Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki Opinie

Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki Opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 247

rzkwiaty.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (239)
Natalia
Natalia
2024-02-21
Zamówiony bukiet okazał się strzałem w 10! Bukiet świetnie dobrany do okazji (rocznica ślubu rodziców).Obsługa kwiaciarni jest bardzo kontaktowa, polecam! Na pewno skorzystam jeszcze nie raz 😊💐
Advertisement
Marta “Tuśka” Jarosz
Marta “Tuśka” Jarosz
2024-02-17
Dużo podróżuje i śmie stwierdzić, że jest to najlepsza Kwiaciarnia, z której korzystałam! Kamil jak zwykle niezastąpiony i sprawia cuda ! Z pewnością nie raz i nie dwa wrócę po bukiet ❤️ piękne, żywe kwiaty, które bardzo długo stoją ❤️
Eunika Mitin
2024-02-17
Poczta kwiatowa Bardzo sprawna poczta kwiatowa. Piękne kwiaty i pyszne babeczki z Sugara. A przede wszystkim bardzo miły i przyjazny Pan kurier, który wyczerpująco odpowiedział na wszelkie moje pytania :) Mama bardzo zadowolona z dzisiejszej niespodzianki.
ngw128
ngw128
2024-02-12
Super obsługa, nawet z drugiego końca polski!
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Jestem wdzięczny za zaufanie, jakim obdarzyłeś naszą usługę poczty kwiatowej. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi i jakości, niezależnie od tego, czy jesteś w naszym sąsiedztwie, czy z drugiego końca Polski. To dla nas ważne, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i doceniony. Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi lub sugestie, śmiało podziel się nimi z nami. Jesteśmy tu, aby Ci pomóc i dostarczyć piękne kwiaty na różne okazje. Pozdrawiamy serdecznie! 🌸🌼🌺
Максим Кирноз
Максим Кирноз
2024-02-09
Bardzo dobre podejście do klientów, zawsze wysłuchają życzeń i doradzą, zdecydowanie polecam
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze podejście do klientów jest doceniane. Nasz zespół zawsze stara się wysłuchać życzeń i doradzić w najlepszy możliwy sposób. To dla nas ważne, aby każdy klient czuł się zadowolony i komfortowo. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pięknych kwiatów na różne okazje, Różany Zakątek w Suwałkach jest tu, aby Ci pomóc. Zdecydowanie polecamy! 🌸🌼🌺
Advertisement
Ania Moroz
Ania Moroz
2024-02-08
poleca
śliczna wiązanka, bardzo miła obsługa. polecam serdecznie.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-08
Dziękuję Aniu, za przemiłe słowa o naszej pracy i obsłudze! To wiele dla nas znaczy 😍 Jestem bardzo wdzięczny za poświęcony czas, na napisanie tej opinii. Pozdrawiam Ciebie cieplutko 🥰
Marysia Kropidlak
Marysia Kropidlak
2024-02-08
Zweryfikowany
Piekne kwiaty i mila obsluga Przepiękne i co najważniejsze świeże kwiaty przygotowane przez florystów tej kwiaciarni. Jest to mój drugi raz gdy kupuje tam kwiaty i wiecie co? Jest dużo lepiej niż w jakiejkolwiek innej kwiaciarni w Suwałkach. Zostaję tutaj na stałe- wspaniałe podejście, pomoc, dostawa do domu, życzliwość i jakość.... a najważniejsze w tym wszystkim - dużo niższe ceny niż w innych kwiaciarniach. Można porozmawiać, zapytać o wszystko, spokojni ludzie i naprawdę rodzina była zadowolona. Kupiłam kwiaty na urodziny które odbyły się dwa tygodnie temu, a gdybym nie kupowała tych kwiatów, to bym powiedziała że kupiłam je wczoraj... bardzo polecam, Marysia. Do zobaczenia!
Wredota _98
Wredota _98
2024-02-07
Ta Kwiaciarnia jest 100% godna Polecenia i godna Zaufania ! Zamówiłam wieniec, który przeszedł Moje oczekiwania! Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście do klienta, Bardzo miłaobsługa! Szybka realizacja i Mega rabaciki ! 🌷🌻🥀🤗
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoje ciepłe słowa! 🤗 Jako Różany Zakątek w Suwałkach, staramy się nie tylko dostarczać piękne kwiaty, ale także dbać o naszych klientów w sposób osobisty i przyjazny. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, a my zawsze dążymy do tego, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i doceniony. Jeśli będziesz potrzebować pięknych kwiatów na przeróżne okazje, Różany Zakątek jest tu, aby Ci pomóc. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość! 🌸🌼🌺
Martyna G
Martyna G
2024-02-07
Bardzo profesjonalna firma , solidna I rzetelna.Kadra sluzaca pomoca. Polecam
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2023-01-12
Zajmujemy się bardzo specyficzną grupą wspaniałych ludzi, a więc traktujemy każdego klienta, tak jak sami chcielibyśmy być traktowani. Dziękujemy za tak miłą opinię. Staramy się to budować od samego początku istnienia zamysłu kwiaciarni!
