Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki Opinie

Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki Opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 246

rzkwiaty.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (246)
Natalia
Natalia
2024-02-21
Zamówiony bukiet okazał się strzałem w 10! Bukiet świetnie dobrany do okazji (rocznica ślubu rodziców).Obsługa kwiaciarni jest bardzo kontaktowa, polecam! Na pewno skorzystam jeszcze nie raz 😊💐
Advertisement
Małgorzata Sieńko
Małgorzata Sieńko
2024-02-21
Bardzo miła obsługa ♥️ kwiaty zawsze świeże i piękne polecam ♥️
Daria Łyszczyk
Daria Łyszczyk
2024-02-18
Kwiaciarnia z sercem, czuć tą pasję.Dbałość o klienta trzeba przyznać - pierwsza klasa. Szczerze Polecam!
Natalia Czarniecka
Natalia Czarniecka
2024-02-18
Polecam zawsze i każdemu. Kamil to osoba, która jest pełna pasji do tego co robi, i jak już robi, to na 100%. Zawsze jest miła obsługa, także Pani Jowity ☺️ jeszcze nigdy się nie zawiodłam, a miałam kilka razy przyjemność korzystać z usług. Jesteście fantastyczni, do zobaczenia 🥰
Hamilton
Hamilton
2024-02-18
Kwiaciarnia "Różany Zakątek" zawsze zapewnia świeże, piękne kwiaty oraz wyjątkowe bukiety, dlatego z czystym sumieniem polecam ją każdemu poszukującemu doskonałych prezentów kwiatowych!
Advertisement
Marta “Tuśka” Jarosz
Marta “Tuśka” Jarosz
2024-02-17
Dużo podróżuje i śmie stwierdzić, że jest to najlepsza Kwiaciarnia, z której korzystałam! Kamil jak zwykle niezastąpiony i sprawia cuda ! Z pewnością nie raz i nie dwa wrócę po bukiet ❤️ piękne, żywe kwiaty, które bardzo długo stoją ❤️
Eunika Mitin
2024-02-17
Poczta kwiatowa Bardzo sprawna poczta kwiatowa. Piękne kwiaty i pyszne babeczki z Sugara. A przede wszystkim bardzo miły i przyjazny Pan kurier, który wyczerpująco odpowiedział na wszelkie moje pytania :) Mama bardzo zadowolona z dzisiejszej niespodzianki.
Kinga Kingaa
Kinga Kingaa
2024-02-17
Polecam 😊 babcia była mega zadowolona z kwiatków na Dzień Babci. Dziękujemy!
Kacper Drejer
Kacper Drejer
2024-02-17
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-17
Cześć Kacper, Przykro mi że miałeś przykre doświadczenia z naszą usługą. Będziemy wdzięczni za więcej informacji co moglibyśmy poprawić w przyszłości, aby zasłużyć na wyższą ocenę :) Pamiętaj, że chętnie rozwiążemy sytuację, która spowodowała wystawienie nam jednej gwiazdki. Czekamy na Twój odzew!
Advertisement
Anna Jabłońska
Anna Jabłońska
2024-02-15
ngw128
ngw128
2024-02-12
Super obsługa, nawet z drugiego końca polski!
