Schäffer-Theunissen Tuinhuizen Reviews

Schäffer-Theunissen Tuinhuizen Reviews

4.1

Good - based on 138 reviews

schaffertuinhuizen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (137)
Boy Prins
Boy Prins
2024-02-19
29 jaar geleden een tuinhuisje laten plaatsen en nog steeds staat het er fantastisch bij! Dank firma Theunissen!! Familie Prins Hoek van Holland.
Liesbeth Senden
2023-11-22
Zogenaamd 10 jaar garantie! 7 jaar geleden hebben ze hier een schuur en tuinschutting geplaatst. Ondertussen zijn ze al 4 keer terug geweest om een lekkage bij de afgoot te repareren van de schuur. Ze hadden een tweede afvoer gemaakt. Die ook is gaan lekken. Dus zaten we met 2 lekkende afvoergoten. De schuurdeur die 10 van de 12 maanden klemt vinden ze niet bij de garantie horen. De deur zit scheef gemonteerd maar toch hoort dat volgens hun niet bij de montage garantie. Het dak ook niet meer want ze willen 80 euro voorrijkosten hebben. Ben ik niet mee akkoord gegaan. Ook dit bedrijf stelt me teleur. Nooit meer.
Bredereblik
Bredereblik
2023-10-10
Prachtige tuinhuizen en prima advies!
Thomas Jacobs
Thomas Jacobs
2023-08-21
2tuinhuizen laten plaatsen Topservice en vakkundige mensen zowel verkoop en monteurs👍
André M. Verhoeven
André M. Verhoeven
2023-08-11
Aan een bestaand tuinhuis, gekocht bin Theunissen Tuinhuizen, de varanda laten vergroten met twee meter. De prijs was behoorlijk hoog, iets minder als het 10 jaar oude tuinhuis. Maar het is een tuinhuis van goede kwaliteit. De aanbouw zag er in eerste instantie goed aan. Maar er komen langzaam meer en meer probleempjes naar voren. De boeidelen laten los, het vloerenhout spintert en de aangesoldeerde dakgoot is gaan lekken. De gehele afwerking is minder als het oude tuinhuis.
Sjaak Winkels
2023-07-12
Voor de 2 keer weer uiterst tevreden Op 11 juli 2023 voor de 2e keer bij ons een tuinhuisje geplaatst met overkapping door Schäffer Theunissen. En wederom zijn wij uiterst tevreden. Vanaf advies , verkoop, communicatie en uiteindelijk de montage alles weer TOP geregeld. Dank daarvoor. Zeer vriendelijke klantenbenadering. Gedegen en eerlijk advies. Kortom: Een zeer goed bedrijf voor uw tuinhuis e/o overkapping. Sjaak en Tonny Winkels
Willemien Minten
Willemien Minten
2023-06-06
Goede ervaring,fijne service,netjes alles afgewerkt en afspraken goed na gekomen.we kunnen dit iedereen aan raden.
Maria Smits
Maria Smits
2023-06-05
Positive
Quality
Shirley
Shirley
2023-05-10
Top service!
Manon Linnenbank
Manon Linnenbank
2023-04-11
Hele fijne plek om een buiten verblijf uit te zoeken. Veel opties zichtbaar aanwezig. Vriendelijk personeel, snelle communicatie. Top:)
Nixmedia Hilversum
Nixmedia Hilversum
2023-03-21
We zijn onwijs tevreden. Hele goede communicatie en ook begeleiding en tips qua wensen. Daarnaast komen ze hun afspraken ook altijd netjes na.
Tom Klerks
Tom Klerks
2023-02-17
Positive
Punctuality
Responsiveness
Bij ST een overkapping met schuur gekocht in Waalwijk. Ruime keuze, mooie showroom en er wordt meegedacht. Tijdens het plaatsen was de constructie niet helemaal wat we verwacht hadden. Het dak liep erg schuin (1cm/m). Vanaf dag 1 heeft ST zich professioneel ingezet om het naar maximaal kunnen op te lossen. Het resultaat is nu prima acceptabel. Tijdens het zetten had naar mijn idee iets secuurder gewerkt kunnen worden (wanden niet evenver van de paal af, spijkers door het dakbeschot, fundering afgeknipt ipv afgezaagd). Al met al denk ik niet dat een ander bedrijf het beter had gedaan. Dikke plus voor de showroom en de services achteraf. Met name de snelheid van reageren heeft me positief verrast! Een klein minnetje voor het initiële zetten. Er stonden 2 dagen begroot, in 1 dag waren ze klaar. Als ze die tijd hadden genomen was de nazorg niet nodig geweest. Al met al een dikke 4 sterren.