Advertisement
Anna Buchowiecka
Anna Buchowiecka
2024-02-04
Polecam bardzo. Bukiety piękne. Fajny kontakt z Kwiaciarnią.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoją uwagę! W Różanym Zakątku zawsze doceniamy różnorodność opinii i zawsze staramy się dostosować nasze odpowiedzi do indywidualnych potrzeb klientów. Jeśli będziesz potrzebować pięknych kwiatów na kolejne okazje, jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość! 🌸🌼🌺
Paweł Żyżyk
Paweł Żyżyk
2024-02-04
Polecam serdecznie, bardzo miła obsługa, duży wybór, szybko, miło, profesjonalnie.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękujemy za miłe słowa i polecanie naszej kwiaciarni. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi, wyboru i szybkości. Zapraszamy ponownie!
Sylwia Racis
Sylwia Racis
2024-01-21
poleca
Dziękuje bardzo za cudowny flower box i kosz smakołykòw, widać włożone serce w wykonanie ❤️ Wszystko zostalo starannie zapakowane i dostarczone w umòwionej godzinie 😉 Kontakt z kwiaciarnią rewelacyjny , przemiła obsluga, ktòra zawsze służy pomocą ❤️ Polecam z calego serducha i napewno do zobaczenia 💕
Ewelina Cylwa
Ewelina Cylwa
2024-01-21
Przepiękna kwiaciarnia , świetnie dobrane kwiaty do bukietów 🥰 Polecam.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za taką wspaniałą opinię. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nasze kwiaty i bukiety przypadły ci do gustu. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasza kwiaciarnia zyskała twoją rekomendację. Serdecznie zapraszamy ponownie! 🌹
Advertisement
joanna święcicka
joanna święcicka
2024-01-21
Obdarowana była zachwycona 😍
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
To nas bardzo cieszy, że obdarowana była zachwycona naszymi kwiatami. Dziękujemy za wybór naszej kwiaciarni i za podzielenie się swoją radością. Mamy nadzieję, że jeszcze raz nas odwiedzisz! 😊
Joanna Kaczanowska
Joanna Kaczanowska
2024-01-17
Bardzo serdecznie polecam. Jakoś wykonywania usług na najwyższym poziomie. Napewno skorzystam nie raz, i każdego zachęcam :)
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za taką cudowną opinię. Jesteśmy bardzo dumni, że nasza kwiaciarnia spełnia twoje oczekiwania i zadowala cię jakością usług. To dla nas wielka przyjemność, że chcesz skorzystać z naszej oferty ponownie i zachęcasz innych do tego. Serdecznie zapraszamy! 🌸
Anna Bilbin
Anna Bilbin
2024-01-15
poleca
Bardzo serdecznie dziękuję za profesjonalne podejście do klienta miłą obsługę i spełnienie oczekiwań-będę wracać z przyjemnością do Państwa i polecam.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-01-15
Bukiet od Państwa dla córki na urodziny
Marta D-ka
Marta D-ka
2024-01-14
poleca
Czy może być coś zarówno pięknego, niestandardowego, zaskakującego i jednocześnie ponadczasowego? W Różanym Zakątku znajdziesz to wszystko!!! Profesjonalna i przemiła obsługa wyczarowuje rzeczy, o których nawet nie pomyślałam❤️❤️❤️❤️
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-01-15
Potwierdzam
Advertisement
Izabela Obuchowska
2024-01-13
Najlepsza kwiaciarnia🙂 Najlepsza kwiaciarnia w mieście przemiła obsługa bende częściej 🙂
Izabela Obuchowska
Izabela Obuchowska
2024-01-13
poleca
Polecam serdecznie przepiękne bukiety😍 miła obsługa 🙂Najlepsza kwiaciarnia w mieście 🙂
Ka Arina
Ka Arina
2024-01-12
poleca
Najlepsza kwiaciarnia 🥰 Przemiła obsługa,najlepsze wykonanie ♥️
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-01-12
Ouuu super! Dziękuję w imieniu zespołu, cieszę się że wywiązaliśmy się w 100%! Dziękuję za takie słowa wsparcia, one motywują nas najbardziej! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ciebie ciepło 😍