Shockproof.se

Shockproof.se Reviews

Excellent rating
4.6
199 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (199)
Peter Malmborg
Peter Malmborg
2024.04.10
Oerhört snabb leverans! Bra ”vara” som absolut uppfyllde förväntningarna! Mvh / P
sebastian fant
sebastian fant
2024.03.26
Part of order missing
Reply from Shockproof.se 2024.03.27
Dear Sebastian, we're sorry to hear about your order. Please reach out to our customer service, they'd be happy to assist you.
Sofia Allard
Sofia Allard
2024.03.25
Fick hem skärmskydd till min Xiaomi Redmi Not 10 Pro idag och dom är alldeles för smala och korta för min skärm..fungerar inte alls..mycket missnöjd och har mailat samt kontaktat er via instagram ang retur och återbetalning.
Reply from Shockproof.se 2024.03.27
Hej Sofia, vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse. Vänligen kontakta vår kundservice så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet. Tack för din feedback.
Theodosis Malatestas
Theodosis Malatestas
2024.03.20
Lennart
Lennart
2024.03.19
Lätt å bra.
Robin S
Robin S
2024.03.19
Enkelt att beställa, snabbt leverans trots postnord, prisvärd produkt.
Madeleine Hansson
Madeleine Hansson
2024.03.13
Fantastiskt! Enkelt att beställa, betala via Klarna, snabb leverans OCH en Banana Skids i paketet. SCORE!! 🤩
Janne Heffler
Janne Heffler
2024.03.11
Frans Karlsson
Frans Karlsson
2024.03.05
Bra produkter och snabb service.
RoadKill78 “Mix it up”
RoadKill78 “Mix it up”
2024.02.28
Supernöjd. Snabb leverans. +++++
Mikael Folkesson
Mikael Folkesson
2024.02.25
Joel Lindberg
Joel Lindberg
2024.02.20
Bipin Singh
Bipin Singh
2024.02.17
Cover is good and durable, however for long life store maximum of 5 cards
Göran Lundell
Göran Lundell
2024.02.16
Carin Eriksson Edlund
Carin Eriksson Edlund
2024.02.16
Hittade precis det jag ville ha. Stort utbud, bra priser och otroligt snabb leverans! Rekommenderar verkligen!
Patrik Vikström
Patrik Vikström
2024.02.15
Skalet höll i 2 dagar sen sprack det skräp !
sweetiejulie Andersson
sweetiejulie Andersson
2024.02.13
Rosalie Wadelius
Rosalie Wadelius
2024.02.09
Har just fått mitt skal! Är supernöjd, jättelätt att beställa, bra sortiment, snabb leverans och mycket bra pris! Kommer absolut att rekommendera till andra!
Fredrik Mattsson
Fredrik Mattsson
2024.02.01
Suverän kvalitet och snabba leveranser
YG Soll
YG Soll
2024.01.29
Grymt