Skatt Christensen Begravelsesforretning

skattchristensen.dk

Skatt Christensen Begravelsesforretning Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
5.0
7 anmeldelser Verificeret
Skatt Christensen Begravelsesforretning
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 7 ) 5.0

Steen Nielsen
Steen Nielsen
2024.02.03
Vi har brugt Skatt Christensen til begravelse af både vores far og mor. Det har begge gange været en god oplevelse. Skatt Christensen har i begge tilfælde stået for alt, blomster, sten, kørsel kort sagt alt. Og begge gange har det været gode oplevelser. Fin service og yderst behjælpelige med diverse spørgsmål.
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2024.04.30
Kære Steen Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er godt at høre, at vi har ydet en service, som I er tilfredse med. Alt godt til dig og familien fremover. Kærligst Bente & John
Allan Pedersen
Allan Pedersen
2023.11.10
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2023.11.10
Kære Allan Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at vi har kunnet leve op til jeres forventninger i forbindelse med jeres kære mors begravelse. De kærligste tanker til jer alle. Bente og John
Henrik Christiansen
Henrik Christiansen
2023.07.20
En helt igennem positiv oplevelse. Kompetente og nærværende. Kan kun anbefales til alle.
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2023.07.20
Kære Henrik Tusind tak for de pæne ord. Det betyder meget for os, at vores hjælp har været en positiv oplevelse, i en svær tid, for jeres familie. De kærligste tanker til jer alle. Bente og John
John Lynge
John Lynge
2022.06.09
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2022.06.10
Kære John Tusind tak for den flotte anmeldelse. Venligst John og Bente Høstgaard
Lolo Klausen
Lolo Klausen
2022.03.07
Vi har kun ros tilovers for John fra Skatt Christensen Begravelsesforretning i Aalborg. Vi blev hjulpet godt gennem vores mors død og bisættelse. Meget empatisk og rigtig god til at “læse” os, så vi følte, at vi blev hørt og hjulpet på den - for os - helt rigtige måde. Og der var i gen problemer med at skrive og ringe - mange gange - når vi havde behov for at få clearet noget.
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2023.04.28
Kære Lolo Tusind tak for de flotte roser, som er givet videre til John. Vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding. De bedste ønsker til dig og familien. Venligst Bente
Nikolaj Dorff Kristensen
Nikolaj Dorff Kristensen
2021.12.22
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2023.04.28
Kære Nikolaj Tusind tak for din tilbagemelding. De bedste ønsker til dig og familien. Venligst Bente
Rosanna Nielsen
Rosanna Nielsen
2021.11.02
God og Lyn hurtig service, behagelige mennesker, meget hjælpsomme i en svær tid
Svar fra Skatt Christensen Begravelsesforretning 2023.04.28
Kære Rosanna Tusind tak for de mange stjerne. Det betyder meget for os, at I var tilfredse med vores service. Alt godt i fremtiden til dig og familien. Venligst Bente