Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk Opinie

Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 49

rozagdansk.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (49)
Monika Monika
Monika Monika
2024-02-28
Ogromne podziękowania dla Zakładu Pogrzebowego Róża w Gdańsku. Pani w biurze to anioł , nie kobieta. Tyle taktu, zaangażowania i zrozumienia ile nam dała nie da się opisać słowami. Panowie na pogrzebie mieli dopracowany każdy detal - brakuje skali żeby ocenić jak piękna była to ceremonia. Polecam każdemu w tym trudnym czasie do skorzystania z usług tej firmy.
Tomasz R
Tomasz R
2024-02-28
Usługi na najwyższym poziomie! Dyskrecja i empatia, zaangażowanie i zrozumienie, pomoc na każdym etapie i dostosowanie się do oczekiwań, ludzkie podejście i serdeczne wsparcie. Pracownicy Zakładu Pogrzebowego Róża w Gdańsku w niezwykle taktowny i pełen szacunku sposób przygotowali ostatnie pożegnanie, pogrzeb i związane z tym ceremonie. Powierzając Im zorganizowanie uroczystości pogrzebowych zyskujesz spokój i pewność, że wszystko zostanie przygotowane na czas i dopracowane w najdrobniejszych szczegółach.
Sylwia K
2024-02-19
Bardzo serdecznie podziekowania osobom z zakładu pogrzebowego RÓŻA, które zajęły się organizacją pogrzebu mojej mamy. Od początku do samego końca ,muzyka ,przemówienie, które było dokładnie takie jak by wyjętete z myśli mamy. Niesamowite wrażenie!!! Profesjonalna i godna polecenia ekipa.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-20
Pani Sylwio, dziękujemy za te ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym momencie. To dla nas największa nagroda. Pozdrawiamy serdecznie.
Piotr
Piotr
2024-02-19
Panowie, co zrobili na pogrzebie to ja nie mogę z podziwu… zaczynając od Pani w biurze która nawet chyba umalowanie ma podpasowane, pod prace którą wykonuje, kończąc na panach, którzy zrobili kupę roboty swoją postawą oraz elegancją. Podejście niesamowite plus pan na trąbce i przemówienie ostatnie, które Pan powiedział idealnie odzwierciedlało moją kochaną mamę. Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania. Tworzyćie super ekipe.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-20
Panie Piotrze, dziękujemy serdecznie za docenienie naszych starań. Pracujemy z oddaniem, aby sprostać oczekiwaniom naszych Klientów. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć. Życzymy wszystkiego dobrego.
Justyna D
Justyna D
2024-02-15
Bardzo dziękujemy Państwu w imieniu całej rodziny za tak pięknie przygotowaną ceremonię pogrzebową taty. Panowie odnosili się z szacunkiem, empatią i kulturą. Z całego serca dziękujemy.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-16
Pani Justyno, jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy pomóc i nieść wsparcie w tak trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy
Piotr G
Piotr G
2024-01-05
Bardzo profesjonalnie włączenie z zaangażowaniem pracowników. Wszyscy goście uroczystości byli pod wrażeniem. Raz jeszcze dziękuję za cały wkład i zaangażowanie.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Panie Piotrze, dziękujemy za docenienie naszych starań, ponieważ zawsze wkładamy serce w naszą pracę. Życzymy wszystkiego dobrego.
Dominik C
Dominik C
2024-01-03
Serdecznie polecam. Wszystkie formalności idą bardzo sprawnie, bardzo życzliwi i wyrozumiali ludzie, pełen profesjonalizm
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Panie Dominiku, dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam bardzo miło, czytając tak ciepłe słowa. Dziękujemy jeszcze raz i pozdrawiamy serdecznie.
Gosia Brzózka
Gosia Brzózka
2023-11-10
Zdecydowanie by pracować w zakładzie pogrzebowym trzeba mieć w sobie dużo taktu, szacunku i uważności, a także empatii i zrozumienia, również wyrozumiałości. Z.P. Róża nie był pierwszym wyborem, ale ponieważ tego, co powyżej, zabrakło w innym miejscu Rodzina zmarłej trafiła pod skrzydła "Róży". I to był najlepszy wybór - zakład godny polecenia i gwarancja tego, że każdy szczegół będzie dopracowany na wysokim poziomie. Mistrz Ceremonii wielce profesjonalny, szczególne ukłony dla Niego oraz właściciela "Róży", za podejście do klienta i pełen szczególnie potrzebny w tej branży profesjonalizm.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Dziękujemy Pani Gosiu za tak piękne słowa. Jesteśmy wdzięczni za Państwa zaufanie. Nasz zespół stara się zawsze służyć pomocą i wsparciem. Cieszymy się, że mogliśmy być z Państwem w tym trudnym czasie. Życzymy wszystkiego dobrego.
Ewa Lubianiec
Ewa Lubianiec
2023-10-18
Pogrzeb mojej teściowej powierzyliśmy RÓŻY i była to najpiękniejsza ceremonia porzebowa na jakiej byłam.Każdy detal dopracowany,najwyższa klasa obsługi,niezwykła uważność na pogrążoną w smutku rodzinę,piękna oprawa muzyczna,niezwykła wprost laudacja na koniec uroczystości.Profesjonalizm pod każdym względem.Moją teściową musieliśmy po śmierci przetransportować do Gdańska z okolic Warszawy i Z.P.Róża wykonał to niezwykle sprawnie,mając pełne zrozumienie sytuacji.Poziom empatii jaki nam okazano był naprawdę wzruszający.Polecam Zakład Pogrzebowy RÓŻA całym sercem.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Pani Ewo, dziękujemy serdecznie za miłe słowa. To zaszczyt, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Pani opinia jest dla nas bardzo ważna, ponieważ staramy się zawsze sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Ślemy pozdrowienia.
