Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia Opinie

Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia Opinie

4.8

Doskonały - na podstawie opinii 143

roza24.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (143)
Paweł Zawiszewski
Paweł Zawiszewski
2024-02-22
W pełni polecam. Pani Małgorzata w biurze Chylonia jest niezwykle profesjonalną i troskliwą osobą. Pomogła nam przebrnąć przez wszystkie skomplikowane procedury i dokumenty. Wykonanie pogrzebu na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-23
Panie Pawle, dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć i nieco złagodzić ten trudny proces. To dla nas największa nagroda. Pozdrawiamy serdecznie.
Karolina
Karolina
2024-02-21
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-23
Dziękujemy za zaufanie.
Marek Mika
Marek Mika
2024-02-13
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2022-08-25
Dziękujemy.
Marek Mika
Marek Mika
2024-02-13
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2022-08-24
Dziękujemy.
Małgorzata Dołbniak
Małgorzata Dołbniak
2023-11-07
Bardzo chciałam podziękować za wszystko w ostatniej drodze mojego męża.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Pani Małgorzato, dziękujemy za tę ważną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym dla Pani czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Grzegorz Rzepinski
Grzegorz Rzepinski
2023-11-03
Dziękujemy za profesjonalną i kulturalną obsługę. Oprawa na najwyższym poziomie. Kolejny raz skorzystaliśmy z usług Waszej firmy. Wszustko perfekcyjnie i na czas.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Dziękujemy, Panie Grzegorzu. Cieszymy się, że mogliśmy być dla Państwa wsparciem. Pozdrawiamy.
Ancyk Michniewicz
Ancyk Michniewicz
2023-10-23
Bardzo polecam firmę Róża. Pełen profesjonalizm i podejście na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie.
Ewelina Kaszynska
Ewelina Kaszynska
2023-10-12
Bardzo dziękuję za profesjonalizm i sprawne przygotowanie uroczystości pogrzebowej. Polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Pani Ewelino, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za miłe słowa i polecanie nas innym. Pozdrawiamy.
Arkadiusz Milewski
Arkadiusz Milewski
2023-09-24
Dramat, 21:38 dzień 24.09 wredna baba na infolinii, odradzam firme. Jedzie po innych firmach, narzuca dodatkowe koszty za przewoźnika, wstyd
Maja Głębicka
Maja Głębicka
2023-09-02
Jakkolwiek w tak trudnym momencie można być z czegoś zadowolonym, to czwartkowy pogrzeb młodego człowieka dzięki Państwa obsłudze odbył się odpowiednio od A do Z. Pani w biurze od początku była bardzo empatyczna i pomocna. W dniu pogrzebu pięknie przygotowane ze świecami miejsce w samochodzie i profesjonalny Mistrz ceremonii - bardzo ładnie przemawiał, a także grał na trąbce. Każdemu, kto chce godnie pochować najbliższą osobę, polecam usługi Róży.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Pani Maju, dziękujemy za miłe słowa i polecenie naszej firmy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy serdecznie.
Aleksander G
Aleksander G
2023-08-08
polecam pomocni ludzie ;)
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Panie Aleksandrze, cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Życzymy wszystkiego dobrego.
Kurkakasia Kurka
Kurkakasia Kurka
2023-07-27
Wszystko prawie ok....ten "namiot " nad głowami okropny...czarny ,bardzo przygnębiający i nikt pod niego się nie zmieścił taki malutki ..
Małgorzata Rodzewicz
Małgorzata Rodzewicz
2023-07-16
Serdecznie dziękuję pracownikom zakładu Róża za obsługę pogrzebu mojej Mamy. Uroczystość i wszystkie usługi zorganizowane zostaly sumiennie, a co najważniejsze z dużą kulturą i wyczuciem, którego potrzebuje rodzina w trudnym czasie żałoby. Deklamacja wiersza pod koniec pogrzebu była źródłem wzruszenia, ale także ukazała optymistyczną perspektywę.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-06
Pani Małgorzato, dziękujemy za tę przemiłą opinię. Jesteśmy zaszczyceni, że mogliśmy wspierać Państwa w tych trudnych chwilach. Pozdrawiamy.
Teresa Pionke
Teresa Pionke
2023-06-28
Chciałabym podziękować firmie pogrzebowej Róża mieszczącej się w Gdyni na Witominie. W dniu 28.06.2023 chowałam mamę Weronikę i oprawa pogrzebu jest na profesjonalnym poziomie: panowie stojący na rogach trumny z różami w ręku. Dodatkowo wszystkim podobał się przepiękny wiersz recytowany przez pana który grał na trąbce. Serdeczne podziękowania dla całej firmy od rodziny i gości za profesjonalny pochówek.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-07
Pani Tereso, bardzo dziękujemy za tę piękną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Państwa w tych trudnych chwilach. Pozdrawiamy.
Oskar Gorzoch
Oskar Gorzoch
2023-06-28
Dziekuje za pomoc w organizacji pogrzebu babci, oraz za pomoc w ostatniej chwili w związku z chęcią ostatniego pożegnania w kaplicy. Profesjonalne i wyrozumiałe podejście. Pozdrawiam, Oskar
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-07
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym dla Pana momencie. Serdecznie pozdrawiamy.
Maciej Meyer
Maciej Meyer
2023-06-10
Bardzo dobra organizacja , Profesjonalna firma. Polecam i Dziękuję.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-07
Dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię. Pozdrawiamy.
doriss1358
doriss1358
2023-06-04
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-07
Bardzo dziękujemy.
Karolina Mikołajczyk
Karolina Mikołajczyk
2023-04-08
Polecam ten zakład, okazują dużo wsparcia, empatii i zrozumienia. Bardzo dużo cierpliwości i szacunek do osoby zmarłej i pogrążonej w żałobie rodzinie .
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-07
Dziękujemy za ciepłe słowa, Pani Karolino. Nasza najważniejsza misja to wsparcie i zrozumienie dla naszych klientów w tych trudnych chwilach. Pozdrawiamy.
Przemysław Kępiński
Przemysław Kępiński
2023-04-07
Dziękuje z całego serca za profesjonalną obsługę ostatniego pożegnania mojego Taty. Naprawdę cała rodzina czuła się zaopiekowana , wszystko było przepięknie przygotowane i wystrojone. W biurze również wszystkie formalności szybko i konkretnie. Zostaliśmy obsłużeni bardzo sumiennie, czułem że o nic nie muszę się więcej martwić. Bez żadnych ukrytych koszów , wszystko szczerze i z profesjonalizmem. Dziękuje
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-09
Panie Przemysławie, cieszymy się, że mogliśmy wesprzeć Pana w tym trudnym czasie. Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie.
Przemysław Kępiński
Przemysław Kępiński
2023-04-07
Dziękuje z całego serca za profesjonalną obsługę ostatniego pożegnania mojego Taty. Naprawdę cała rodzina czuła się zaopiekowana , wszystko było przepięknie przygotowane i wystrojone. W biurze również wszystkie formalności szybko i konkretnie. Zostaliśmy obsłużeni bardzo sumiennie, czułem że o nic nie muszę się więcej martwić. Bez żadnych ukrytych koszów , wszystko szczerze i z profesjonalizmem. Dziękuje
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Róża Gdynia 2024-02-09
Dziękujemy i cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym momencie.