SC Autoverhuur - Kilometer vrij! Altijd vaste Prijs!

scverhuur.nl

SC Autoverhuur - Kilometer vrij! Altijd vaste Prijs! Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
73 recensies Geverifieerd
SC Autoverhuur - Kilometer vrij! Altijd vaste Prijs!
%title%

%offer%

Recensies ( 73 ) 4.8

Ytbe Ytbe
Ytbe Ytbe
2024.06.30
A45 en s3 gehuurd, last minute,eigenaren super vriendelijke mensen en komen afspraken na, echt top service geleverd!!
fatih Karagus
fatih Karagus
2024.06.20
George Garcia
George Garcia
2024.06.14
Positieve ervaring, Auto’s en bussen zijn netjes en schoon. Zo geef ik ze ook weer af. Altijd op tijd en netjes. Dank jullie wel groetjes George Garcia
Mehmet Saritas
Mehmet Saritas
2024.06.03
Zeer vriendelijke eigenaren. Altijd top service. De auto’s zijn altijd heel schoon en ruiken heel fris. Huur al een lange tijd auto’s/busjes hier, nooit problemen gehad.
Gert Landeweerd
Gert Landeweerd
2024.05.25
Omdat Autohopper (Kipp) uit Oldenzaal verdwenen is, zocht ik naar een verhuurder in Hengelo en kwam uit bij SC Autoverhuur. Ik heb daar een bestelbus gehuurd en mijn ervaring was 100% positief: Reserveren was makkelijk (prima website en ik werd ook heel vriendelijk en professioneel geholpen). De bus was prima voor onze retourrit naar Rotterdam. Verder vond ik de flexibele houding van het personeel heel prettig. En dan ook nog concurerende tarieven. Al met al een 100% positieve ervaring en een volgende keer zal ik zeker weer bij SC Autoverhuur aankloppen!
Ying Huang
Ying Huang
2024.05.22
Stefan de Laat
Stefan de Laat
2024.05.17
Snel afspraak gemaakt, mooie en fijne wagens, super autoverhuurbedrijf!
Mandy Geurts
Mandy Geurts
2024.05.06
Nette bussen die goed onderhouden zijn. Hele fijne mensen in contact! Prijskwaliteit verhouding is super!!
ilhan Acar
ilhan Acar
2024.04.26
Michel De groot
Michel De groot
2024.04.25
Snel geholpen en voor langere tijd een bus huren is ook geen probleem en voor een goede prijs !
Gaga2k1
Gaga2k1
2024.04.15
Afgelopen week weer een audi S3 gehuurd. Zeer nette bedrijf die met je meedenkt en goeie oplossingen geeft. Borg netjes terug en goed contact gehad
Arnold Lukyniuk
Arnold Lukyniuk
2024.04.10
Goeie service aanrader als je een bus nodig hebt.
dennis plaggenborg
dennis plaggenborg
2024.03.30
Snel een huurauto nodig op zaterdag de meeste verhuur bedrijven dicht!!!! Hier geslaagd prijs kwaliteit is super en km vrij
Sami Shamaoun
Sami Shamaoun
2024.03.14
Gebeld en kon met 30 min langs gaan om een bakwagen te huren geweldig
GSM Fan
GSM Fan
2024.03.14
Top service, aardige mensen en heel behulpzaam aanrader !!
Hansie Eier
Hansie Eier
2024.03.05
Goede en vriendelijke service. Gunstige prijzen en goed onderhouden wagenpark.
Jack Oude
Jack Oude
2024.02.04
Al jarenlang klant bij SC autoverhuur. Altijd goed geregeld en snelle service 👍🏻
Berkant Ahmet Bulanik
Berkant Ahmet Bulanik
2024.02.01
Berkant Ahmet Bulanik
Berkant Ahmet Bulanik
2024.02.01
Met spoed busje nodig,binnen 15min kon ik een bus ophalen top bedrijf zeer snel en vriendelijke mensen !! Zeker samen werken met sc autoverhuur
Pieter Harmers
Pieter Harmers
2024.02.01
Lieve personeel snel behulpzaam snel geregeld