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Jestem wdzięczny za zaufanie, jakim obdarzyłeś naszą usługę poczty kwiatowej. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi i jakości, niezależnie od tego, czy jesteś w naszym sąsiedztwie, czy z drugiego końca Polski. To dla nas ważne, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i doceniony. Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi lub sugestie, śmiało podziel się nimi z nami. Jesteśmy tu, aby Ci pomóc i dostarczyć piękne kwiaty na różne okazje. Pozdrawiamy serdecznie! 🌸🌼🌺
Максим Кирноз
Максим Кирноз
2024-02-09
Bardzo dobre podejście do klientów, zawsze wysłuchają życzeń i doradzą, zdecydowanie polecam
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze podejście do klientów jest doceniane. Nasz zespół zawsze stara się wysłuchać życzeń i doradzić w najlepszy możliwy sposób. To dla nas ważne, aby każdy klient czuł się zadowolony i komfortowo. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pięknych kwiatów na różne okazje, Różany Zakątek w Suwałkach jest tu, aby Ci pomóc. Zdecydowanie polecamy! 🌸🌼🌺
Ania Moroz
Ania Moroz
2024-02-08
poleca
śliczna wiązanka, bardzo miła obsługa. polecam serdecznie.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-08
Dziękuję Aniu, za przemiłe słowa o naszej pracy i obsłudze! To wiele dla nas znaczy 😍 Jestem bardzo wdzięczny za poświęcony czas, na napisanie tej opinii. Pozdrawiam Ciebie cieplutko 🥰
Advertisement
Marysia Kropidlak
Marysia Kropidlak
2024-02-08
Zweryfikowany
Piekne kwiaty i mila obsluga Przepiękne i co najważniejsze świeże kwiaty przygotowane przez florystów tej kwiaciarni. Jest to mój drugi raz gdy kupuje tam kwiaty i wiecie co? Jest dużo lepiej niż w jakiejkolwiek innej kwiaciarni w Suwałkach. Zostaję tutaj na stałe- wspaniałe podejście, pomoc, dostawa do domu, życzliwość i jakość.... a najważniejsze w tym wszystkim - dużo niższe ceny niż w innych kwiaciarniach. Można porozmawiać, zapytać o wszystko, spokojni ludzie i naprawdę rodzina była zadowolona. Kupiłam kwiaty na urodziny które odbyły się dwa tygodnie temu, a gdybym nie kupowała tych kwiatów, to bym powiedziała że kupiłam je wczoraj... bardzo polecam, Marysia. Do zobaczenia!
Wredota _98
Wredota _98
2024-02-07
Ta Kwiaciarnia jest 100% godna Polecenia i godna Zaufania ! Zamówiłam wieniec, który przeszedł Moje oczekiwania! Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście do klienta, Bardzo miłaobsługa! Szybka realizacja i Mega rabaciki ! 🌷🌻🥀🤗
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoje ciepłe słowa! 🤗 Jako Różany Zakątek w Suwałkach, staramy się nie tylko dostarczać piękne kwiaty, ale także dbać o naszych klientów w sposób osobisty i przyjazny. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, a my zawsze dążymy do tego, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i doceniony. Jeśli będziesz potrzebować pięknych kwiatów na przeróżne okazje, Różany Zakątek jest tu, aby Ci pomóc. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość! 🌸🌼🌺
Martyna G
Martyna G
2024-02-07
Bardzo profesjonalna firma , solidna I rzetelna.Kadra sluzaca pomoca. Polecam
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2023-01-12
Zajmujemy się bardzo specyficzną grupą wspaniałych ludzi, a więc traktujemy każdego klienta, tak jak sami chcielibyśmy być traktowani. Dziękujemy za tak miłą opinię. Staramy się to budować od samego początku istnienia zamysłu kwiaciarni!
Anna Buchowiecka
Anna Buchowiecka
2024-02-04
Polecam bardzo. Bukiety piękne. Fajny kontakt z Kwiaciarnią.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękuję za Twoją uwagę! W Różanym Zakątku zawsze doceniamy różnorodność opinii i zawsze staramy się dostosować nasze odpowiedzi do indywidualnych potrzeb klientów. Jeśli będziesz potrzebować pięknych kwiatów na kolejne okazje, jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość! 🌸🌼🌺
Advertisement
Paweł Żyżyk
Paweł Żyżyk
2024-02-04
Polecam serdecznie, bardzo miła obsługa, duży wybór, szybko, miło, profesjonalnie.
Odpowiedz z Różany Zakątek Kwiaciarnia Suwałki 2024-02-12
Dziękujemy za miłe słowa i polecanie naszej kwiaciarni. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi, wyboru i szybkości. Zapraszamy ponownie!
Sylwia Racis
Sylwia Racis
2024-01-21
poleca
Dziękuje bardzo za cudowny flower box i kosz smakołykòw, widać włożone serce w wykonanie ❤️ Wszystko zostalo starannie zapakowane i dostarczone w umòwionej godzinie 😉 Kontakt z kwiaciarnią rewelacyjny , przemiła obsluga, ktòra zawsze służy pomocą ❤️ Polecam z calego serducha i napewno do zobaczenia 💕
Ewelina Cylwa
Ewelina Cylwa
2024-01-21
Przepiękna kwiaciarnia , świetnie dobrane kwiaty do bukietów 🥰 Polecam.