skalhuset.dk

skalhuset.dk Reviews

Good rating
4.4
241 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (241)
Customer
Customer
2024.04.08
Dårlig service Her betaler man for levering hvor de lover 1-2 dage eller gratis levering uden sporing - selvfølge vælger man med sporing - varen er stadig ikke ankommet Aldrig mere !!!!!!
Customer
Customer
2024.03.22
Customer
Customer
2024.02.25
Selv om jeg blev advaret om at ordren ikke kunne laves om, gik det alligevel galt, og jeg måtte sende varen retur, returneringen kostede næsten lige så meget som varen, så der handler jeg ikke mere☹️
Customer
Customer
2024.02.16
Mange gode produkter til fornuftige priser og hurtig levering
Customer
Customer
2024.02.16
De lyver om keveringstiden Jeg købte igen et cover fra denne butik. Og igen blev jeg lovet en leveringsdato som de ikke kunne overholde
Customer
Customer
2024.02.13
Customer
Customer
2024.02.08
Hurtig levering
Customer
Customer
2024.01.28
God og hurtig betjening.
Customer
Customer
2024.01.21
easy good service
Customer
Customer
2024.01.07
Okay men fra Sverige
Betalte for ingen ting Jeg har bestilt 2 små Bluetooth højtalere som jeg finder ud af jeg alligevel ikke skal have. Jeg kontakter fragtfirmaet der står for forsendelsen har pakken. Den er endnu ikke sendt fra skalhuset. Derfor går hun ind og returnere den. Det skulle gøre den slet ikke bliver sendt. Jeg skriver dette på mail til skalhuset. Og at jeg ønsker mine penge refunderet. Det er fint får jeg i et svar. Dog skal jeg betale 110 kr i ekspeditions gebyr. For en pakke jeg ikke skal have. Og som aldrig er blevet sendt. Virkeligt tarveligt. Har aldrig oplevet lignende hos nogle andre. Derfor handler jeg heller aldrig hos jer igen. Og vil selvfølgelig heller ikke anbefale andre at handle hos jer.
Customer
Customer
2024.01.01
Hurtig levering.Den perfekte vare, og det billigste sted at handle.
Customer
Customer
2023.12.28
Jeg bestilte en vare og den kom til tiden, jeg fandt den hurtigt og prisen var konkurrencedygtig.Allan Jørgensen
Customer
Customer
2023.12.22
Hurtigt nem levering
Customer
Customer
2023.12.18
Varer og levering som lovet
Customer
Customer
2023.12.18
Havde lige det, jeg skulle bruge 👍👍👍. Og billigt
Customer
Customer
2023.12.18
Customer
Customer
2023.12.17
Hurtig levering