Saffron Indian Restaurant Reviews

Saffron Indian Restaurant Reviews

4.5

Excellent - based on 915 reviews

saffronindickarestaurace.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (903)
Lenka Dutkova
Lenka Dutkova
2024-02-13
Advertisement
Reena Prabhakar
Reena Prabhakar
2024-02-07
Delicious food, great customer service and value for money!
Atmosphere
Food
Service
Tereza Marvánková
Tereza Marvánková
2024-02-05
adela kozakova
adela kozakova
2024-01-25
Chuťově výborná indická. Prostředí je trochu unavený, za ty peníze by to tam mohlo být přecijen hezčí. Já si brala jídlo s sebou, dva dny po sobě a pokaždý bylo výborný a hotový hned!
Atmosphere
Food
Service
Sebastian Jung
Sebastian Jung
2024-01-20
Advertisement
Andrea Delp
Andrea Delp
2024-01-20
Vito._.
Vito._.
2024-01-11
Atmosphere
Food
Service
aronbaron11
aronbaron11
2024-01-10
Smaczne jedzenie, miła obsługa, polecam.
Atmosphere
Food
Service
د. فيصل العوفي
د. فيصل العوفي
2024-01-08
الطعم لذيذ ويستحق الزيارة
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
DanAu
DanAu
2024-01-03
Atmosphere
Food
Service
Wert Qwer
Wert Qwer
2024-01-01
Ungewohntes und erfrischendes Ambiente. Und gutes Essen.
Atmosphere
Food
Service
Natálie Vondráčková
Natálie Vondráčková
2023-12-16
Moc dobré jídlo. Milý personál:)
Atmosphere
Food
Service
Aleš Ronner
Aleš Ronner
2023-12-12
Restaurace nic moc. Jídlo zapáchající. Curry smrdělo. Cena úplně mimo. Co se týče atmosféry, tak je cítit, že sedíte v bývalý český hospodě.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Saffron Indian Restaurant 2023-12-16
děkujeme za vaši recenzi po sledování kamery jsme zjistili, že jíte dobře a celé jídlo, pokud došlo k problému, musíte to říct číšníkovi nebo komukoli, kdo tam pracuje, a ceny jsou již uvedeny v nabídce a atmosféře, jak mohu vysvětlit, nenajdeme nic jako staré česká hospoda je tady indická restaurace a my to tak děláme
Advertisement
Rasoul Kerdar
Rasoul Kerdar
2023-12-10
Sehr lecker !
Atmosphere
Food
Service
Mariia Repushanska
Mariia Repushanska
2023-12-04
Very tasty! Recommend.
Atmosphere
Food
Service
Jana Prouzová
Jana Prouzová
2023-12-01
Jidlo strasne dobre, velmi mily personal.
Atmosphere
Food
Service
Abdulaziz Albalushi
Abdulaziz Albalushi
2023-12-01
تجربة المطعم كانت رائعة.. الأكل لذيذ ما شاء الله.. طلبت شوربة العدس مع خبز نان وبرياني دجاج..بصراحة وبدون مجاملة المطعم يستاهل خمس نجوم. صاحب المطعم كان بشوش جدا .. الخبز كان ساخن ولذيذ..الشوربة رائعة والبرياني عالمي . I don't usually write reviews but for this one I have to. The atmosphere, the host and the food were all amazing and beyond expectations. The host was very friendly and always smiling. I ordered lentil soup with naan bread and chicken biryani. The bread was fresh and hot, so delicious. The soup was perfect especially in the snowy weather. The chicken biryani was one of the best I've ever had. I recommend any one to give it a try if you ever in the beautiful Karlovy Vary. Definitely going again tomorrow!! 😅😅
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
J K
J K
2023-11-30
Výborné jídlo za dobrou cenu
Atmosphere
Food
Service
Tomas Majer
Tomas Majer
2023-11-26
Jídlo podávají stále se škvařící na rozpáleném keramickém podnosu a je fantastické. Nebojte se experimentovat, bylo to skvělé👍
Atmosphere
Food
Service
Ája Bompanů
Ája Bompanů
2023-11-20
Jídlo bylo poměrně dobré. Nedostatky tkvěly v odlišnostech oproti objednanému jídlu. Voda ve džbánu měla být perlivá a byla obyč. Polévka v menu měla být rajčatová a byla čočková. Omáčka k předkrmu měla být mangová a byla jogurtová. I přesto bylo vše dobré a na obědové menu doporučuji.
Atmosphere
Food
Service