køkken, spisestue og stue. Arbejdet er virkelig flot udført, kommunikationen med maleren var helt i top, og prisen var helt fair. Jeg giver derfor fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og kan kun anbefale Skovhøj Malerfirma til din næste maleropgave👍
Alberte Bundgaard
Alberte Bundgaard
2024.03.05
Jeg er fuldt ud tilfreds med en fantastisk service. Professionelt, hurtigt og fejlfrit. I mine øjne kunne ikke være gjort bedre. Opgave: Maling af 167 kvm hus, flere værelser med mørke farver der skulle være i andre lysere farver med hvid skarp kant rundt. Alle kanter er skarpe og de nye farver på væggene er spot on. Tak for et fantastisk stykke arbejde 👌🏼
Emre Karahan
Emre Karahan
2024.02.21
Kompetent malerfirma Fleksibel mht. startstidspunkt og meget hurtig og grundig til deres arbejde. De er meget hjælpsomme for at man sammen kan komme frem til den helt rigtige løsning på opgaven. Kommunikationen var i top, der var gennemgang før maling og efter maling. Kan klart anbefales.
Laurits Hoejmark
Laurits Hoejmark
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Super god maler! Og suveræn service, kan varmt anbefales
Christian Nissen
Christian Nissen
2023.10.25
Positive
Value
Et flot stykke arbejde og pengene værd Vi fik malet hele vores hus. De var omhyggelige med at få detaljer på plads omkring hvilken farve det præcist er der ønskes og kom med gode råd. Arbejdet blev udført indenfor den aftalte tid, og på trods af sygdom ved medarbejderne lykkedes det dem at blive færdig til den aftalte tid, selvom der skulle laves mere arbejde end først antaget. Vi fik også ordnet gulve, hvor servicen var lige så god og resultatet kunne ikke være flottere.
Helle Hansen
Helle Hansen
2023.10.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi vil helt klart vælge Skovhøj Malerfirma, når vi skal have malet igen. De er enormt dygtige og professionelle samt super flinke. God og hurtig kommunikation, overholder alle aftaler samt meget konkurrencedygtige og rimelige priser.
Lina Thirup
Lina Thirup
2023.09.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi kan kun give Skovhøj Malerfirma vores varmeste anbefaling! De malede vores 120 kvm hus indendørs og udendørs hurtigt, effektivt og med et meget flot resultat. Alting har været i orden gennem hele processen, kommunikationen har været god, og efterfølgende har der været mulighed for at få lidt ekstra maling til andre småprojekter. Så fin en service!
Søren Juul
Søren Juul
2023.07.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Kristoffer Rosenberg
Kristoffer Rosenberg
2023.07.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Malerarbejde fra Skovhøj var en virkeligt god kundeoplevelse fra start til slut - både proces og produkt var i top 👍. Mahmoud er rigtig god til at kommunikere, og give hurtige samt brugbare svar. Vejledningen og rådgivning ift. farve, glans og opgavens omfang, var også virkeligt god, og Mahmoud reddede os fra nogle dårlige valg. Proces er selvfølgelig ligegyldig, hvis resultatet ikke er godt, men det er det. Ikke bare godt, men helt i top! 🤩😍 Endda til en meget rimelig og konkurrencedygtig pris 💰✅ Vi er vilde med vores nymalede hjem, hvor der ikke er en finger, at sætte på det udførte arbejde. 👍😊 Vi siger tak til Mahmoud og hans søde folk, det har været en fornøjelse, at have dem gående 🙂. Vi vil bruge Skovhøj Malerfirma igen, og der skal lyde en klar anbefaling herfra.
karoline litrup King
karoline litrup King
2023.07.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Mette Hansted
Mette Hansted
2023.06.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Super god oplevelse! Vi er meget tilfredse!
Stine Myrhøj
Stine Myrhøj
2023.05.18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi har haft et rigtig godt forløb med Skovhøj Malerfirma. Og de har leveret et flot resultat.
Jasmin H
Jasmin H
2023.04.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Skovhøj Malerfirma kan klart anbefales! De var hurtige til at komme med tilbud og super serviceminded. Arbejdet blev udført langt hurtigere end forventet og til en super god pris!
Mathias Møller Andersen
Mathias Møller Andersen
2023.04.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Fantastisk service og fantastisk resultat! Skovhøj Malerfirma var utrolig professionelle og venlige at arbejde sammen med, og de leverede et flot resultat uden nogen form for rod eller besvær. De ydede endda en ekstra god service og sørgede for at rette op på eventuelle sætningsrevner i malingen. Jeg kan varmt anbefale Skovhøj Malerfirma til alle, der ønsker en kvalitetsmaler til deres hjem eller virksomhed.
Tonni Nielsen
Tonni Nielsen
2023.03.15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
God oplevelse, rigtig flot resultat, god og nem dialog. Kan klart anbefales.
Isabella Jørgensen
Isabella Jørgensen
2023.01.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi har fået malet vægge, karme og paneler i hele huset. Skovhøj malerfirma var hurtige til at komme med tilbud, hvor alt var inkluderet. Kommunikation var nem og hurtig og de var gode til at svare på spørgsmål! De rykkede ud med kort varsel og var færdige med at male dagen før aftalt. Malerarbejdet ser pænt og nydeligt ud. Vi er super tilfredse og vil klart bruge skovhøj malerfirma igen!
Jay Hempleman
Jay Hempleman
2023.01.13
Positive
Professionalism
Quality
Professional malerarbejde udførte hurtigt, effektivt, høfligt og med professionel stolthed. Det er ikke sidste gang vi benytte Skovhøj Malerfirma.
Malene Kearton
Malene Kearton
2023.01.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Mahmoud og hans mænd kom med kort varsel og præsterede top kvalitet arbejde. Vil varmt anbefale!