Skin Care Clinic

Skin Care Clinic Opinie

Opinie Doskonały
5.0
35 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (35)
Agnieszka Zakrzewska
Agnieszka Zakrzewska
2024.01.23
Polecam serdecznie pełny profesjonalizm ,a co najważniejsze widoczne efekty po zabiegach i oczywiście przemiła atmosfera.Przed zabiegiem p.Julia wszystko tłumaczy ,aby czuć sie komfortowo❣️😘
Julka Wiśniewska
Julka Wiśniewska
2023.12.21
Od samego początku czuć profesjonalizm, swietna obsługa polecam serdecznie, byłam pierwszy raz i się nie zawiodłam 💋
Natalia Bąk
Natalia Bąk
2023.12.14
Gorąco polecam ten salon ! Zabieg który miałam robiony został wykonany w sposób profesjonalny Jula to przesympatyczna osoba która dała mi wiele potrzebnych dla mnie wskazówek ♥️
Ewelina Piatakiewicz
Ewelina Piatakiewicz
2023.10.26
Najlepszy salon, w którym miałam przyjemność być 😍 mezoterapia woow 🥰 poprawa kondycji skóry ogromna! Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście. Pani Julia posiada ogromna wiedzę , Gorąco polecam ❤️
Edyta Góral
Edyta Góral
2023.09.23
Postanowiłam odwiedzić Skin Care Clinic w Radomsku w celu przeprowadzenia zaawansowanych zabiegów upiększających. Moje doświadczenia były wyjątkowe, a efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Kosmetolog Julia wybrała dla mnie radiofrekwencję mikroigłową w połączeniu z laserem, aby ujędrnić i odmłodzić moją twarz. Zabieg był prawie bezbolesny, efekty były widoczne już po pierwszym zabiegu – moja skóra stała się bardziej jędrna, gładka i młodzieńcza! Po operacji piersi zmagałam się z widocznymi bliznami, dlatego zdecydowałam się również na zabieg Icoone. Zabieg ten zminimalizował blizny, sprawiając, że stały się one bardziej gładkie. Jestem zachwycona rezultatami i odzyskałam pewność siebie. Czułam, że jestem w dobrych rękach od samego początku. Serdecznie polecam Skin Care Clinic w Radomsku każdej kobiecie, która chce zadbać o swoją skórę i ciało na najwyższym poziomie.
Ewa Cierzniak-Dudek
Ewa Cierzniak-Dudek
2023.09.23
Jako osoba, która od dawna zmagałam się z problemami skórnymi, takimi jak przebarwienia i widoczne naczynka, zdecydowałam się odwiedzić Skin Care Clinic w Radomsku w poszukiwaniu profesjonalnej pomocy. Od pierwszego kontaktu byłam pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania personelu. Wykonałam zabieg laserowy przeciw przebarwieniom, który przyniósł znakomite rezultaty. Zauważyłam znaczną poprawę kolorytu skóry i redukcję nieestetycznych przebarwień. Technologia laserowa, której używa klinika, jest najnowocześniejsza i bardzo skuteczna. Personel był bardzo dobrze przygotowany i upewnił się, że zabieg jest całkowicie bezpieczny i komfortowy. Drugim zabiegiem, na który się zdecydowałam, było laserowe usuwanie naczynek. Efekty były widoczne już po pierwszej sesji! Naczynka zniknęły, a skóra odzyskała zdrowy, jednolity wygląd. Zespół Skin Care Clinic dostarczył pełną informację na temat procesu leczenia i poświęcił dużo czasu na odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Polecam Skin Care Clinic w Radomsku każdemu, kto szuka skutecznych rozwiązań dla problemów skórnych, takich jak przebarwienia czy widoczne naczynka. Świetna lokalizacja, nowoczesne technologie, profesjonalizm personelu i doskonałe efekty gwarantują pełne zadowolenie. Dzięki Skin Care Clinic moja skóra jest teraz zdrowsza, gładsza i bardziej promienna!
Wioletta Tomczewska-Łoś
Wioletta Tomczewska-Łoś
2023.08.07
Od samego początku wizyty w tym magicznym miejscu czuć profesjonalizm i zaangażowanie ze strony Pań, które można śmiało określić czarodziejkami. Już po kilku zabiegach Icoon Laser, gołym okiem widoczne były efekty - skóra była gładsza i jędrniejsza. Po serii zabiegów ciało się zmienia i zdecydowanie lepiej kształtuje. Poza tym, każda wizyta w Skin Care Clinic to czysta przyjemność, a wcześniej wspomniane czarodziejki dobrze wiedzą, której partii poświęcić więcej czasu i co jeszcze polecić dla pełnej satysfakcji z oferowanych przez nie usług. Jestem mega zadowolona z efektów zabiegów i cieszę się, że poznałam Skin Care Clinic.
Michael Stanek
Michael Stanek
2023.07.29
Bardzo polecam! Panie są profesjonalistkami w swojej dziedzinie i potrafią rozluźnić pacjenta doskonale! Komfort na 5 gwiazdek!😀
Sylwia Gabryś
Sylwia Gabryś
2023.05.19
poleca
Gorąco polecam. Zabieg oczyszczania wodorowego wykonany z dbałością o każdy szczegół.Pełen profesjonalizm!
