Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki Opinie

Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 164

rzkwiaty.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (164)
Kinga Kowalska
Kinga Kowalska
2023-01-31
Świetny kontakt, usługa na najwyższym poziomie, piękna świeża kompozycja. Dziękuję jeszcze raz za cierpliwość do Babci ;)
Advertisement
Ania Ostrowska
Ania Ostrowska
2023-01-29
poleca
Bardzo polecam , miła obsługa , wiązanki piękne w przystępnej cenie , właściciel to człowiek z sercem i pasją . Dziękuje
Mila
Mila
2023-01-23
Przemiła i bardzo pomocna obsługa 😁 polecam 👍
Zofia Bąk
Zofia Bąk
2023-01-21
Polecam bardzo!! Przepiękne kompozycje, duży wybór, kwiaty świeże, które na prawdę długo stoją! Bardzo utalentowany Pan który świetnie doradza i ma masę wspaniałych pomysłów, wprowadza przy tym super atmosferę przez co chce się tam wracać i wracać :) Dbałość o klienta na najwyższym poziomie! Bez wątpienia najlepsza kwiaciarnia w mieście! :)))
Weronika Prusinowska
Weronika Prusinowska
2023-01-21
Bardzo profesjonalna usługa. Zamówienie złożyłam w piątek z możliwością dostawy bukietów na sobotę, stały kontakt z klientem, przemiła obsługa. Szczerze polecam!
Advertisement
Justyna Kowalczyk
Justyna Kowalczyk
2023-01-20
poleca
Piękne kompozycje w bardzo dobrych cenach. Polecam ☺️
Tadeusz Więcko
Tadeusz Więcko
2023-01-20
Bardzo profesjonalna kwiaciarnia. Polecam skorzystać raz, a będziesz wracać tam na pewno. Piękne bukiety i wysoka jakość. Zachęcam do odwiedzenia!!!!
Tadeusz Więcko
Tadeusz Więcko
2023-01-20
poleca
Bardzo ładne bukiety. Kwiaciarnia na wysokim poziomie, bardzo profesjonalnie. Kto raz spróbował, wróci na pewno. Polecam
Michał Raś
Michał Raś
2023-01-19
Lepszej kwiaciarni i lepszego florysty w suwałkach nie znajdziecie !!!!
Advertisement
Anna Suszczewicz
Anna Suszczewicz
2023-01-14
Bardzo dobry kontakt,przemiła obsługa,zamówienie czekało przed umówionym czasem. Bez wcześniejszej zaliczki,co się dzisiaj rzadko zdarza.Polecam!
Wiktoria Suszczewicz
Wiktoria Suszczewicz
2023-01-14
Polecam🌹
Emilia Więcko
Emilia Więcko
2023-01-12
Gorąco polecam! Świetna obsługa i pomoc w wybraniu idealnego bukietu 😊 bezproblemowa dostawa.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2023-01-12
Jesteśmy mega szczęśliwi, że wspólnie udało się wybrać piękne kwiaty, a sama dostawa była tylko formalnością. Największa uciecha pozostaje jak zawsze odbiorcy. Powinniśmy chyba nosić ukryte kamerki, aby przekazywać wam reakcje na kwiaty waszych odbiorców!
Weronika Czarniecka
Weronika Czarniecka
2023-01-10
Duży wybór kwiatów na stronie internetowej, która jest przejrzysta, czytelna i łatwa w obsłudze. Brak problemów z dostawą kwiatów. Kwiaty piękne i świeże, miła obsługa :)
Advertisement
Kinga Tomkiewicz
Kinga Tomkiewicz
2023-01-09
Dostałam już nie jeden bukiet z tej kwiaciarni (ulubiona kwiaciarnia mojego męża 😅) i mogę szczerze powiedzieć, że nigdy żadne cięte kwiaty tak długo u mnie nie stoją jak właśnie z tej kwiaciarni. Co do dostawy, zawsze przychodzi miły i uśmiechnięty Pan ☺️ Ja polecam w 100 % , kto skorzysta raz będzie wracał ☺️ Ps. Pokażę wam zdjęcie , ostatni prezent jaki dostałam (bukiet i kosz)
Tomkiewicz Kinga
Tomkiewicz Kinga
2023-01-09
poleca
Dostałam już nie jeden bukiet z tej kwiaciarni (ulubiona kwiaciarnia mojego męża 😅) i mogę szczerze powiedzieć, że nigdy żadne cięte kwiaty tak długo u mnie nie stoją jak właśnie z tej kwiaciarni. Co do dostawy, zawsze przychodzi miły i uśmiechnięty Pan ☺️ Ja polecam w 100 % , kto skorzysta raz będzie wracał ☺️ Ps. Pokażę wam zdjęcie , ostatni prezent jaki dostałam (bukiet i kosz)
Martyna G
Martyna G
2022-12-28
Bardzo profesjonalna firma , solidna I rzetelna.Kadra sluzaca pomoca. Polecam
Natalia Suchodolska
Natalia Suchodolska
2022-12-24
Super kwiaciarnia /firma kwity dostarczyli 24 /12 na dodatek nie w mieście w którym pracują , serdecznie polecam i napewno skorzystam jeszcze raz przy kolejnych okazjach ! 😍🥰🥰
Advertisement
Bogdan Pogorelov
2022-12-22
ДЯКУЮ!!!! Дуже дякую Вам за Ваш професіоналізм та доброзичливе ставлення до клієнта. Ви не просто доставили квіти до людини яка мені дорого, а змогли передати їй частину моєї душі. ДЯКУЮ!!! Усім хто знаходиться в районі міста Сувалки та бажає подарувати свято коханим рекомендую
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2023-01-13
Дякуємо Вам, Богдане Погорелове, за Вашу позитивну відгуку та підтримку! Ми дуже раді, що ми змогли передати частину В
Aleksandra Nowalska
Aleksandra Nowalska
2022-12-19
Najlepsza kwiaciarnia ❤️ klasa i profesjonalizm 🙂
Dorota Chmielewska
Dorota Chmielewska
2022-12-18
Jestem bardzo zadowolona z przesyłki kwiatów a zwłaszcza z miłej obsługi!
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2022-12-19
Dziękuje za miłe słowa Pani Doroto! Kwiaciarnia to specyficzne, a wręcz magiczne miejsce, w którym każdy klient powinien czuć się wyjątkowo. Podejmując wyzwanie tworzenia oryginalnych kompozycji kwiatowych, nie może być inaczej jak super! Dziękuje!