Roztoki Polana Opinie

Roztoki Polana Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 46

roztokipolana.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (46)
Kamil Badura
Kamil Badura
2024-02-18
Odpowiedz z Roztoki Polana 2024-02-18
🫶🙏 dziękujemy i zapraszamy ponownie 😁
Sebastian Szulczewski
Sebastian Szulczewski
2024-02-13
Powiedzieć wspaniałe miejsce to jak najlepszemu kucharzowi powiedzieć że było ok Miejsce magiczne , siedząc przy kominku widok na przełęcz który zniewala. Ostatni domek, później już tylko niedźwiedzie 🙃 Mieliśmy okazję dzięki właścicielom pochodzić w rakietach śnieżnych 😍 Kontakt z właścicielami jak z najlepszymi przyjaciółmi ( otwarty, szczegółowy, szybki ) Jesteśmy zachwyceni miejscem , okolicą . Mimo odległości będziemy tam nie raz. Nieziemskie miejsce 🥰 Dziękujemy za wspaniały czas .
Odpowiedz z Roztoki Polana 2024-02-18
A my dziękujemy, że nas wybraliście 🫶! Cieszymy się niezmiernie, że odpoczęliście i że jednak ten niedźwiedź Was nie odwiedził 😉😆. Zapraszamy ponowienie i serdecznie pozdrawiamy😊. Joanna
Magda Kukurowska
Magda Kukurowska
2024-01-15
W sumie, to nie wiadomo od czego zacząć. Domek jest po prostu przepiękny! Wnętrza jak z najlepszych katalogów, mega przytulnie i z klasą! Wyposażony idealnie , kontakt z Gospodarzami celujący, lokalizacja to strzał w dziesiątkę na wypady w góry. Okolica spokojna, piękna , można wymieniać w nieskończoność ❤️ Na pewno będę wracać i polecam po stokroć ❤️ Pani Asiu , dziękujemy
Odpowiedz z Roztoki Polana 2024-01-17
Pani Madziu serdecznie Was ściskam, bo brak mi słów, aby podziękować za taką piękną opinię! ❤️❤️❤️
Natalia Bednarczyk
Natalia Bednarczyk
2023-12-21
Gdyby można było wystawić szóstkę, z pewnością byśmy to zrobili :) w Roztokach odpoczywa się mocno i prawdziwie. Dom sam w sobie jest kojący. I można w nim znaleźć naprawdę WSZYSTKO. Świetna baza wypadowa, wystarczy wyjść, a od razu jest się na szlaku. Zdecydowanie polecam miłośnikom górskich wędrówek, przyrody, ciszy.
Odpowiedz z Roztoki Polana 2024-01-17
Pani Natalio jak miło to czytać😊. Strasznie się cieszę, że się Wam podobało i że odpoczęliście i gorąco zapraszamy, bo tacy Goście to skarb❤️!
Lucyna Perłowska
Lucyna Perłowska
2023-11-19
Niesamowite miejsce w Bieszczadach wręcz magiczne. Jeśli szukasz ciszy, spokoju, bardzo bliskiego kontaktu z przyrodą, polecam to miejsce. Dom usytuowany jest w niedużej odległości od granicy że Słowacją. W pobliżu wiele szlaków pieszych i rowerowych, cudowne widoki. Dom piękny, klimatyczny, czysty, dobrze wyposażony. Właściele bardzo mili i pomocni. Polecam to miejsce Roztoki Polana jako przystań na "złapanie oddechu" i "naładowanie akumulatorów". Sama gościłam w tym miejscu dwa razy i zawsze będę tam wracać gdy będę potrzebować wytchnienia 😘👌😊😍.
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-04-19
Pani Lucynko zawsze jestescie miłe widziani! ❤️ Te piękne słowa pod adresem domu i okolicy cieszą nas niezmiernie. I to spod pióra osoby, która zwiedziła najpiękniejsze i najmniej oczywiste miejsca w Polsce i nie tylko🙂. Ściskamy i zapraszamy 😀!