Dagmara Pietrzak
Dagmara Pietrzak
2023-08-24
Dziękuję za wspaniałą oprawę pogrzebu, wsparcie i pomoc na każdym etapie. Dzięki Wam było trochę łatwiej. Dziękuję bardzo i polecam każdemu w tych trudnych chwilach
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Droga Pani Dagmaro, dziękujemy za te miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach. Życzymy wszystkiego dobrego.
Karol Januszewski
Karol Januszewski
2023-07-28
Śmierć najbliższych sprawia nam to , że nie potrafimy się odnaleźć w tym świecie... Dziękuję serdecznie ZP Róża za przygotowanie, za profesjonalną obsługę i dosłownie za wszystko. Życzę wam wszystkim wszystkiego dobrego i dużo zdrowia
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Drogi Panie Karolu, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w tych trudnych chwilach. Życzymy wszystkiego, co najlepsze.
radio mwf
radio mwf
2023-04-19
Niezwykły profesjonalizm. Dziękuję za wszystko.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Dziękujemy za pozytywny komentarz i docenienie naszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Przemysław Kępiński
Przemysław Kępiński
2023-04-07
Dziękuje z całego serca za profesjonalną obsługę ostatniego pożegnania mojego Taty. Naprawdę cała rodzina czuła się zaopiekowana , wszystko było przepięknie przygotowane i wystrojone. W biurze również wszystkie formalności szybko i konkretnie. Zostaliśmy obsłużeni bardzo sumiennie, czułem że o nic nie muszę się więcej martwić. Bez żadnych ukrytych koszów , wszystko szczerze i z profesjonalizmem. Dziękuje
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Drogi Panie Przemysławie, dziękujemy za Pana ciepłe słowa. Zawsze staramy się z największą troską dbać o naszych Klientów. Pozdrawiamy serdecznie.
Anna Wośkało
Anna Wośkało
2023-03-25
Chciałabym podziękować ZP "Róża" za pomoc i profesjonalizm w zorganizowaniu pogrzebu. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie. Pracownicy służyli radą i pomocą przy każdym moim pytaniu czy wątpliwościach. Piękna oprawa muzyczna, kwiaty, przemówienie. Zadbano naprawdę o każdy szczegół.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Droga Pani Anno, bardzo cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Komfort i zadowolenie naszych klientów są dla nas priorytetem. Pozdrawiamy serdecznie.
Miłosz Sielicki
Miłosz Sielicki
2023-02-25
Polecam z czystym sumieniem. Po raz pierwszy musiałem organizować taka ciężka dla mnie uroczystość. Pan Mariusz ze wszystkim mnie odciążył. Musiałem dać tylko akt zgonu. Bardzo empatyczni ludzie, którzy dali mi duże wsparcie. Szybko zorganizowana kremacja, bardzo elegancka organizacja pogrzebu i najlepszy mistrz ceremonii jakiego kiedykolwiek miałem okazje słuchać. Obym nie musiał korzystać ponowię ale jak będzie trzeba to tylko z Wami ! Dziękuje
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Bardzo doceniamy Pana słowa. Są dla nas niezmiernie ważne. Cieszymy się, że mogliśmy Panu pomóc w tak trudnym czasie. Dziękujemy raz jeszcze i życzymy wszystkiego dobrego.
Monika Grajewska
Monika Grajewska
2023-02-24
Serdeczne podziękowania dla ZP Roza za profesjonalizm,empatie i piękna ceremonię żegnającą mojego Tate Henryka Grajewskiego.Jako rodzina jesteśmy bardzo wdzięczni, dzięki Wam łatwiej nam było przejść przez te ciężkie chwilę.Firma godna polecenia.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Pani Moniko, bardzo dziękujemy za przemiłą opinię i polecenie. Cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Panią w trudnym momencie. Pozdrawiamy serdecznie.
Wanda Aleksandrowicz
Wanda Aleksandrowicz
2023-02-10
Polecam każdemu. To był dla mnie trudny okres, ale zakład załatwił wszystko. Bez dwóch zdań można im zaufać.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Dziękujemy za miłe słowa, Pani Wando. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym okresie. Dziękujemy za okazane nam zaufanie i życzymy wszystkiego dobrego.
Anna Stolarska
Anna Stolarska
2023-01-13
Polecam, pięknie poprowadzona ceremonia, z taktem i wyczuciem. Profesjonalna obsługa w tym trudnym dla rodziny momencie, załoga Róży godna polecenia. Dziękuję za poprowadzenie pogrzebu mojej mamy.
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Pani Anno, dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym momencie. Pozdrawiamy serdecznie.
Roksana Skowrońska
Roksana Skowrońska
2023-01-12
Jeden z najlepszych zakładów pogrzebowych w Trójmieście.. Pan Mariusz i jego ekipa wykonują świetną robotę .. pogrzeb babci był naprawdę piękny .. jeszcze raz dziękuję za wszystko za pomoc jaką dostaliśmy od pana i pana załogi jesteście świetni
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Pani Roksano, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach. Życzymy wszystkiego dobrego.
Jerzy Machuta
Jerzy Machuta
2023-01-12
Polecam wszystkim zakład Róża i jego ekipę jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi pogrzebu
Odpowiedz z Zakład pogrzebowy Róża Gdańsk 2024-02-06
Panie Jerzy, dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy szczęśliwi, mogąc służyć pomocą w tych trudnych dla Państwa chwilach. Ślemy pozdrowienia.