Rhino Tuning

rhinotuning.nl

Rhino Tuning Reviews

Excellent rating
5.0
708 reviews Verified
Rhino Tuning
%title%

%offer%

Reviews ( 708 ) 5.0

Charona Guzelmansur
Charona Guzelmansur
2024.05.17
Ik raad iedereen aan om bij Rhino Tuning je auto te doen. Wat een mooie locatie en een supergoede service. Hele vriendelijke man en weet wat hij doet. Werd snel geholpen om mijn auto te tunen. Dit is mijn 2e auto die ik bij hem doe. En kom bij de volgende ook weer terug. Groetjes Guzelmansur
Michael Moerland
Michael Moerland
2024.05.16
Yassin M
Yassin M
2024.05.16
Een hele aardige meneer die duidelijk ze werkt aangeeft en doet wat er gevraagd word van de klant zeker een aanrader 10/10
Vincent
Vincent
2024.05.16
Vriendelijk en snel geholpen. Eigenaar heeft veel kennis van zaken en van auto's. Mijn auto kon tussendoor snel even geholpen worden en was binnen 45 minuten gereed. Andere updates laat ik hier in de toekomst ook uitvoeren.
Bilal Demir
Bilal Demir
2024.05.16
Super service!!!
RB
RB
2024.05.14
Zéér slechte service. Onlangs hier mijn auto laten tunnen. Na de tuning heeft de auto een tijdje niet gereden dit ivm overlijden van een dierbare. Vervolgens ging ik de auto weer gebruiken en ging de auto onregelmatig stationair lopen en bij het optrekken schrokken. Ik heb toen netjes contact opgenomen met Rhino Tuning en langs geweest. Vervolgens de auto uitgelezen en zoals Rhino Tuning aan geeft geen foutcodes. Vervolgens toch aangegeven dat ik de tuning liever van de auto af heb dit omdat de auto niet goed functioneert. Nadat de tuning was verwijderd reed de auto weer zoals het hoort. Niet meer stotteren bij het optrekken en ook niet meer onregelmatig stationair lopen. Gewoon weer zoals het hoort dus!! Helaas is er vanuit Rhino Tuning geen oplossing gekomen en ook de gemaakte kosten of een deel hiervan zijn niet vergoed. Ik ga nooit meer naar dit bedrijf toe. Wees gewaarschuwd mensen!!
Reply from Rhino Tuning 2024.05.14
Erg jammer dit. Niet echt eerlijk om dingen uit de context te halen. We hebben jouw GTI getuned, getest en opgeleverd zonder problemen. Ook toen je laatst terugkwam was er niks aan de hand. We hebben de auto opnieuw op de weg getest en aan de diagnose module gehangen, geen diagnose kunnen stellen van gestotter of iets dergelijks. We hebben jouw klachten op geen enkele manier kunnen reproduceren. Het is je eigen keuze geweest om terug naar je origineel te gaan, terwijl je een getest en bewezen tuning had draaien in je auto. We hebben jouw specifieke versie in tientallen andere GTI's draaien, zonder problemen. Kijk maar naar onze reviews. Gelukkig hebben we er nog 700+ die beschrijven hoe wij zaken doen en altijd onze beloftes nakomen. Jij schrijft deze 1-ster review nu omdat je je geld terug wilde, maar niet hebt kunnen krijgen. Sorry, maar onze regels gelden voor iedereen, dus ook voor jou. Was je binnen 14 dagen teruggekomen, had je je geld terug gehad. Zoals beloofd, zonder discussie. Buiten die 14 dagen heb je nog steeds garantie op je software, maar geld terug is geen optie. Als we dat gaan doen (na maanden i.p.v. 14 dagen), dan werken we voor niets en kunnen we net zo goed de deuren sluiten. Het is oneerlijk om zo iets te verwachten van welk bedrijf dan ook. Bij een willekeurige andere winkel krijg je je geld ook niet terug buiten de afgesproken periode, om dezelfde reden als hierboven genoemd. Dan zou elk bedrijf failliet gaan.
Sonu Kumar
Sonu Kumar
2024.05.13
Topper!
aZnNani
aZnNani
2024.05.11
Snel en vriendelijk geholpen. Eerste indruk chiptuning is goed.
Nathan Girigori
Nathan Girigori
2024.05.11
Beste tuning bedrijf van nederland
rayliiiiiiii
rayliiiiiiii
2024.05.11
Ems Elmo
Ems Elmo
2024.05.11
Top bedrijf dit hier blijven komen !
Darren Smits
Darren Smits
2024.05.09
Top service! Snel klaar en leuke wachtruimte met netflix en ps5.
Jordy Dullaart
Jordy Dullaart
2024.05.09
Absoluut volledige 5 sterren waard!!! Je krijgt een warm welkom en de eigenaar neemt echt de tijd voor je 100% tevreden!
R T
R T
2024.05.08
Gistermiddag langs gereden om te kijken of mijn bus naar stage 1 gezet kon worden, dit kon gelukkig en dit werd gelijk geregeld. Top service hier bij Rhino Tuning. Koffie staat klaar, mooi plekje boven om rustig te wachten. Zeker een aanrader en betrouwbaar om hier heen te gaan met je auto
Julius Huijbregts
Julius Huijbregts
2024.05.07
Goeie tune
Yazan Almasri
Yazan Almasri
2024.05.07
Super bedankt. Ik ben heel tevreden zijn Met u en met uw service. Heel blij Adviseren iedereen komt langs Stage 1+ Stage 2+ Alles here perfect
Joal Blaak
Joal Blaak
2024.05.07
Goede service, ontzettend vriendelijk en was snel klaar! Ook erg leuk dat je boven kan gamen/Netflix kijken. Zeker aan te raden!
Asilhan Tavukcu
Asilhan Tavukcu
2024.05.04
Rhino Tuning boost autoperformance door chiptuning, met merkbare verbeteringen in kracht en rijervaring. Ideaal voor autoliefhebbers + zuiniger op lange afstanden. Voor de prijs wat zij allemaal aanbieden is echt top!!
M Kal
M Kal
2024.04.27
Robin van Schaijk
Robin van Schaijk
2024.04.27
Ik had mijn auto hier laten tunen. Van 160 naar 200 pk, klonk leuk. Echter na het tunen startte mijn auto moeilijker bij een koude start had hij er een beetje moeite mee. Maar ik wilde het even aankijken omdat wanneer hij warm was wel lekkerder reed. Echter 2 maanden later kreeg ik een motorstoring, de auto startte heel stotterig en kreeg de melding dat de auto cilinders uitschakelde en reed toen helemaal niet meer, dit is meerdere keren gebeurd. Ik weet niet of dit door de tune komt maar het is wel heel toevallig.
Reply from Rhino Tuning 2024.05.07
Hoi Robin, alle software die we leveren zijn getest en bewezen. Als je een conflict hebt in je aansturing, komt dat meteen boven water tijdens onze test. Daarnaast heb je bij ons ook garantie, je bent van harte welkom om daar gebruik van te maken. Dan kunnen we hem voor je uitlezen en als het iets met de software te verbeteren is, krijg je van ons een aangepaste versie zonder kosten. Het klinkt alsof je bougies op zijn, misschien moeten ze vervangen worden. Dan kan je auto inderdaad stotteren als hij op bepaalde cilinders explosies overslaat. Mocht je een afspraak willen maken voor een diagnose, dan horen we het graag. Dan kunnen we je inplannen en de oorzaak achterhalen.