Jos van Eck
Jos van Eck
2022-11-27
Tot op heden goed geholpen door de vakkundige medewerkers. Nu nog de plaatsing van het tuinhuis in het nieuwe jaar. Kan niet wachten. 👍🏻
Eduard Van Den Dikkenberg
Eduard Van Den Dikkenberg
2022-10-20
Goede uitleg, denken met je mee, geen standaard formule. Veel is mogelijk.
Marco Eggebeen
2022-09-14
Tuinhuis met vlonder De oude garage moest wijken , dak rot, houten wanden werden slechter en slechter. De keus om een nieuw tuinhuis/schuur te laten zetten met daarbij een open vlonder (zonneterras) was snel gemaakt. Bij Schaffer-Theunissen Tuinhuizen hebben we onze wensen neergelegd. Met de adviseur zijn we uitgekomen op een mooi eenvoudig tuinhuis/schuur met vlonder ernaast. De bestaande betonnen fundering is gebruikt om te plaatsen. Hierdoor moest er maatwerk geleverd worden. Dit is perfect gedaan, de medewerkers die kwamen inmeten en bouwen hebben goed meegedacht en met tips van hun kant hebben we precies staan wat voor ogen hadden.
Pieter Van Rens
Pieter Van Rens
2022-08-06
Reply from Schäffer-Theunissen Tuinhuizen 2022-08-08
Dankjewel Pieter!
Frits Coerse
Frits Coerse
2022-07-12
Eind 2021 is er een overkapping geplaatst en het eindresultaat is best oké. Het team die de werkzaamheden had verricht heeft nogal wat foutjes gemaakt. Hierdoor was er war nazorg nodig, en dan gaat er van alles fout in de communicatie. Ineens is er van álles zoek geraakt. Na in totaal vijf maanden later zijn de problemen opgelost. Geen 4 of 5 sterren omdat er teveel fout ging tijdens de nazorg.
Reply from Schäffer-Theunissen Tuinhuizen 2022-07-12
Beste Frits, Bedankt voor uw review. Vervelend dat dit uw ervaring is. We lossen dat graag op en komen graag met u in contact. We zijn constant bezig onze kwaliteit, in zowel het voor als nazorg traject, zo hoog mogelijk te houden. We hopen dat u de tijd wilt nemen om uw klacht te bespreken en horen graag van u op 024 - 64 16 960. Met vriendelijke groet, Tom Team Schaffer Tuinhuizen
Mariel Veraart
Mariel Veraart
2022-06-13
Vandaag is bij ons een overkapping geplaatst. Vroeg uit de veren, maar dan ben je om 12.30 klaar. 2 Ervaren monteurs hadden alles snel en vakkundig geregeld. Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken. Vanaf het advies en tekenen t/m de plaatsing. Het voldoet helemaal aan onze wensen. Alle medewerkers bedankt!
Reply from Schäffer-Theunissen Tuinhuizen 2022-06-21
Goedemiddag Mariel, Fijn om te horen dat het gehele proces volgens plan en naar wens is verlopen. Heel veel plezier met de nieuwe overkapping namens het gehele team van Schaffer tuinhuizen.
TC Er Dal
TC Er Dal
2022-05-24
recommends
Jazeker... Ondanks dat we soms van mening verschillen met de klantenservice beveel ik het van harte aan het is een vakkundig bedrijf en ze weten waar ze het over hebben. Alle afspraken worden correct nagekomen. En het wordt vakkundig en professioneel geplaatst. Daarom van mij een dikke 9 +
Theo Cornelissen
Theo Cornelissen
2022-05-18
Vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd en geven duidelijk en deskundig advies en een uitgebreide offerte met opties. Gisteren en vandaag alles opmaat gemaakt en geplaatst, ook weer vriendelijk personeel, klein meningsverschil werd meteen opgelost. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan, omdat ze een redelijke prijs vragen voor een zeer goede kwaliteit.