Angrist
Angrist
2023-11-14
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-11-14
Dziękujemy serdecznie za 5* :)
dawid kociara
dawid kociara
2023-11-11
Piękny domek w spokojnej okolicy, idealny dla ludzi którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta.
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-11-13
Panie Dawidzie cieszę się, że udało się Wam troszkę odpocząć i zresetować !🙂 Zapraszamy ponownie!🙂
Agnieszka Kruk
Agnieszka Kruk
2023-09-18
Cudowne miejsce, domek zadbany, czysty, w pełni wyposażony, w pięknym otoczeniu bieszczadzkich lasów. Bardzo dobry kontakt z właścicielką. Polecam serdecznie
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-11-13
Pani Agnieszko takie miłe słowa! Pięknie dziękuję i z całego serducha zapraszamy ponownie!🙏😁
Karolina
2023-08-30
Polecenie Cudowne miejsce z fantastycznym klimatem :) Wyposażenie, czystość, kontakt z gospodarzami: wszystko godne polecenia. Gospodyni przesyła rekomendacje dotyczące wycieczek w okolicy. Zdjęcia zgodne z faktycznym stanem. Jedno z lepszych miejsc w jakich zdarzyło mi się spędzać urlop. Polecam!
Magdalena Jakubowska
Magdalena Jakubowska
2023-07-15
Ten domek to prawdziwa uczta dla zmysłów, zwłaszcza wzroku, urządzony bardzo gustownie, jest tu wszystko czego potrzeba. Polecam wypić kawę na tarasie i rozkoszować się widokiem. Jest czyściutko i pachnąco. Fajne miejsce wypadowe na wędrówki po Bieszczadach. Gorąco polecam👍
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-07-16
Pani Magdo pięknie dziękujemy 🫶, to takie miłe, gdy podoba się naszym Gościom!😀
Waldemar Strychalski
Waldemar Strychalski
2023-07-14
Bajeczna kraina,ślicNie
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-07-15
Pięknie dziękujemy 🙂! I serdecznie zapraszamy o innych porach roku na odpoczynek i wędrówki po tej bajecznej krainie 🙂🫶.
Konrad W
Konrad W
2023-07-11
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-07-11
Dziękujemy pięknej za 5⭐️😀
Jacek Niebieszczański (MODERN HOUSE)
Jacek Niebieszczański (MODERN HOUSE)
2023-07-05
Fantastyczne miejsce na odpoczynek z dala od zgiełku miasta. Dom piękny, przestronny, gustownie urządzony. Wyposażony dosłownie we wszystko :) Do dyspozycji taras, hamaki i wiata. Przestrzeń, cisza, zieleń, śpiew ptaków. Niczego więcej do szczęścia nie trzeba!
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-07-11
Jacku serdecznie dziękujemy. Tak miła opinia cieszy, a już spod palca znawcy to już fju fju😀👌! Zapraszamy ponownie - może akurat trafi się słoneczko 😀
Al Cza
Al Cza
2023-06-18
Piękna
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-11-14
Dziękujemy :)
Karolina Promińska
Karolina Promińska
2023-06-14
Jeśli ktoś chciałby uciec w Bieszczady to polecam zatrzymać się właśnie tutaj :) wystarczy zrobić duże zakupy i można się zaszyć na kilka dni ;) w domku są wszystkie niezbędne sprzęty, więc nie ma problemu z przygotowaniem posiłków. Kawa na tarasie, cisza, śpiew ptaków, szlak pod domem - czego chcieć więcej :) Bardzo polecam zarówno osobom, które lubią aktywnie spędzać czas jak i tym, którzy wolą poleżakować z książką i chłonąć widoki za oknem :) Kontakt z właścicielami super. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję tu wrócić <3
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-06-15
Pani Karolino gratulujemy przebiegnięcia Rzeźnika! I to w tak trudnych warunkach! Z calego serca dziękujemy za t wspaniałą opinie i zapraszamy ponownie, aby odkrywać piękno okolicy w bardziej sprzyjających warunkach pogodowych! Wszystkiego dobrego i ściskamy:)!!!
