Roetfilter-centrum

roetfilter-centrum.nl

Roetfilter-centrum Reviews

Excellent rating
4.7
72 reviews Verified
Roetfilter-centrum
%title%

%offer%

Reviews ( 72 ) 4.7

Dick Rossèl
Dick Rossèl
2024.05.28
Op 6 mei 2024 afspraak voor vervanging van roetfilter van mijn Audi A6 (bouwjaar 2012 - 330.000 km). Prima ontvangst, goede uitleg van aanpak werkzaamheden, vervangwagen meegekregen, goede communicatie tijdens de uitvoering (koppakking moest vervangen worden), wagen gereed op afgesproken tijdstip, bij vertrek loszittend stekkertje nog vastgezet en overeengekomen prijs betaald. Tot zover alles prima. Ik geef toch maar 3 sterren omdat naderhand bij de autokeuring werd vastgesteld dat er nog altijd 700.000 roetdeeltjes worden uitgestoten. Wagen weliswaar door de keuring gekomen (grens ligt op 1 miljoen), maar met een aantekening. Op basis van reviews en indicatie van Roetfiltercentrum had ik een veel lager aantal roetdeeltjes verwacht. Het maakt me nu al onzeker over de resultaten van de keuring in april volgend jaar. Beetje jammer.
Advertisement
Maarten
2024.05.16 2024.05.16 | Netherlands
Top bedrijf!!! Echt top gasten, goed en degelijk geholpen. Bus rijdt weer top. Echte aanrader als je problemen hebt met het roetfilter, tevens konden ze gelijk mijn bus apk laten keuren.
Dan
Dan
2024.05.13
Chiptunen ging erg snel binnen 1 uur was het klaar, prijs was ook erg goedkoop
Ger Calkhoven
Ger Calkhoven
2024.05.10
Stage 1 auto laten tunen bij dit bedrijf. Gelijk merkbaar en leuke aanbieding, goed en netjes geholpen door personeel en alles is van tevoren goed uitgelegd. Dagelijks werk/routine voor deze mensen en verstaan hun vak.
Ehab Alkurdi
Ehab Alkurdi
2024.04.04
Ik heb hier een slechte ervaring gehad, er zit geen professionaliteit in het werk en de garantie is niet reëel.Tijdens de garantiebeoordeling was u helemaal niet aardig en vroeg u mij om van uw auto af te komen. Ik ben naar een andere garage gegaan en het probleem werd heel gemakkelijk en tegen zeer lage kosten opgelost.”
Reply from Roetfilter-centrum 2024.04.04
Beste, Graag komen we met u in contact. Wij zijn enorm benieuwd waarom u een slechte ervaring heeft gehad en waarom onze garantie volgens u niet volgens u niet reëel is? Misschien welk handig om erbij te vermelden maakt uw eigen recensie wat professioneler.
Advertisement
WA Lagerman
WA Lagerman
2024.03.08
Dinsdag online afspraak gemaakt voor diagnose van de dpf van mijn F-pace V6, wat ik al vermoedde foute boel. Besloten om te reviseren. We pakken het gelijk aan zei Omar. Kreeg een leenauto mee naar Stadskanaal. Nog geen 24 uur later kon ik hem weer halen. En oh wat is het weer een raket. Super snel en goed geregeld. Succes mannen. Keeponthegoodwork.
Stijn Braakman
Stijn Braakman
2024.02.05
Mijn auto kwam met een score van 2200000 niet door de deeltjestest tijdens de APK. Na bellen met R-C kon ik dezelfde dag in Zwolle nog terecht voor een diagnose. Kreeg een heldere uitleg. Advies was revisie van het roetfilter, wat ik na eerdere lapmiddelen als reinigen en additieven zelf ook een duurzame oplossing vond. Dan is het alsnog een aardige investering, maar kan ik er wel weer jaren mee vooruit. De auto achtergelaten, leenauto meegekregen en de dag erop mijn auto weer opgehaald. Vanmorgen tijdens de herkeuring met uitstoot van 158000 deeltjes met vlag en wimpel geslaagd. Snelle en goede service, deskundig en vriendelijk personeel.
R.Vonk
R.Vonk
2024.01.13
Een fantastisch bedrijf dat me ontzettend goed heeft geholpen en een fantastische service heeft. In 1 woord geweldig, nogmaals dank voor alles.
Taco Blok
Taco Blok
2024.01.06
Netjes en correct geholpen met een beloofd resultaat.
Advertisement
Tom Jonker
Tom Jonker
2024.01.03
Super goed geholpen. Service is top. Aardige mensen die weten wat ze doen. Helaas had ik pech en daar maakte zij geen probleem van en hebben mij super geholpen. Mijn dank is groot en zou hun zeker aanraden. Voor je Roetfilter en chiptuning zijn zij de juiste mensen. Mvg Tom Jonker
prashan soekhai
prashan soekhai
2023.12.24
Goede service en bestelwagen rijdt meteen beter. Kundige bedrijf. Ze weten wat ze doen.
Davy De Jong
Davy De Jong
2023.12.18
Fijne garage. Namen de tijd om uit te leggen wat het probleem met mijn dpf was en goedkoper dan bij de Ford garage! Laatst kwam de foutcode terug, kon paar dagen later terug komen voor diagnostische test, maar gelukkig ging de foutcode vanzelf weg! Kortom, problemen met je dpf (roetfilter) ga naar Roetfilter-centrum!
HOVSEP HOVSEPJAN
HOVSEP HOVSEPJAN
2023.12.16
Advertisement
Prem Dasrath
Prem Dasrath
2023.12.08
Afspraak gemaakt het was een dure grap maar echt perfect uitgelegd wat ik kon verwachten en de auto rijd weer als nieuw en dat binnen een dag gerepareerd, heb je problemen met je roetfilter dan moet je hier wezen en zeer klantvriendelijk
Dick Lemstra
Dick Lemstra
2023.11.19
Doen wat er is afgesproken.
Thom Verschoor
Thom Verschoor
2023.11.16
jurii banasik
jurii banasik
2023.11.10
Advertisement
Æhmed Houssen Ømar
Æhmed Houssen Ømar
2023.10.30
MRC votre réponse
Qudrat Esmati
Qudrat Esmati
2023.10.19
Huub Brantsma
Huub Brantsma
2023.09.30
Roetfilter en katalysator laten reviseren Fiat Punto Evo diesel en nu apk goedgekeurd. Uitstekend en snel uitgevoerd voor een redelijke prijs.