Seca's Hundecenter

Seca's Hundecenter Anmeldelser

Godt bedømmelse
4.4
145 anmeldelser Verificeret
%title%

%offer%

Anmeldelser (136)
Verificeret
Fin hjemmeside Bestilte en jakke som kom 2 hverdage senere i den rigtige farve og størrelse. Pris måske lidt til den høje side men eneste sted i DK jeg kunne finde det mærke jeg ønskede mig. Men dejligt med en hjemmeside hvor det den melder på lager virkelig er på lager.
Jens Drejer
Jens Drejer
2024.03.11
Havde vores gamle hund Laika nede hos jer for at blive vasket, og få negle ordnet. Hun duftede, var så ren og fin da vi fik hende hjem. Mvh Jens Drejer
Svar fra Seca's Hundecenter 2024.02.28
Tak for din anmeldelse Jens, den er vi rigtig glade for❤️
Jochen Elsner
Jochen Elsner
2024.02.16
Jochen Elsner
Jochen Elsner
2024.02.16
christian bak
christian bak
2024.02.15
God og professionel oplevelse. Fik en præcis vejledning til træning af vores hund. Kan uden problemer anbefales herfra👍
Svar fra Seca's Hundecenter 2024.02.16
Tusind tak for din anmeldelse dejligt at høre.
Mette Nedergård
Mette Nedergård
2024.02.10
ikke anbefaler
Alt for hård ved de små hunde 😢 Min hun fik hævede hals og måtte til dyrelægen som sagde at bruge kvælergalsbånd på Sådan en lille hund er totur men viste jo ikke Beder Troede de viste hvad de gjorde 😢
Fantastisk at efter en ene time med Rene ha fået ønsket ændringer i hundens adfærd. Siden har jeg og hunden øvet os. Det går som bestilt. Vi kommer nok flere ganger, for at forbedre andre ting.

Dato for erfaring: 24 Januar, 2024
Jana “Tulle” Lindahl
Jana “Tulle” Lindahl
2024.02.09
Utrolig god vejledning. René har en ekstrem stor forståelse for den enkelte situation og har med sit rolige væsen formået at hjælpe os godt videre. Tak for råd og vejledning.
Svar fra Seca's Hundecenter 2024.02.09
Hej med jer Tusind tak for jeres anmelde den er jeg utrolig glad for. Dejligt at høre at i har haft en god oplevelse. Jeg ønsker jer alt det bedste og husk at i altid kan ringe eller skrive, hvis i har behov for det. Mvh. René
jette Martens
jette Martens
2024.02.01
Meget positiv oplevelse at ha Rene fra Hirtshals hundepension på besøg. De varmeste anbefalinger herfra . Både de tobenede og firbenet lærte noget.🐾🐾🐾 Hunde hilsen Jette
Svar fra Seca's Hundecenter 2024.02.01
Hej Jette Tusind tak for din anmeldelse, den betyder mere end du aner. Dejligt at vi kunne hjælpe. Mvh. René
Varme anbefalinger!
Lisa Andreasen
Lisa Andreasen
2023.12.04
Martine var super dygtig til og tage imod min ret nervøse hund og tog det hele i hans tempo og gav sig tid til han var rolig igen og det har virkelig hjulpet så meget på ham det er helt vildt så det var så god en oplevelse
Pernille Ejstrup Larsen
Pernille Ejstrup Larsen
2023.11.23
anbefaler
Seca's Hundecenter & Martine Thompsen Tusinde tak for god massage og velvære til Anakin🦖🐾 Martine havde en ro og en afslappethed, der virkede meget smittende på Anakin. Han var tryg og glad selvom Martine fandt nogle anspændtheder🦖🐾 Vi havde en træt og meget afslappet hund efter massage. Potedask fra Anakin🐸 Tak og på glædeligt gensyn.
Kirsten Isabella
Kirsten Isabella
2023.11.21
anbefaler
Har i dag været en tur til massage med Viktor og må virkelig rose Martine med de resultater hun har opnået med sin massage, Viktor har fået en bedre gang på sine forpoter samt hans svejsning i ryggen er blevet mindre, har også hjulpet på hans led, kan også se hans energi er blevet meget bedre, Viktor er ved at være 10 år men opfører sig som en 7 årig. Så kan varmt anbefale det og altid glad og tilfreds for den behandling, råd og vejledning jeg får af René, Martine og Katja Så tak til jer fra en rigtig tilfreds kunde Kirsten og Viktor
Svar fra Seca's Hundecenter 2023.11.21
Tusind tak fordi du også ville dele de fine ord om os her. Det sættet vi STOR pris på!🙏 Vi glæder os til at se jer igen😉
Henriette Nielsen
Henriette Nielsen
2023.08.21
Stille og rolig sted, kan snakke sammen uden et helt hold hunde der gøer.
claus pedersen
claus pedersen
2023.07.20
Ida Fischer
Ida Fischer
2023.07.17
Laila Karoline Witte
Laila Karoline Witte
2023.07.10
Super dygtige og professionelle ø, rigtig god oplevelse
Laila Karoline Witte
Laila Karoline Witte
2023.07.09
Helle Vedel
Helle Vedel
2023.07.09
Fantastisk sted De har virkelig været og er Fantastiske . MALIK elsker at komme der springer ud af bilen og inde ved dem ..de har virkelig hjulpet mig i en hård tid min/vores taknemmelig hed kan ikke beskrives med ord og man kan altid spørge uden de kigger skævt. Elsker at aflevere min guld dreng der..
Dorte Holdgaard
Dorte Holdgaard
2023.06.13
Et ganske enestående sted, der har hjulpet os langt ud over det sædvanlige. Vi har sjældent kendt mage!En stor tak fra Buster!
Svar fra Seca's Hundecenter 2023.06.14
Hej Dorte Tak for din MEGET fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for at I har fået denne oplevelse og at vi var i stand til at hjælpe jer. Rigtig god sommer til jer.