Aquarium House Romberg Reviews

Aquarium House Romberg Reviews

4.5

Excellent - based on 619 reviews

romberg.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (619)
Colette van den Hoogenband
Colette van den Hoogenband
2024-02-13
Mooie winkel. Vriendelijke bediening. Kwamen voor info zeeaquarium. Medewerker wist er genoeg van!
Marvin Brouwer
Marvin Brouwer
2024-02-12
Na de reviews te hebben bekeken,de lange rit gemaakt.wat een tegenvaller!!Veel dode vissen in de aquaria in het toch al summiere aanbod.wij zullen hier zeker nooit wat aanschaffen
Sander Baars
Sander Baars
2024-02-08
Echt een fijne zaak! Bedankt voor de hulp met het opzetten van ons aquarium :-)
Sander Baars
2024-02-08
Top winkel Wat een fijne winkel en wat een vriendelijk personeel. Goed geholpen met het opzetten van mijn zeeaquarium. Alleen parkeren is altijd een dingetje, maar daar kunnen zij niets aan doen.
Onur Avsar
Onur Avsar
2024-02-02
Foto's zegt genoeg 😎🫶 Dank je wel familie ROMBERG
P.a de keuning
P.a de keuning
2024-01-29
Veel soorten vissen, Goed geholpen. Super
Mike Duindam
Mike Duindam
2024-01-27
Niet onaardig maar na ze me uur hebben laten wachten ben ik maar weggegaan
R R
R R
2024-01-21
A van der Meijden
A van der Meijden
2024-01-19
Fijne zaak met vakkundig personeel. Ruime keuze in zoet en zoutwater vissen en benodigdheden.
John schoonbrood
2024-01-19
Top zaak Ben er een paar keer geweest om visjes tehalen kreeg ook advies wat voor soort er bij elkaar konden 2 weken geleden aquarium gekocht bij ze kreeg advies van ze over de verlichting dat ik andere lamp beter er in kan doen zou dat ook de kleuren mooi naar voren kwam vd vissen Ze hebben de aquarium netjes thuis afgeleverd en als er iets is kan ik altyd bellen echt een top zaak👍👍👍
Floris Derksen
Floris Derksen
2024-01-15
Twijfel niet en ga naar deze speciaalzaak. Ga hier al jaren naar toe en krijg altijd goed advies
Feras Sy
Feras Sy
2024-01-12
Ik ga vandaag langs bij deze winkel, iedereen raadt mij aan om er goed en snel mee om te gaan
Marielle v
Marielle v
2024-01-10
Henk Van Der Stok
Henk Van Der Stok
2023-12-28
Heel fijn geholpen met deskundige uitleg en prima verpakt voor onze reis (met tussenstop) naar Maastricht. Groet Henk en Maria
Sven Hermann
Sven Hermann
2023-12-25
Lukas
Lukas
2023-12-23
gerrit van der lek
gerrit van der lek
2023-12-23
Goed geholpen uitleg over alles feine zaak
baokun wei
baokun wei
2023-12-22
rude people out there, they are inpatient to ur question and need. In addition,if you are a shrimp lover,never go there. They have limited choices for you and certainly you will not get what you want.
danny polet
danny polet
2023-12-16
Heel goed geholpen nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit. Kom hier zeker terug.
Dieter van Vriesland
Dieter van Vriesland
2023-12-09
Goede service