Reda Reda
Reda Reda
2023.04.29
Jako mężczyzna, uważam, że dbanie o skórę i wygląd jest ważne i nie powinno być kojarzone wyłącznie z kobietami. Jeśli szukasz profesjonalnej opieki nad swoją skórą i ciałem to gabinet kosmetologiczny Skin Care Clinic w Radomsku jest świetnym miejscem do odwiedzenia. Personel salonu jest wykwalifikowany i zapewnia kompleksową opiekę, oferując szereg zabiegów, które pomogą Ci poprawić kondycję skóry oraz poczuć się lepiej w swoim ciele. Nie ma nic złego w tym, że mężczyźni również dbają o swój wygląd, a wizyta w salonie kosmetycznym może być pozytywnym doświadczeniem, które wpłynie pozytywnie na samopoczucie i pewność siebie. Dlatego zdecydowanie polecam Skin Care Clinic Radomsko również mężczyznom, którzy chcą zadbać o swoją skórę i wygląd.
Marcelina Bierzynska
Marcelina Bierzynska
2023.04.15
Świetne miejsce i cudowna obsługa. W Skin Care Clinic zabiegi wykonywane są z dbałością o każdym szczegół, dobrane indywidualnie dla klienta a przede wszystkim profesjonalnie. Julia wkłada w to miejsce ogromne serce a co za tym idzie zawsze wychodzę zadowolona. 🥰💅
Michalina Kowalska
Michalina Kowalska
2023.04.11
Łącznie miałam u Pani Julii 3 zabiegi: lipolizę iniekcyjną 2x oraz stymulatory. To, co przede wszystkim chciałam podkreślić to rzetelność w przekazaniu informacji na temat zabiegu jak i tego co należy robić po, żeby zoptymalizować efekt jaki chciałam osiągnąć. W moim przypadku pierwsze efekty są już widoczne, czekam na te finalne które za niedługo na pewno będą :) Mimo że oba typy zabiegów były z wykorzystaniem igieł, to czułam się komfortowo, widać wprawę i pewną rękę Pani kosmetolog. Na pewno to nie są ostatnie zabiegi na jakie się wybieram bo oferta salonu jest bardzo zachęcająca - z wykorzystaniem nowoczesnych sprzętów i preparatów!
Milena Milena
Milena Milena
2023.04.11
Polecam ! Profesjonalne podejście, komfortowe wnętrze, oraz bardzo miła i fachowa obsługa. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i bez opóźnień. Bardzo dobry gabinet.
Karolina Maras
Karolina Maras
2023.03.23
Skin Care Clinic jest przepięknym miejscem o pełnym klasy wnętrzu jak i profesjonalnym sprzęcie oraz o wyjątkowej atmosferze 👌 Julia PEŁNA profesjonalizmu i kompetencji , przeprowadziła dokładną rozmowę, doradziła jaki zabieg będzie najlepszy pod każdym względem . Zdecydowanie numer 1 w naszym mieście ⭐️ Serdecznie polecam ❤️‍🔥
Lena Kołodziejczyk
Lena Kołodziejczyk
2023.03.15
Serdecznie polecam! Pani Julia bardzo kompetentna i cierpliwie odpowiadająca na pytania, doradziła zabieg na podstawie wywiadu i rozpoznania potrzeb skóry. Wszystko przeprowadzone w miłej atmosferze.
Bogusia
Bogusia
2023.02.20
Wysoka jakość usług salonu stawia go na pierwszym miejscu w mojej ocenie. Można tu skorzystać z wielu zabiegów kosmetycznych na twarz i ciało oraz nowatorskich rozwiązań kosmetologii estetycznej takich jak:stymulatory tkankowe, botox, mezoterapia igłowa, wodorowe oczyszczenie i wiele innych. Gabinet posiada najnowocześniejszy w regionie sprzęt do drenażu i ujędniania tkanek całego ciała, efektami tego zabiegu będzie się można pochwalić już latem gdy założymy na plaży ulubione bikini. Gorąca polecam. Spróbuj a przekonasz się sama.......
Julia Wójciak
Julia Wójciak
2023.01.20
profesjonalne podejście do klienta przyjemna atmosfera polecam
Julia Wójciak
Julia Wójciak
2023.01.20
poleca
profesjonalne podejście do klienta świetna atmosfera i najwyższa jakość wykonanej usługi polecam wszystkim to miejsce
Odpowiedz z Skin Care Clinic 2023.01.20
Dziękuję za opinię🤍
Aleksandra Cieśla
Aleksandra Cieśla
2023.01.13
Piękne miejsce, w którym Jula tworzy piękno ✨🥰 Paznokcie zrobione z ogromną dbałością o szczegóły i trwałość 💅🏽 Nawet przy treningach siłowych paznokcie trzymają się do kolejnej wizyty bez zarzutu. Wszystkie zabiegi wraz z pielęgnacją po nich są dokładnie objaśnione. Miła atmosfera, którą tworzy Jula a także jakość usług sprawia, że uwielbiam tutaj przychodzić. Naprawdę bardzo polecam. ❤️
Weronika Marosek
Weronika Marosek
2023.01.13
poleca
Wykonywałam u Julii zabieg oczyszczania wodorowego. Bardzo polecam. Zabieg wykonany profesjonalnie i z indywidualnym podejściem do klienta. ❤️
Odpowiedz z Skin Care Clinic 2023.01.15
🤍🤍🤍