Toya
Toya
2023-05-04
Cudowne miejsce. Niesamowity klimat i okolica. Dom urządzony perfekcyjnie. Właściciele zadbali o każdy szczegół. Po górskich wędrówkach można odpocząć na tarasie, w klimatycznym salonie lub przy ognisku. Wisienką na torcie są sypialnie z magicznym widokiem, aż żal zasłaniać okna! Polecamy!!
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-05-04
Pani Dagmaro dziękuję z całego serca ❤️! Zapraszam ponownie, aby skończyć chillout na trasie 😘😀
Joanna Olszowska
Joanna Olszowska
2023-04-27
Pierwszy wyjazd w Bieszczady i tak piękny 😍❤️ Kontakt z właścicielami - rewelacja a dom perfekcja ! Cudownie urządzony i wyposażony. Piekna okolica i szlaki turystyczne! Byliśmy krótko ale zakochaliśmy się w tym miejscu i na pewno jeszcze nie raz wrócimy ❤️ Dziękujemy za polecenia i pomoc we wszystkim ❤️
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-04-28
Pani Joasiu pięknie dziękujemy ❤️! Cieplutko pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!😀
Paulina Perłowska
Paulina Perłowska
2023-04-25
Właśnie wróciłam z fantastycznego pobytu w Roztoki Polana. Spędziłyśmy tam z przyjaciółkami przedłużony weekend. To absolutnie magiczne miejsce, położone wśród natury, śpiewających ptaków i widoków zapierających dech. Poranna kawa na tarasie z widokiem na budzącą się do życia naturę to absolutny must have! Sam domek jest bardzo przytulny, komfortowy i bardzo czysty, jest świetnie wyposażony, niczego nam nie brakowało. Kontakt z właścicielką rewelacyjny, zawsze dostępna, pomocna i miła. Dała nam mnóstwo wskazówek co warto zobaczyć, jakie trasy wybrać i gdzie dobrze zjeść. Z całego serca polecam
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-04-27
Dziękujemy pani Paulino za wspaniałe słowa! Cieszymy się, że spędziłyście z przyjaciółkami tak miły czas w Roztoki Polana. Jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy zapewnić Wam fajny pobyt. Podobno czujecie niedosyt Bieszczadów😊, więc zapraszamy o innej porze roku. Nawet listopad jest tu magiczny - pełen czerwonych liści i mgieł.
Kasia Matewska
Kasia Matewska
2023-04-23
Miałam okazję z rodziną odpoczywać podczas świąt - swietne miejsce do relaksu, klimatyczne, czyściutkie, z pięknym widokiem i co najważniejsze bez tłumów i blisko natury. Polecam z całego serca dla osób , które szukają wyciszenia i zwolnienia tempa😊
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-04-25
Kasiu, cieszymy się, że spędziłaś z rodziną udane święta w naszym miejscu. Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! 🙏 Dziękujemy Ci, Kasiu, za tak miłe słowa! Jesteście u nas zawsze mile widziani 😀!
Katarzyna Słoniewska
Katarzyna Słoniewska
2023-04-22
Polecam, super miejsce na odpoczynek, domek w pełni wyposażony, wygodny, urządzony ze smakiem. Położony w zacisznym, urokliwym miejscu. Możliwość wyjścia na szlaki turystyczne pieszo z domku.
Odpowiedz z Roztoki Polana 2023-04-25
Kasiu pięknie dziękujemy za miłe słowa! Serdecznie zapraszamy ponownie 🙂, bo przecież musicie zaliczyć szlaki w pełnym słońcu ☀️😉!